tomi023 Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 viszont februárra itt a következő mosópor szállítmány. színes por lesz most kellene lista Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 itt már 30 cm hó van és szakad holnapra mondanak kb 50-et :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 http://kepfeltoltes.hu/130117/K_pC5621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Síszünet kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 itt már lassan síelni sem lehet eljutni akkora a hó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Meg kell oldani helyben. ;) Én nem bánom a havat, ha nem kell messzire mennem (autóval) kifejezetten szeretem. Ha rendkívüli tanítási szünetet rendelnek el miatta, akkor meg egyenesen imádom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 itt már 30 cm hó van és szakad holnapra mondanak kb 50-et :) Itt Kméten jelenleg semmi.Nem is bánom.Sofőrökkel beszélve a Duna vonala a határ.Sárbogárdon szakadt a hó, Solttól szárazak voltak az utak.Egyébként a www.idokep.hu-n a Radar opció alatt szemmel lehet tartani a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Jóféle, 18+! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2013 Megoszt Elküldve Január18, 2013 Jóféle, 18+! :D Cineznéd mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 tegnap este levittük Kiskőrösre a lányokat.Oda felé vezető úton a kaskantyúi bekötő út után rendőrségi felvezetést kaptunk egy Astra G-vel.Gondoltam valami oltári nagy crash lehet a város határában, de csak egy Astra F volt benne az árokban, az is oldalt.A rendőr valószínűleg a pilótáját kereshette.Később, de még a városjelző tábla előtt jóval, egy E34 volt kissé viseletes orral félre állva.Besokallt a fiatalember, ahogy néztem. Én is elég bátran közlekedtem, de szerencsére a Puntónak jó a súlyelosztása, igaz oda felé amúgy sem toltam neki, mert nem ültem egyedül.Mondjuk anyuék előtt bepróbáltam egy kéziféket, de betapadt, ami nem is csoda lévén a csomagtartóban kb. 40kg +súly volt, vittem le ezt+azt.Aztán haza felé már még bátrabb voltam, de Izsák után már nem volt vészes a helyzet, jól lehetett haladni, lesózták az utat. Amúgy a Puntó, még határhelyzetben is inkább lesz orrtolós, mint sem keresztbe álljon.Piszok eltalált futóműve van, és egyáltalán nem valami bonyolult szerkezet, elöl ránézésre hasonlít a B Corsáéra.Ugyanakkor egyáltalán nem billeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Amúgy a Puntó, még határhelyzetben is inkább lesz orrtolós, mint sem keresztbe álljon.Piszok eltalált futóműve van, és egyáltalán nem valami bonyolult szerkezet, elöl ránézésre hasonlít a B Corsáéra.Ugyanakkor egyáltalán nem billeg. A VAN változat pont nem ilyen csúszós úton, nem tudom mennyire tudható be a Barum téli gumiknak, de kurvára seggdobálós és nagyon könnyen megindul a fara. Megfogni szinte lehetetlen kormányból, a city kormány miatt szart sem érzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 A VAN változat pont nem ilyen csúszós úton, nem tudom mennyire tudható be a Barum téli gumiknak, de kurvára seggdobálós és nagyon könnyen megindul a fara. Megfogni szinte lehetetlen kormányból, a city kormány miatt szart sem érzel. Nem az a gáz, hogy dugig van szerszámmal, és így áttolódik a súlypont is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 a coupe viszont nagyon kellemesen vette az akadályokat a 85-ön :) volt jégborda, 15cm hó tükör jég meg hóátfúvás is. stabil, nem akar megindulni magától, stabilan 80 as tempót lehetett vele autózni és megelőztem mindenkit Győrig. persze nagyon jégbordás szakaszokon vissza kell venni 60 ra de nagyon satbil. holnap megyek vissza megnézem mennyit javult az út, bár az ottaniak azt mondják, sor áll az autósbolt előtt a hóláncért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Nem az a gáz, hogy dugig van szerszámmal, és így áttolódik a súlypont is? Nem tudom, de piszok könnyen megtudom indítani a farát még egyenes futásból is. Lusta vagyok megcsinálni a cserét, de aszem hétfőn meglépem, hogy az új téli gumikat hátrra rakon, a használt meg megy előre. ABS müködik és kurvára idegesít. Tavalyi évben 52EKm-t mentem vele, átlagfogyi 4.8l/100km. Olajon és szűrőkön kívül más nem kellett neki...jah de ablaktörlő lapát, zabálja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 ABS müködik és kurvára idegesít. Tavalyi évben 52EKm-t mentem vele, átlagfogyi 4.8l/100km. Olajon és szűrőkön kívül más nem kellett neki...jah de ablaktörlő lapát, zabálja... :D :D :D Erről jutott eszembe, hogy Timi tegnap megállapította, hogy a Puntón milyen jó, hogy van ABS, mert múltkor jégen futott egy picit, de a végén tök jól megállt az autó! Mondom, aztán melyik Puntón? :D :D Mert a miénkben nincs ilyesmi! :D :D Sztem átcsúszott a jégen, aztán mikor vége lett, tapadt a gumi, és megállt az autó! :D :D Akkor egész szép távot toltál bele a VANba! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 ... ABS müködik és kurvára idegesít.... Szar is, ha meg tudsz állni a jeges úton... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Szar is, ha meg tudsz állni a jeges úton... :evilgrin: Jeges úton semmi nem ment meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Kecskeméten (és környékén) hol lehet jó minőségű használt gumit venni? Max 3 éves DOT számmal, normális profilmélységgel. Ladánybenei úton, a tescó körfogó után, kb 7-800 m-re van jobb oldalon a gumis... elég korrektek, és nem is olyan drágák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Jeges úton semmi nem ment meg... A lényeg lényege, hogy jó az ABS, ha normálisan közlekedsz.De ha állatkodni akarsz, akkor nem.S, valóban a jégen csak a bukócső ill. a sisak ami megvéd! :D Hogy sikerült a műtét?Jól muzsikál a szekér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Hogy sikerült a műtét?Jól muzsikál a szekér? Tényleg erre én is kíváncsi vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Hogy sikerült a műtét?Jól muzsikál a szekér? Nem tudom pontosan megmondani, hogy az ami lett csinálva, az 100%-osan jó-e, mert az igaz, hogy azóta, hogy elhoztam a szerelőtől, az olajszintem még mindig ugyanott áll, és mentem majd 2000km-ert, de sajnos a hideg indítás még mindig probléma.... Van amikor elsőre be sem indul,vagyis lefullad, ha igen, akkor dadog az alapjárat, ingadozik.... kicsebb gázfroccsre, meg nagy kékes füst jön elő... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Csabi: http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/opel-sintra-gls-2-2-16v-53294690/?adId=53294690& Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Nem tudom pontosan megmondani, hogy az ami lett csinálva, az 100%-osan jó-e, mert az igaz, hogy azóta, hogy elhoztam a szerelőtől, az olajszintem még mindig ugyanott áll, és mentem majd 2000km-ert, de sajnos a hideg indítás még mindig probléma.... Van amikor elsőre be sem indul,vagyis lefullad, ha igen, akkor dadog az alapjárat, ingadozik.... kicsebb gázfroccsre, meg nagy kékes füst jön elő... <_< A lambda ki lett cserélve végre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 A lambda ki lett cserélve végre? Szerintem is ez innentől nem mechanikus, sokkal inkább elektronikai dolog lesz.Valami ami bele szól a hidegindításnál a keverékképzésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Szerintem is ez innentől nem mechanikus, sokkal inkább elektronikai dolog lesz.Valami ami bele szól a hidegindításnál a keverékképzésbe. csatlakoznék! pl a hőmérséklet érzékelő ha fals adatot küld! nekem is ez volt a gebasz, mondjuk kékes füst nemvolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts