warwolf Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Losi szerintem ez neked pont jo lenne :) http://www.willhaben...9?adId=49036069 Dini, ilyesmi ültetéshez útvonalengedély kell itthon, mert lépten-nyomon felakadnál vele. Losi ha eladtad mi lesz a köv? Beszélned kellene Zsoltival.Fontos lenne. én elkezdek keresni valamit jó? Melót? Király! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Beszélned kellene Zsoltival.Fontos lenne. melyik ügyben, vasárnap találkoztam vele, joee a sas leszállt a fészkére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 melyik ügyben, vasárnap találkoztam vele, joee a sas leszállt a fészkére. Köszi szépen!!!! MÁS: Ha valaki hall eladó kombi babaágyat esetleg háromfunkciós babakocsit a közelben az gondoljon már ránk legyen kedves, Eddig sikeresen megy a vásárlás, amit kinéztünk mind elvitték az orrunk elöl :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November13, 2012 Megoszt Elküldve November13, 2012 Köszi szépen!!!! MÁS: Ha valaki hall eladó kombi babaágyat esetleg háromfunkciós babakocsit a közelben az gondoljon már ránk legyen kedves, Eddig sikeresen megy a vásárlás, amit kinéztünk mind elvitték az orrunk elöl :angry: Nekünk megvan még a nagy babakocsink igaz nem 3 funkciós de azért használható. Egy mosás ráfér amúgy semmi baja, nagykerekű elöl bolygós, fekve teljesen egyenes még talán a lábzsákja is megvan. Gyertek nézzétek-vigyétek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Eladtam a kisebbik Astrát, mert... Nem jött be az ötajtós. Kicsi volt a csomagtartó, túl puha a futómű, nekem már túlzottan modern, valahogy "nem illettünk össze" :D Most egy OFF Honda Civic van helyette, szeretem, utcára pont jó. Pályára szeretnék valami mókaautót, már nézegettem én is a willhabent, főleg F Astra GSi, meg 5-6 gen. Civic érdekel. Csak hát mókázásra még nincs annyi pénz, amennyit egy ilyen projekt felemésztene :) Utcai versenyautó a maga kategóriájában.Nekem volt ilyenem, imádtam.tényleg megy mint a ba@rom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 A bringázás melyik ágát űzöd? :D napsütésben hajlandó vagyok biciklivel kimenni Bp-röl Szentendrére :) Egy Giant Roam 1-em van hobbizgatok ha van kedvem tekerek a hegyen vagy a rakparton. De csak ha jó az idö. :) az astrával el tudom majd vinni a bicajt oda ahol mindig süt a nap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Johhnyval tegnap még helyre raktuk az Astrakocsi dolgait, és természetesen le kellett szednem róla az AGR-t, de szerencsére csak egy koromdarab csinálta fesztivált.Most gyáriság honol a motortérben! :D Holnap viszem kereskedésbe, de előtte lövök rá v.mi kötelezőt majd a Rákóczi utcán.Voltam ugyan bent szombaton, de a kedves fiatal hölgy nem tudott érdemileg segíteni, mert csak amolyan dísznek volt bent.Mondjuk annak rendben volt! :D :D Update: Lengett a pallos az autó feje felett, mert bőven túl csúszott azon a kereten amit rá akartam szánni erre az egészre.Szóval több verzió volt.Végül az lett, hogy tegnap hirtelen felindulásból feltettem a korzát a Ha.Hu.ra, hát ha.Valkai Zsolesznak pedig beajánlottam az Astra nyári kerekeit, amit szintén kaptam hozzá.Mindkét cucc elkelt, így vissza billent a mérleg nyelve az ésszerűség irányába, ezért ma elvittem az Astrát a kereskedésbe, ahol mindent intéznek rá, elvileg kedden már kész lesz, és használhatom. Hihetetlen tempóban kellett ma intéznem a dolgokat, de végül minden a helyére került.Nem szívesen váltam volna meg az Astrától, mert úgy rakattam rendbe, hogy ÉN tudjam használni, ne pedig más. A korzát pedig igen, sajnáltam mert hűséges kis társ volt a mindennapokban de hiába rakattam volna drága pénzből rendbe, a kora miatt később sem ért volna pénzt. Ezeknek az öreg gépeknek mára már csak eszmei értéke van sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 a kora miatt később sem ért volna pénzt. Ezeknek az öreg gépeknek mára már csak eszmei értéke van sajnos. Ez igaz az F astrára is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Ez igaz az F astrára is. Még mindig értéktartóbb és eladhatóbb mint egy majd 30 éves kisautó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Még mindig értéktartóbb és eladhatóbb mint egy majd 30 éves kisautó. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Olyan ez mint a nő, van amikor egy 20 éves a tuti, de van amikor egy harmincasra vágysz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 ezzel nehéz lenne az Árpád kilátóhoz felkerekezni :) viszont gondolom meg sem kottyan pár 20 km aszfalton. majd tavasszal megyünk egyet de csak egy olyan 40km-et kezdésnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Köszi szépen!!!! MÁS: Ha valaki hall eladó kombi babaágyat esetleg háromfunkciós babakocsit a közelben az gondoljon már ránk legyen kedves, Eddig sikeresen megy a vásárlás, amit kinéztünk mind elvitték az orrunk elöl :angry: Joee! Babakocsi ügyben majd beszélhetünk... nekem megvan még Dávidé, és már nem használja... szvl, mikor tudlak felhívni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Joee! Babakocsi ügyben majd beszélhetünk... nekem megvan még Dávidé, és már nem használja... szvl, mikor tudlak felhívni? ;) Köszi, de pont szombaton vettünk. Több helyről kaptunk volna, de asszony ragaszkodott a Pierre Cardin PS-682-es típushoz. Sikerült vaterán elfogadható áron megcsípni egy nagyon jó állapotút és megvettük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptamas82 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Üdvözletem! 2001-es 1.6-os G Astra-t kezdek bontani, klíma, el.ablakok, stb.. Az autó a törésig hibátlan állapotban volt, 70e km-el, 1. tulajtól, mo-i üzembe helyezéssel. A belső nagyon szép, megkímélt ( mindene megvan), a motor most is indul, jó állapotban. KISTELEK !!! kepfeltoltes.hu/view/121120/7761814701_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/606396162_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/10264082703_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/3382867064_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/3049799025_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kepfeltoltes.hu/view/121120/557605706_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Bővebb infók, alkatrészek: 30/3020391 - Papp Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Köszi, de pont szombaton vettünk. Több helyről kaptunk volna, de asszony ragaszkodott a Pierre Cardin PS-682-es típushoz. Sikerült vaterán elfogadható áron megcsípni egy nagyon jó állapotút és megvettük. És milyen színű lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Jó a kérdés: kislány vagy kisfiú? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_babahordozo/babakocsi/3_funkcios/babakocsi_pierre_cardin_3_reszes_tobbfunkcios_1669860695.html Ez lett a következő járgányunk, mivel fiú lesz a kis gengszter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 . Toljálmárfelképettöki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Toljálmárfelképettöki! :D azt próbálta de túl kicsi a felbontás :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Nagyon szűkszavú ma a Tomi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Sziasztok! Rég nem írtam, szokott még lenni péntek este az EB-nél meeting? 23-án este 8-kor lesz? Sajnos keresek G Astra első lököst, gyárit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Sziasztok! Rég nem írtam, szokott még lenni péntek este az EB-nél meeting? 23-án este 8-kor lesz? Sajnos keresek G Astra első lököst, gyárit... Én ott leszek 8 ra! Huhogunk kicsit! Nem vagyok papírkutya!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 én nem megyek most haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Ezt most én is kihagyom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts