Kacsero Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Tomi. Az omiban ültetés van ugye? Az gyári rugók megvannak hozzá? Vagy vadásznom kell? Kicsit idegesít, hogy sokszor leér a hátulja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Tomi. Az omiban ültetés van ugye? Az gyári rugók megvannak hozzá? Vagy vadásznom kell? Kicsit idegesít, hogy sokszor leér a hátulja... :D Ha szeria is keves a caravän(kombi) rugokat tedd be nem magassab csak erösseb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Ha szeria is keves a caravän(kombi) rugokat tedd be nem magassab csak erösseb Köszi Tass! :) Elég csak rugókat keresnem, vagy lengéscsillapítót is kell cserélni ilyenkor.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
X17DTLbillgacc Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Hűha ez nem hangzik túl jól. Azóta beindult, vagy legalább átfordul a motor? igen beindul de nagyon nehézkessen és csak kis ideig jár azt mondták egy páran hogy vezérlés és adagoló lehet a hibás remélem nemokozott kárt a motorban Link to comment Megosztás: More sharing options...
X17DTLbillgacc Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 igen beindul a motor szépen tekeri az öninditó viszont kis idő mulva 5-10 másodperc és leáll és sebességbe rakva nincs erő mindha valami vissza fogná az autót elötte semmi probléma nem volt vele 5-6liter volt a fogyasztás 3 éve van nálam az autó kb egy éve lett cserélve olaj és ékszíj szürő stb remélem egy vezérmű beálitás megoldja a problémámat Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Köszi Tass! :) Elég csak rugókat keresnem, vagy lengéscsillapítót is kell cserélni ilyenkor.. ha gyäri hossz a lengescsillapito maradhat üdv.:Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Tomi. Az omiban ültetés van ugye? Az gyári rugók megvannak hozzá? Vagy vadásznom kell? Kicsit idegesít, hogy sokszor leér a hátulja... :D Nem gyári és nincs meg hozzá, ha jól tudom! :) Amúgy érdemes lenne azt a hátsó futóművet szilentileg is átfutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Nem gyári és nincs meg hozzá, ha jól tudom! :) Rémlik v.mi régi hsz. Gabo-tól, hogy talán a faterja is így használta vagy ilyenek......tehát a gyári rugók elképzelhetőleg ott keresendők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 igen beindul a motor szépen tekeri az öninditó viszont kis idő mulva 5-10 másodperc és leáll és sebességbe rakva nincs erő mindha valami vissza fogná az autót elötte semmi probléma nem volt vele 5-6liter volt a fogyasztás 3 éve van nálam az autó kb egy éve lett cserélve olaj és ékszíj szürő stb remélem egy vezérmű beálitás megoldja a problémámat Első körből én méretnék egy végkompressziót, aztán ha az rendben van és nem akar menni a verda és a vezérlésben is minden rendben van, meggyanusitanám a többi alkatrészt a kihajtásban (váltó/kuplung) meg ilyenek. A lényeg, hogy ehhez szerelő fog kelleni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 megválnék a kadettomtól... van egy kasznim én egy majdnem komplett kocsim amit megvételre tudok felajánlani. 3ajtós kadett gsi a kocsi. anno belebuktam a felújításba. a kocsin minden rendben volt 1.8-as mocival szerelve . akit érdekel annak mondom sok jó dolgom van benne szóval aki megveszi az jól jár vele. jelenleg a kocsi kadafalván van többek közt ezért írok ide. ha akad valami kérdés akkor priviben jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
X17DTLbillgacc Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 köszönöm a segítséget ell vittem az autót szerelőhöz hát remélem a legg jobbakat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Csabi: úgy emlékszem Koni gátlók vannak benne de nem tudom milyen rugókkal. Nincs hozzá semmi más. Esetleg Gabót kérdezd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 meg egy tippa a omega vagy b senätor rugok is jok Kacsero ha szeria kell de mind 2.6 es fölött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Köszi, srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Srácok, némi segítségre lenne szükségem. Tegnap az egyik siklóernyős sporttársam balesetezett a szentkirályi úton, munkába menet.Szentkirály előtt, a lakitelki leágazásnál felkanyarodott egy Peugeot Kecskemét felé.Ugyanezen irányban jött a pözsó mögött egy Ford Mondeo akinek vezetője úgy gondolta, hogy ráelőz a felkanyarodó autóra, mert miért ne ugye, de szemből jöttek Gáborék akik úgy tudták elkerülni a frontális ütközést, hogy jobbra letértek az útról erős fészvékezés közepette.Az Astra eleje lekapott az árokpartra, megakadt egy kivágott fatuskóban, és a hosszanti tengelye körül átpördült, majd leért a hátulja, és vissza esett a tetejére.A légzsákok, övfeszítők és a gondvilselés egyszerre történő hatásának köszönhetően Gábor és utasa karcolásokkal szállt ki a szarrá tört autóból.A pördülés pillanatában húzott el a Mondeós.Ha Gábor az úton marad, frontálba kapja be az előző autót. Személyi sérülés komolyabban nem történt, ezért mentőre nem volt szükség, de rendőrségi helyszínelésre igen, lévén a Mondeós nem ismerte el a felelősségét. Most ugye jön az ilyenkor szokásos hercehurca, és ha nincs ügyvédi segítség, Gábor futhat a pénze után.Az autó egyébként napi szinten, munkába járáshoz kell neki. Szóval ha valakinek van személyes jóismerőse ügyvéd, aki tudná képviselni Gábort egy ilyen ügyben, kérem jelezze akár privátban, akár telón vagy bárhogy. Előre is köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Esetleg Gelkó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Szóval ha valakinek van személyes jóismerőse ügyvéd, aki tudná képviselni Gábort egy ilyen ügyben, kérem jelezze akár privátban, akár telón vagy bárhogy. Holnap beszéljünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Holnap beszéljünk! Nagyon köszönöm mindenkinek az információkat, továbbítottam Gábornak, a többi már nem rajtam múlik.Remélem ki tud jönni annyira jól a dologból, hogy meg tudja majd venni a hőőn áhított Astra H Caravant, 1.7CDTi-vel! :D Ebbe már bele fér normálisan egy hátimotor, vagy egy babakocsi, mert utóbbi a közeljövőben tervbe van véve! :D (abalga :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 pont tudok egy ilyet eladót :) a családból ráadásul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 pont tudok egy ilyet eladót :) a családból ráadásul. Egyelőre sztem nem fog ficánkolni, mert a projekthez kellett volna a rommá tört verda ára is.......amíg ép volt persze.Most jön a szokásos tortúra. Avatart nem kellene frissítened? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Azt hallottam, Baranyi Feri külföldön kalapál mostantól :blink: most mi lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Azt hallottam, Baranyi Feri külföldön kalapál mostantól :blink: most mi lesz? Semmi! Eddig sem ért rá sosem! Mint ahogy ti sem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Azt hallottam, Baranyi Feri külföldön kalapál mostantól :blink: most mi lesz? Normális bérért fog dolgozni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Sziasztok !! Egy kérdéssel forulok a Kecskemétiekhez. Péntekenként suliba kellene járnom a Szolnoki útra 14-20 óráig tartanak az óráim, de Sanyinak a melóba járás miatt elég sokszor kell a kocsi, így lehet busszal kell járnom Mórahalomról, illetve Szegedről. Közületek valaki nem szokott péntekenként Szeged felé járni, hogy potyautaskodjak? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Termikbetyár...bocsi de először csak néztem...mi ez a "banán" a képen... :D Már a szemem sem a régi... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts