aXXon Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Sziasztok! Rég nem írtam, szokott még lenni péntek este az EB-nél meeting? 23-án este 8-kor lesz? Sajnos keresek G Astra első lököst, gyárit... Szia! Pár hozzászólással korábban pont írt egy srác, hogy G Astrát bont, bár mintha annak is az eleje lett volna törve :( És tényleg, az már nincs is rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 vegyél utángyártottat az 9 ezer Ft alapozva a festéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Megvolt az első hosszabb táv az Astrával.Nem volt vele gond, a klíma kompresszor is kezdi elhagyni a csörgést, de még kell neki idő.Remélem csak az, és nem Bazsi satupadja. Egyébként jól megy, tetszik, hogy van erő a motorban ami szépen jár, szép hangja van.Nem kell neki sok hely előzéshez, 3000rpm felett normálisan megindul és nem kell vissza tolni 3.ba sem.Szerintem ez a motor jobb állapotban van mint anno az ugyanennyit futott, ugyanilyen motorkódú fehérben volt. A vízhőfokjeladó még nem talált teljesen magára, számomra kissé hektikus a működése.Továbbá a lengéscsillapítók nincsenek a helyzet magaslatán.A többi rendben van. Folyadékszintek ugyanott vannak mint voltak, szivárgás nincs sehol. Viszont nem tartom meg.Ha valakinek van ismije aki ilyet keres, szóljatok légyszi. Nagyon tetszik, de lényegesen többe került ez a projekt, mint amit rászántam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 :omg: :whistle: :lurker: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Nagyon tetszik, de lényegesen többe került ez a projekt, mint amit rászántam. Hmmm hmm... :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Akkor Losi van egy eladó Coupem :) esetleg helyette, tegnap vettünk hozzá ültetörugót gétlókkal együtt, Turci hozza két hét múlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Akkor Losi van egy eladó Coupem :) esetleg helyette, tegnap vettünk hozzá ültetörugót gétlókkal együtt, Turci hozza két hét múlva. Akkor jelenleg mindkettőnknek van egy-egy eladó autója! :D :D Mondjuk a tiédet nem találtam a HaHún! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 lehet dini levette mert most fogunk készíteni új képeket csak azóta nagyon mocsok idö van errefelé Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 de http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_1.8_16v_comfort-6363902 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Viszont nem tartom meg.Ha valakinek van ismije aki ilyet keres, szóljatok légyszi. Nagyon tetszik, de lényegesen többe került ez a projekt, mint amit rászántam. No és mennyi lenne az annyi, van hahu-s linked esetleg hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 No és mennyi lenne az annyi, van hahu-s linked esetleg hozzá? Neked 450 és kurvára megéri, úgyhogy vegyed megfele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 No és mennyi lenne az annyi, van hahu-s linked esetleg hozzá? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.6_16v_dream-6385911 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 http://www.hasznalta...v_dream-6385911 Akkor 470 aXXonnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Jófajta kis játékszer lehet! Olyan 420e.ft környékén állna meg, ha nem véres nagyon a torka.Csak érdekesség képpen linkeltem be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Jófajta kis játékszer lehet! Olyan 420e.ft környékén állna meg, ha nem véres nagyon a torka.Csak érdekesség képpen linkeltem be. Akkor már inkább Astra F 1.6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 J0hnny???? http://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/opel-astra-dream-td-49955640/?adId=49955640 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Akkor már inkább Astra F 1.6 Ez más súlycsoport ám! :D Corsa A GSi feelig, csak beton futóművel.Igazi kis kanyarvadász szerkezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Ez más súlycsoport ám! :D Corsa A GSi feelig, csak beton futóművel.Igazi kis kanyarvadász szerkezet. Egy nagybódés autószerető ezt nem értheti! :) Tegnap vezettem Navarát....soha nem vennék, egy pöffeszkedős ócska car. dini: lefújtam a projectet, inkább felújítom dezső motorját, lesz, ami lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 J0hnny bazeg :goofy: ez te vagy????? :blink: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 J0hnny bazeg :goofy: ez te vagy????? :blink: :evilgrin: Eléggé hasonlít... :whistle: :confused: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Hmmm, én nem mertem írni, de Csabi bátrabb volt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Nálunk nem csak a kerítés van kolbászból! :D Amúgy meg kapjátok be a gyulaim! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 J0hnny bazeg :goofy: ez te vagy????? :blink: :evilgrin: Gondolom ez valami kolbászfesztiválon lehetett, a sokadik pálesz után! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Nálunk nem csak a kerítés van kolbászból! :D Amúgy meg kapjátok be a gyulaim! :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 éééés megvan a rendszám :) hivatalosan is Coupé-s lettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts