tomi023 Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 ma este lesz a Kandóban öregdiák tali jó lenne ott lenni de nem hiszem hogy odaérek. Johnny megy valaki? Tudsz valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 éééés megvan a rendszám :) hivatalosan is Coupé-s lettem. Azé' majd ránéznék pusztán szakmai kíváncsiságból.....ha erre jársz+kellene még valószínűleg mosópor....Miután az OTP-ben beírattam a közleményt, a hölgy jelezte, hogy akkor itt a tel.száma és őt is érdekelné! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Brékig nyúz, megvan az első fogyasztási adata az Astrának, igaz csak becsült de szerintem igen csak pontos.Szóval tankoltam 25L-t, majd elautóztam 330km-t, majd újra tankoltam ugyanennyit.Mivel a szintjelző remélhetőleg ugyanolyan pontos mint a vízhőfokmérő (az első Opelem amiben tényleg pontosan mér, ezért gondoltam, hogy hektikus a működése) ugyanott állt mikor először tankoltam és ugyanoda állt vissza mint az első tankolás után, így kijött a 7.5L ami szerintem igen csak jó.Nyilván elég kímélő üzemmódban tettem meg ezt az első pár kilómétert, lévén elég friss az a hengerfejtömítés még, és nem akartam kiköpetni vele.Ugyanakkor továbbra is azt vallom, hogy ez a motor sokkal jobb erőben van mint a korábbi fehér Astráé volt.Egészen más autózni vele, különösebb erőlködés nélkül, 2500rpm-nél elváltogatva kényelmesen, sőt talán már-már túlontúl dinamikusan lehet vele járni.Nyomatékból nagyon okés a gép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Bakker ma jutott eszembe, hogy már szombat van. Azt hittem péntek, már majdnem elindultam a CP-be. No majd a jövő héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 ma kicsit pöcköltem a coupét kipolíroztam a lámpáit, sokkal jobb most látszik, hogy a fekete keretes van benne :) de a mélyebb karcok nem jöttek ki, kell venni csiszolópapírokat hozzá és újra tábla. Azt még nem tudom milyen kell de ha valaki tapasztaltabb leírná nekem akkor lenne szép lámpám persze meg is köszönném ám :) megigazátottam az elsö dobbetétet mert beleért teljesen alászedett állapotban a gumiba. törölgettem, porszívóztam kicsit kivettem a légszüröhäzat és ultrás vízben alaposan elmostam kívül belül majd új szürövel összeraktam egyenlöre ennyi. közben bukkanak fel apró alkatrészek amiket meg kell rendelnem...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 ez lehet az? http://autofejlesztes.hu/fenyszoro-polirozo-felujito-keszlet-turtle-fg6690-p-12559.html ebay nem ismeri sehogy 3M pasztát és gépet kapott :) elsöre nagyon szép de kell majd csiszolnópapír neki köszi az infot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 illetve de: http://www.ebay.co.uk/itm/Turtle-Wax-Headlight-Restorer-Renovator-Kit-Repairs-Dull-Yellow-Lenses-FG6690-/251172205845 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 illetve de: http://www.ebay.co.u...0-/251172205845 Ez több lámpára is elég, vagy csak 1 párra? Ha többre is akkor beszállnék a költségekbe. Ja, és amúgy ha jól emlékszem akkor HPety is polírozott már lámpát. Meg Turci is hozott polírgépet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Ez több lámpára is elég, vagy csak 1 párra? Ha többre is akkor beszállnék a költségekbe. Ja, és amúgy ha jól emlékszem akkor HPety is polírozott már lámpát. Meg Turci is hozott polírgépet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 na tessék! spongyabobos gyerkóc fogkrém :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 Egy kérés: jár valaki Auchan bót fele? Szeretnék egy: http://termek.auchan.hu/gyerekjatek/mechanikus-es-elektromos-jatek/verseny-es-korpalya/hot-wheels-t-rex-palya -t. Tudna valaki egy ilyet szerezni? Szombat este megyek az évzáróra, csak félek, hogy addigra már nem lesz. Ja és ha kell, utalom is az árát! Köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 december 8. Kecskemét Èvzáró, Opel Mokka bemutató :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Üdv! Hol lesz az évadzáró, ha már az időpont adott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1827&st=0 Üdv! Hol lesz az évadzáró, ha már az időpont adott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Csumpedra Skacok!Úgy néz ki szombaton tolom a bringát haza.'4órakor fogok tudni indulni!Nem sok esélyt látok rá a havazás révén de meg próbálok úgy haza érni hogy be tudjak ugrani az évzáróra!Tomi ha mély karcos a lámpád akkor először 2000 víz papír utána 3000 finomításhoz és úgy polír.De Bazsinál van hozzá minden.Coupet nem eladni míg nem láttam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Coupet nem eladni míg nem láttam :) az opelklub a legjobb piac :) 2000-es papirom van de 3000 nincs nem hoznál egy darabot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Az Astra most ért Sopronba,Dini vezetésével.Igen, eladódott.Az AGR hibát sajnos produkálta menet közben amire nem vagyok büszke de én megpróbáltam menteni a menthetőt valamint el is múlt az adott instrukciók alapján.Mondjuk lehet, némi járatás jót fog neki tenni, lévén a hosszú állás sem annak, sem pedig az alapjárati léptetőnek nem tett jót.Remélem az új tulaj gond nélkül tudja majd használni. Most egy Zafira áll az udvarban, pénteken viszem ki Bazsihoz, addig is pár megbeszélt javítást eszközölünk majd rajta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Most egy Zafira áll az udvarban, pénteken viszem ki Bazsihoz, addig is pár megbeszélt javítást eszközölünk majd rajta! :D Csak aztán nehogy szerelem legyen belőle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Csak aztán nehogy szerelem legyen belőle! :D Hány gépet is számoltunk évzárón, ami Losihoz köthető? 2 kéz kevés volt hozzá, ha jól emléxem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Csak aztán nehogy szerelem legyen belőle! :D Benne van a pakliban... :icon10: (még ha tiszavirág életű is) bocs wolfi ... :evilgrin: :D :D :D Tágas, kényelmes szerethető családi verda. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Csak aztán nehogy szerelem legyen belőle! :D Röhögni fogsz, de mikor tolattam be vele az udvarba, olyasmi érzés fogott el mint Winklert mikor tesztelte a 2006-os Imprezzát! :D Aztán gyorsan fellapoztam a ha.Hú-t.........és ismét rá kellet jönnöm, hogy nem abban a ligában játszom amiben megengedhetném magamnak, hogy ilyen legyen a második autója a családnak. Hány gépet is számoltunk évzárón, ami Losihoz köthető? 2 kéz kevés volt hozzá, ha jól emléxem. :) Neszóójjábe'! :D Ami eddig volt: Polski Fiat, Ford Fiesta, Suzuki Swift piros+babakék, Opel Astra fehér;GSi; családi GSi a zőőd, legutóbbi fekete;Opel Vectra Caravan lila+zőőd;Micu Lancer, és a pééztemető piros Corsa A+fehér. Benne van a pakliban... :icon10: (még ha tiszavirág életű is) bocs wolfi ... :evilgrin: :D :D :D Ha lenne kb. 1M-m ilyesmire nem lenne gond, de ez a veszély egyenlőre nem fenyeget.Szerencsére a Puntóval az égvilágon semmi gond, van már benne 27e.km, és talán most télen fel is megy a fogyija 7L fölé.Az első értelmes, és racionális döntésem volt ami az autófrontot illeti. Amúgy ez az Astra volt az amiből pici haszonnal szálltam ki.Értsd, kb. 30e.ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Losi nem kell sokat keresni egy autón :) a lényeg hogy mennyi idö alatt teszed ezt. akkor most jöhet a következö :) na megyek keresek neked valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Losi nem kell sokat keresni egy autón :) a lényeg hogy mennyi idö alatt teszed ezt. akkor most jöhet a következö :) na megyek keresek neked valamit... Itt a lényeg leginkább az volt, hogy mivel nemkicsit túlléptem a tervezett bekerülési keretet és esély nem mutatkozott rá, hogy jelentősen visszaépüljön a költségvetésbe az az összeg amivel már el tudtam volna piriszkelni, hogy minél hamarabb, lehetőleg a pénzemet ki tudjam venni belőle.Ez végül is sikerült.Most egyelőre nem lesz másik verda, meglátjuk mit hoz a következő év.Én az itthoni részen nem sok jót jósolok, szóval lehet talán nem is fog kelleni második autó..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Neszóójjábe'! :D Ami eddig volt: Polski Fiat, Ford Fiesta, Suzuki Swift piros+babakék, Opel Astra fehér;GSi; családi GSi a zőőd, legutóbbi fekete;Opel Vectra Caravan lila+zőőd;Micu Lancer, és a pééztemető piros Corsa A+fehér. Ehhez lassan már 3 kéz is kevés lesz. Puntó? Vagy az nem volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Ehhez lassan már 3 kéz is kevés lesz. Puntó? Vagy az nem volt? De azt is hozzászámoltuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts