warwolf Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Losi szerintem ez neked pont jo lenne :) http://www.willhaben...9?adId=49036069 Dini, ilyesmi ültetéshez útvonalengedély kell itthon, mert lépten-nyomon felakadnál vele. Losi ha eladtad mi lesz a köv? Beszélned kellene Zsoltival.Fontos lenne. én elkezdek keresni valamit jó? Melót? Király! :D
tomi023 Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 Beszélned kellene Zsoltival.Fontos lenne. melyik ügyben, vasárnap találkoztam vele, joee a sas leszállt a fészkére.
Joee Elküldve November12, 2012 Elküldve November12, 2012 melyik ügyben, vasárnap találkoztam vele, joee a sas leszállt a fészkére. Köszi szépen!!!! MÁS: Ha valaki hall eladó kombi babaágyat esetleg háromfunkciós babakocsit a közelben az gondoljon már ránk legyen kedves, Eddig sikeresen megy a vásárlás, amit kinéztünk mind elvitték az orrunk elöl :angry:
straega Elküldve November13, 2012 Elküldve November13, 2012 Köszi szépen!!!! MÁS: Ha valaki hall eladó kombi babaágyat esetleg háromfunkciós babakocsit a közelben az gondoljon már ránk legyen kedves, Eddig sikeresen megy a vásárlás, amit kinéztünk mind elvitték az orrunk elöl :angry: Nekünk megvan még a nagy babakocsink igaz nem 3 funkciós de azért használható. Egy mosás ráfér amúgy semmi baja, nagykerekű elöl bolygós, fekve teljesen egyenes még talán a lábzsákja is megvan. Gyertek nézzétek-vigyétek :)
warwolf Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Eladtam a kisebbik Astrát, mert... Nem jött be az ötajtós. Kicsi volt a csomagtartó, túl puha a futómű, nekem már túlzottan modern, valahogy "nem illettünk össze" :D Most egy OFF Honda Civic van helyette, szeretem, utcára pont jó. Pályára szeretnék valami mókaautót, már nézegettem én is a willhabent, főleg F Astra GSi, meg 5-6 gen. Civic érdekel. Csak hát mókázásra még nincs annyi pénz, amennyit egy ilyen projekt felemésztene :) Utcai versenyautó a maga kategóriájában.Nekem volt ilyenem, imádtam.tényleg megy mint a ba@rom! :D
tomi023 Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 A bringázás melyik ágát űzöd? :D napsütésben hajlandó vagyok biciklivel kimenni Bp-röl Szentendrére :) Egy Giant Roam 1-em van hobbizgatok ha van kedvem tekerek a hegyen vagy a rakparton. De csak ha jó az idö. :) az astrával el tudom majd vinni a bicajt oda ahol mindig süt a nap :)
warwolf Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Johhnyval tegnap még helyre raktuk az Astrakocsi dolgait, és természetesen le kellett szednem róla az AGR-t, de szerencsére csak egy koromdarab csinálta fesztivált.Most gyáriság honol a motortérben! :D Holnap viszem kereskedésbe, de előtte lövök rá v.mi kötelezőt majd a Rákóczi utcán.Voltam ugyan bent szombaton, de a kedves fiatal hölgy nem tudott érdemileg segíteni, mert csak amolyan dísznek volt bent.Mondjuk annak rendben volt! :D :D Update: Lengett a pallos az autó feje felett, mert bőven túl csúszott azon a kereten amit rá akartam szánni erre az egészre.Szóval több verzió volt.Végül az lett, hogy tegnap hirtelen felindulásból feltettem a korzát a Ha.Hu.ra, hát ha.Valkai Zsolesznak pedig beajánlottam az Astra nyári kerekeit, amit szintén kaptam hozzá.Mindkét cucc elkelt, így vissza billent a mérleg nyelve az ésszerűség irányába, ezért ma elvittem az Astrát a kereskedésbe, ahol mindent intéznek rá, elvileg kedden már kész lesz, és használhatom. Hihetetlen tempóban kellett ma intéznem a dolgokat, de végül minden a helyére került.Nem szívesen váltam volna meg az Astrától, mert úgy rakattam rendbe, hogy ÉN tudjam használni, ne pedig más. A korzát pedig igen, sajnáltam mert hűséges kis társ volt a mindennapokban de hiába rakattam volna drága pénzből rendbe, a kora miatt később sem ért volna pénzt. Ezeknek az öreg gépeknek mára már csak eszmei értéke van sajnos.
J0hnny Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 a kora miatt később sem ért volna pénzt. Ezeknek az öreg gépeknek mára már csak eszmei értéke van sajnos. Ez igaz az F astrára is.
warwolf Elküldve November15, 2012 Elküldve November15, 2012 Ez igaz az F astrára is. Még mindig értéktartóbb és eladhatóbb mint egy majd 30 éves kisautó.
aXXon Elküldve November16, 2012 Elküldve November16, 2012 Még mindig értéktartóbb és eladhatóbb mint egy majd 30 éves kisautó. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Olyan ez mint a nő, van amikor egy 20 éves a tuti, de van amikor egy harmincasra vágysz :D
tomi023 Elküldve November18, 2012 Elküldve November18, 2012 ezzel nehéz lenne az Árpád kilátóhoz felkerekezni :) viszont gondolom meg sem kottyan pár 20 km aszfalton. majd tavasszal megyünk egyet de csak egy olyan 40km-et kezdésnek.
Kacsero Elküldve November19, 2012 Elküldve November19, 2012 Köszi szépen!!!! MÁS: Ha valaki hall eladó kombi babaágyat esetleg háromfunkciós babakocsit a közelben az gondoljon már ránk legyen kedves, Eddig sikeresen megy a vásárlás, amit kinéztünk mind elvitték az orrunk elöl :angry: Joee! Babakocsi ügyben majd beszélhetünk... nekem megvan még Dávidé, és már nem használja... szvl, mikor tudlak felhívni? ;)
Joee Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Joee! Babakocsi ügyben majd beszélhetünk... nekem megvan még Dávidé, és már nem használja... szvl, mikor tudlak felhívni? ;) Köszi, de pont szombaton vettünk. Több helyről kaptunk volna, de asszony ragaszkodott a Pierre Cardin PS-682-es típushoz. Sikerült vaterán elfogadható áron megcsípni egy nagyon jó állapotút és megvettük.
ptamas82 Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Üdvözletem! 2001-es 1.6-os G Astra-t kezdek bontani, klíma, el.ablakok, stb.. Az autó a törésig hibátlan állapotban volt, 70e km-el, 1. tulajtól, mo-i üzembe helyezéssel. A belső nagyon szép, megkímélt ( mindene megvan), a motor most is indul, jó állapotban. KISTELEK !!! kepfeltoltes.hu/view/121120/7761814701_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/606396162_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/10264082703_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/3382867064_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/3049799025_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/557605706_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bővebb infók, alkatrészek: 30/3020391 - Papp Zoli
straega Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 Köszi, de pont szombaton vettünk. Több helyről kaptunk volna, de asszony ragaszkodott a Pierre Cardin PS-682-es típushoz. Sikerült vaterán elfogadható áron megcsípni egy nagyon jó állapotút és megvettük. És milyen színű lett?
Joee Elküldve November20, 2012 Elküldve November20, 2012 http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_babahordozo/babakocsi/3_funkcios/babakocsi_pierre_cardin_3_reszes_tobbfunkcios_1669860695.html Ez lett a következő járgányunk, mivel fiú lesz a kis gengszter.
straega Elküldve November21, 2012 Elküldve November21, 2012 Toljálmárfelképettöki! :D azt próbálta de túl kicsi a felbontás :D :D
Rumcice Elküldve November22, 2012 Elküldve November22, 2012 Sziasztok! Rég nem írtam, szokott még lenni péntek este az EB-nél meeting? 23-án este 8-kor lesz? Sajnos keresek G Astra első lököst, gyárit...
straega Elküldve November22, 2012 Elküldve November22, 2012 Sziasztok! Rég nem írtam, szokott még lenni péntek este az EB-nél meeting? 23-án este 8-kor lesz? Sajnos keresek G Astra első lököst, gyárit... Én ott leszek 8 ra! Huhogunk kicsit! Nem vagyok papírkutya!!!
Recommended Posts