aXXon Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 De a Dr már a neve előtt van, ugye? Tök jó lehet......! :) Igen, bár az új személyije még nem jött meg ;) 2. Ügyes gratula neki! 1. Ez nálam a szamóca vs. eper vita. :confused: Tényleg, ha feleségül veszed akkor te is felveheted a neved elé a Dr. titulust, vagy az csak a nőknek jár bizonyos névválasztásnál? Nem tudom felvehetem e a titulust, de szerintem kicsit hülyén nézne ki:DD Ezt a szamóca eper dolgot nem értem, ez azért más, a pszichiáter egy egészen más szakma mint a pszichológus. Az egyik orvos, a másik még csak a közelében sem jár. (kivéve, ha elvégzi az orvosit) Ahhoz, hogy pszichológus legyél még csak egyetemet sem kell végezned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Én úgy tudom, fel lehet venni, ha a feleséged vezetéknevét felveszed pl. kötőjelesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Dr.Axxon :) De muris :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Dr.Axxon :) De muris :) Gondold el : Dr. Kulmányné Ruzsa M. Tamás :)) Vagy legalábbis ilyesmi :D Nem tudom, szerintem már az is hülyén néz ki, hogy a Deutsch Tamás felvette a felesége nevét, pedig abban nincs is doktor ;) Fene tudja, nekem nem jutna eszembe, hogy így tegyek, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolkoztam el azon, hogy hogyan nézne ki a nevem előtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Nagyon jó a név, amit írtál, barátkozzál vele! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Maradjál már ekkora hely nincs a papírokon hogy aláírjon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Igen, bár az új személyije még nem jött meg ;) Nem tudom felvehetem e a titulust, de szerintem kicsit hülyén nézne ki:DD Ezt a szamóca eper dolgot nem értem, ez azért más, a pszichiáter egy egészen más szakma mint a pszichológus. Az egyik orvos, a másik még csak a közelében sem jár. (kivéve, ha elvégzi az orvosit) Ahhoz, hogy pszichológus legyél még csak egyetemet sem kell végezned. Érdekes lenne a név az biztos. :D A szamóca lehet földieper, de az eper (mivel fán terem) nem lehet szamóca. :omg: Tudom ez az én hülyeségem, de melyik másik nyelvben keverik még a két gyümölcsöt össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Érdekes lenne a név az biztos. :D A szamóca lehet földieper, de az eper (mivel fán terem) nem lehet szamóca. :omg: Tudom ez az én hülyeségem, de melyik másik nyelvben keverik még a két gyümölcsöt össze? Ezt értem, csak nem illik ide, mint hasonlat, erre utaltam ;) Minden szamóca eper, de nem minden eper szamóca :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Ezt értem, csak nem illik ide, mint hasonlat, erre utaltam ;) Minden szamóca eper, de nem minden eper szamóca :D "A pszichológus bölcsészeti diplomát szerez, a pszichiáter orvosi diplomát. Az orvosi diploma utána lehet letenni a pszichiáter szakvizsgát, ezután lehet valaki pszichiáter." Tehát aki lediplomázik az szedhet szamócát, aki pedig leteszi a szakvizsgát az már fára is mászhat eperért. Értem én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Nagyon kevés hagyma van, ami kifog rajtam, úgyhogy végül is oké a dolog ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Viszont olyan hagymaszagú a kezem, hogy vettem pár üres kiflit vacsorára, mert olyan, mintha hagymás kiflit majszolgatnék :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Viszont olyan hagymaszagú a kezem, hogy vettem pár üres kiflit vacsorára, mert olyan, mintha hagymás kiflit majszolgatnék :D :D :D Zöldfűszeres aromával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Tegnapi jó cselekedetünk folytatódik. Felvették Reni által a Metro-val is a kapcsolatot. Kisebb adomány folyamatban, de lehetséges hogy egy főzésre is elmennek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 Kimondhatatlan köszönet Dininek és Tominak amiért segítettek.Végül még is másik, fiatalabb autóra költök némi pénzmagot.Apróságok lesznek vele, de sztem az árát, nagyon megérte! :D X16XEL, 97'-es évjárat, a motorban 146e.km van.Nagyon várom, hogy haza érjen! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 Gratulálok Losi, nagyon vagány autó. :) Sok örömteli kilométert kívánok a kocsival! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 Kimondhatatlan köszönet Dininek és Tominak amiért segítettek.Végül még is másik, fiatalabb autóra költök némi pénzmagot.Apróságok lesznek vele, de sztem az árát, nagyon megérte! :D X16XEL, 97'-es évjárat, a motorban 146e.km van.Nagyon várom, hogy haza érjen! :D :D :D Gratula hozzá és sok balesetmentes km-ert!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 Nem akarok károgni, de az "apróságok" remélem nem okoznak majd fejfájást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 Nem akarok károgni, de az "apróságok" remélem nem okoznak majd fejfájást... Azért vannak a jóbarátok.........ugye! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Nem akarok károgni, de az "apróságok" remélem nem okoznak majd fejfájást... lövünk majd neked is valami kétpálcást a vursliban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.Bár már itthon lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Most ott tartunk, hogy kell egy utánfutó (trailer) amire felfér lehetöleg Kecskeméten mert ott van a vontatóautó is. Vagy a másik 5letem, hogy hozzunk alkatrészeket meg szerszámokat és menjen haza P rendszámmal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Wolfi ! Gratula !!! "Kutyából nem lesz szalonna" :omg: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 (edited) Gratula Losi az "új" verdához. Valaki mintha írta volna itt, hogy van trailere, de nem emlékszem ki volt az a kiskőrösi-korhánközi kereszteződésben szerintem lehet olcsón bérelni trailert - aXXon Módosítva Október17, 2012 : straega Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Gratula Losi az "új" verdához. Valaki mintha írta volna itt, hogy van trailere, de nem emlékszem ki volt az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts