Kacsero Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Nem tudjátok véletlen, hogy holnap hogyan rendelnek a háziorvosok? És nem, nem arra gondolok, amelyik nálam van itt a háznál :D :D :D Szerintem, de lehet tévedek, mivel holnap 24.-ét dolgozzák le, az hétfő, akkor a hétfői rendelési ideje szerint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Én úgy tudom, hogy a 31-ét dolgozzák le, de az is hétfő, így mindegy :D Viszont közben egy ismerős azt mondta, hogy tán nincsenek is nyitva holnap :( Mindegy, odamegyek 11 fele, aztán meglátjuk, akkor még van egy óra a délelőtti rendelésből, illetve van még kettő a délutániig, úgyis van más dolgom is a városban, majd meglátjuk hogyan lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Én úgy tudom, hogy a 31-ét dolgozzák le, de az is hétfő, így mindegy :D Viszont közben egy ismerős azt mondta, hogy tán nincsenek is nyitva holnap :( Mindegy, odamegyek 11 fele, aztán meglátjuk, akkor még van egy óra a délelőtti rendelésből, illetve van még kettő a délutániig, úgyis van más dolgom is a városban, majd meglátjuk hogyan lesz. 31.-ét. Viszont szerintem orvosa válogatja melyik, hogy rendel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 az bazz... 31-ét melózzák le az emberek, csak nem értem, az iskolákban miért kell tanítani? A gyerekek úgyis szüneten lennének 31-én... marha egy világ. Jah, délig menj érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Szerencsére mi nem tanítunk, értelme nem lenne.... az elsejei nap sem ért semmit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December14, 2012 Megoszt Elküldve December14, 2012 Akkor rosszul tudjátok, mert : "2012. december 15. szombat munkanap, (december 24. hétfőt akkor kell ledolgozni 2012. december 31. - hétfő pihenőnap (december 1. szombat munkanap " Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Akkor rosszul tudjátok, mert : "2012. december 15. szombat munkanap, (december 24. hétfőt akkor kell ledolgozni 2012. december 31. - hétfő pihenőnap (december 1. szombat munkanap " A lényegen nem változtat, mindkettő hétfő, bár ahogy utána olvastam, neked van igazad. Egyébként rendelt ma a házi orvosom, de ahogy megtudtam ez nem mindegyiknél volt így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Karácsonyi meglepi! 18+! :D :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Karácsonyi meglepi! 18+! :D :D :devlish: :devlish: Edit!!! erre csak akkor kattints ha éppen a suliban vagy és tele az iroda!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Látom, hogy gingergirls megint :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December18, 2012 Megoszt Elküldve December18, 2012 feladtam egy hirdetést http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=968 kellene nekem ilyen relé Ferinél nem biztos, hogy van és nem baj ha 2 db van :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December19, 2012 Megoszt Elküldve December19, 2012 feladtam egy hirdetést http://www.opelforum...tem&item_id=968 kellene nekem ilyen relé Ferinél nem biztos, hogy van és nem baj ha 2 db van :) köszi "Alkatörlő Relé" ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December19, 2012 Megoszt Elküldve December19, 2012 az igen Róka jól látod esett is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2012 Megoszt Elküldve December19, 2012 az igen Róka jól látod esett is :) SzéépótódvanTibi! :D TurgonyiÚrnaktetszenifog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December19, 2012 Megoszt Elküldve December19, 2012 meg is van a relé tehát lehet szerelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December19, 2012 Megoszt Elküldve December19, 2012 meg is van a relé tehát lehet szerelni :) forgalommal szemben parkolunk és még a világítás is fent van! ejjejj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 meg is van a relé tehát lehet szerelni :) Erre kiváncsi lennék, anno én is szereztem Omega ablaktörlő kapcsolót+relét... Bazsi szerint nem lehetett a G Astrába beszerelni, az F-ben működött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Erre kiváncsi lennék, anno én is szereztem Omega ablaktörlő kapcsolót+relét... Bazsi szerint nem lehetett a G Astrába beszerelni, az F-ben működött... Bazsi néha nem hisz McGyvernek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Bazsi szerelmes. én meg átnéztem meg kell ugyan kicsit hekkelni de megoldható. elkészítettem a kapcsolási vázlatokat, és kikerestem a megfelelő kábeleket az autó kapcsolási rajzán. most már tudom milyen színeket kell elvágni, atkötni csak kell egy szakember aki látja is a színeket :) és ma találtam itthon még egy relét tehát ha sikerül megkaphatja a piros tuning teherautó is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 forgalommal szemben parkolunk és még a világítás is fent van! ejjejj :) különben most nem lenne miről írnod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Gyerekek, igazi adrenalinbomba volt egyáltalán haza jutni úgy a bicajjal bicikliúton közlekedve, hogy ne busszanak el a mellékutakról felkanyarodó autósok, ne menjenek neked a szembe jövő biciklistársak, és ne essenek eléd az agyoniskolázott főiskolások.Mindez 16:15 környéke, Izsáki út, annak is a bicikliút része.Érdekes volt..........főleg mert hajnalban olyan 5 óra környékén azé' nyugisabb....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 te komolyan -2 fokban biciklivel mész dolgozni? nem kellene venni valami V6-ot erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 hogyha van még ilyenem eladó akkor azt hova tegyem? http://www.autoalkatresz.hu/auto-felni/toyota_hiace_gyari_acelfelni_15x5_5-646105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 hogyha van még ilyenem eladó akkor azt hova tegyem? http://www.autoalkat...i_15x5_5-646105 dobd ki a picsába és vegyél rendes sört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 bent az omega ablaktörlő a Coupe-ban :) rendben működik tehát be lehet tenni G Astrába is. Turcinak külön köszönet az ültetőrugóért és a kiszállításért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts