Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

De a Dr már a neve előtt van, ugye? Tök jó lehet......! :)

Igen, bár az új személyije még nem jött meg ;)

2. Ügyes gratula neki!

1. Ez nálam a szamóca vs. eper vita. :confused:

Tényleg, ha feleségül veszed akkor te is felveheted a neved elé a Dr. titulust, vagy az csak a nőknek jár bizonyos névválasztásnál?

Nem tudom felvehetem e a titulust, de szerintem kicsit hülyén nézne ki:DD

Ezt a szamóca eper dolgot nem értem, ez azért más, a pszichiáter egy egészen más szakma mint a pszichológus. Az egyik orvos, a másik még csak a közelében sem jár. (kivéve, ha elvégzi az orvosit) Ahhoz, hogy pszichológus legyél még csak egyetemet sem kell végezned.

Elküldve

Dr.Axxon :) De muris :)

Gondold el : Dr. Kulmányné Ruzsa M. Tamás :)) Vagy legalábbis ilyesmi :D Nem tudom, szerintem már az is hülyén néz ki, hogy a Deutsch Tamás felvette a felesége nevét, pedig abban nincs is doktor ;) Fene tudja, nekem nem jutna eszembe, hogy így tegyek, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolkoztam el azon, hogy hogyan nézne ki a nevem előtt :D

Elküldve

Igen, bár az új személyije még nem jött meg ;)

Nem tudom felvehetem e a titulust, de szerintem kicsit hülyén nézne ki:DD

Ezt a szamóca eper dolgot nem értem, ez azért más, a pszichiáter egy egészen más szakma mint a pszichológus. Az egyik orvos, a másik még csak a közelében sem jár. (kivéve, ha elvégzi az orvosit) Ahhoz, hogy pszichológus legyél még csak egyetemet sem kell végezned.

Érdekes lenne a név az biztos. :D

A szamóca lehet földieper, de az eper (mivel fán terem) nem lehet szamóca. :omg: Tudom ez az én hülyeségem, de melyik másik nyelvben keverik még a két gyümölcsöt össze?

Elküldve

Érdekes lenne a név az biztos. :D

A szamóca lehet földieper, de az eper (mivel fán terem) nem lehet szamóca. :omg: Tudom ez az én hülyeségem, de melyik másik nyelvben keverik még a két gyümölcsöt össze?

Ezt értem, csak nem illik ide, mint hasonlat, erre utaltam ;)

Minden szamóca eper, de nem minden eper szamóca :D

Elküldve

Ezt értem, csak nem illik ide, mint hasonlat, erre utaltam ;)

Minden szamóca eper, de nem minden eper szamóca :D

"A pszichológus bölcsészeti diplomát szerez, a pszichiáter orvosi diplomát. Az orvosi diploma utána lehet letenni a pszichiáter szakvizsgát, ezután lehet valaki pszichiáter."

Tehát aki lediplomázik az szedhet szamócát, aki pedig leteszi a szakvizsgát az már fára is mászhat eperért.

Értem én. :D

Elküldve

Viszont olyan hagymaszagú a kezem, hogy vettem pár üres kiflit vacsorára, mert olyan, mintha hagymás kiflit majszolgatnék :D :D :D

Elküldve

Viszont olyan hagymaszagú a kezem, hogy vettem pár üres kiflit vacsorára, mert olyan, mintha hagymás kiflit majszolgatnék :D :D :D

Zöldfűszeres aromával...

Elküldve

Tegnapi jó cselekedetünk folytatódik. Felvették Reni által a Metro-val is a kapcsolatot.

Kisebb adomány folyamatban, de lehetséges hogy egy főzésre is elmennek majd.

Elküldve

Kimondhatatlan köszönet Dininek és Tominak amiért segítettek.Végül még is másik, fiatalabb autóra költök némi pénzmagot.Apróságok lesznek vele, de sztem az árát, nagyon megérte! :D

55_-1159542089.jpg

X16XEL, 97'-es évjárat, a motorban 146e.km van.Nagyon várom, hogy haza érjen! :D :D :D

Elküldve

Kimondhatatlan köszönet Dininek és Tominak amiért segítettek.Végül még is másik, fiatalabb autóra költök némi pénzmagot.Apróságok lesznek vele, de sztem az árát, nagyon megérte! :D

X16XEL, 97'-es évjárat, a motorban 146e.km van.Nagyon várom, hogy haza érjen! :D :D :D

Gratula hozzá és sok balesetmentes km-ert!!!!

Elküldve

Most ott tartunk, hogy kell egy utánfutó (trailer) amire felfér lehetöleg Kecskeméten mert ott van a vontatóautó is.

Vagy a másik 5letem, hogy hozzunk alkatrészeket meg szerszámokat és menjen haza P rendszámmal :)

Elküldve (edited)

Gratula Losi az "új" verdához.

Valaki mintha írta volna itt, hogy van trailere, de nem emlékszem ki volt az

a kiskőrösi-korhánközi kereszteződésben szerintem lehet olcsón bérelni trailert - aXXon

Módosítva : straega
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.