zozor Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 Amúgy melyikre gondolsz, a magyarra vagy a németre? :D Magyarba, Kecskemét, Széchényi város, németben, Aßling, Münchentől 30km-re! :icon10: Hát a dojcsra, a magyart sejtettem.. :P :D Néha-néha járok afele, aztán gondoltam talizok egyet Turcival, üzentem neki, mire tegnap kiderült, már más a száma :omg: - várhattam a visszajelzést... :D Múlthéten pl. akkor közeletekben mentem el, mert Raublingból mentem a 15-ösön fel Dingolfingba, a BMW mellé. Kedd délután láttam menni a német kollégákat, de nem gondoltam volna, hogy ide siettek...: http://www.automotor...ztpilota-463104 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 kell egy ilyen cipő ez nagyon nagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Már hiányoltam :evilgrin: :D Még1! :D :D :D más: Közben a Puntó kapott friss műszakit.Hüledeztek, mikor meglátták a kilóméteróra állását.Kissé szokatlan vendég az ilyen használt autó náluk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Losi! Neked most mi van a Korzival? Létezik, hogy valaki most azt árulja bontásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Losi! Neked most mi van a Korzival? Létezik, hogy valaki most azt árulja bontásra? Az enyém, köszöni szépen jól van.Megy/fékez/dudál, és kicsit ráz a kormány 80km/h felett mióta kicseréltem a féltengelycsuklót de amúgy használható.A héten a sógorom használja munkába járni mert én szabin vagyok így nekünk is elég egy autó.Én vagyok a család fuvarosa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Nem tudja valaki, hogy miért égnek mécsesek az Árpádvárosban a Vörösmarty suli előtti út másik oldalán? A baonon nem találtam semmit, már tegnap este is ott virrasztottak páran, ma reggel is égtek és ma este újra kis csoport volt körülötte. Nem állítom, hogy fehér emberek voltak, de nem is volt időm suhantamban nagyon megnézni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 Tényleg, kinek van fehér F Astrája? Sötétített, bal hátsó ablakon MOTE felirat. A napokban láttam a Petőfin :D Nekem fehér F Astrám van és nemrégiben kapta meg a MOTE feliratot mind a két oldalra. Ja és a Petőfin is elég sűrűn jártam mosanában. Viszont nem sötétített az üveg. :D Bár lehet én voltam. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 Tényleg, kinek van fehér F Astrája? Sötétített, bal hátsó ablakon MOTE felirat. A napokban láttam a Petőfin :D Esetleg Turci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 A kombiban bedöglött a bal hátsó ajtónál a központi zár. Olvastam, hogy típushiba, megtörnek a vezetékek. Megnéztem, tényleg. Megcsináltam az elszakadt vezetékeket, leszigeteltem a többit is, ami sérült volt. Még mindig nem megy, pedig jól csatlakozik. Marhára boldog vagyok. Subucz doktort fel kell keresni rendelési időben.majd Ő megmondja a tutit és meg is csinálja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 Az enyém, köszöni szépen jól van.Megy/fékez/dudál, és kicsit ráz a kormány 80km/h felett mióta kicseréltem a féltengelycsuklót de amúgy használható.A héten a sógorom használja munkába járni mert én szabin vagyok így nekünk is elég egy autó.Én vagyok a család fuvarosa! :D Na, ezt örömmel hallom. Csak láttam, hogy bontanak egy nagyon hasonlót, aztán megijedtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 Te Stefan, nem jelöltél vissza a FB-on, pedig annyira jók az állatos képeid, lájkolni akartam volna őket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2012 Megoszt Elküldve Október2, 2012 Te Stefan, nem jelöltél vissza a FB-on, pedig annyira jók az állatos képeid, lájkolni akartam volna őket. :) Valóban! Elnézést! De akkor te is rakjál még fel képeket! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 A kombiban bedöglött a bal hátsó ajtónál a központi zár. Olvastam, hogy típushiba, megtörnek a vezetékek. Megnéztem, tényleg. Megcsináltam az elszakadt vezetékeket, leszigeteltem a többit is, ami sérült volt. Még mindig nem megy, pedig jól csatlakozik. Marhára boldog vagyok. Nagyapám F Astrája kétszer annyi idős, mégsincs semmi baja... :D Tényleg, kinek van fehér F Astrája? Sötétített, bal hátsó ablakon MOTE felirat. A napokban láttam a Petőfin :D Turci mostanában nem volt itthon. 20.-a környékén láthattad. Valóban! Elnézést! De akkor te is rakjál még fel képeket! :P Én vagyok a profilképen.... :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 LINK :devlish: :devlish: :devlish: Ez azért már ott van. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Én vagyok a profilképen.... :omg: :D Ez igaz. :) Bár 100km/h-val szaladni még nem láttalak. :D És kevésbé vagy szőrös, mint a profilképem. :) (legalábbis gyanítom) Nem vagyok fotogén, ez a helyzet. Egyébként Stefan is tegnap cserélte le Surdát!!!! (FB-on) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Edit: azért ne szelektálj, a többi linkelt hsz-hoz is hozzászólhatsz, nem muszáj kihagyni... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Őőőőőő..... mire gondolsz, Zozor? :D Vesztemre már megint a munkahelyen nyitottam meg Losi linkjét....... :blush: Azt hittem, autókat linkelt..... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Hm.... tanítónéni pucér csajokat kukkol?Ej ej.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Nehéz volt kimagyaráznom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Nehéz volt kimagyaráznom.... :D :) uggyan máár haggyad máár :) még mindíg jobb mintha egy film lett volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Fogalmam sincs, milyen filmre gondolhatsz.... :whistle: :ph34r: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Őőőőőő..... mire gondolsz, Zozor? :D Vesztemre már megint a munkahelyen nyitottam meg Losi linkjét....... :blush: Azt hittem, autókat linkelt..... :icon11: :hehe: :hehe: Ismerhetnéd már Losi linkjeit ... :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 No mi is haza értünk Fedémesről, amolyan intenzív siklóernyős gyakorlórepülésekről.Végre volt szél, bátrabban kezeltük az ernyőt, és amíg a többi mazsola várta az almulást, mi elég konkrétan bele húztunk a tutiba.Szóval most mi voltunk a menők, ez baromi jó volt. Kiderült, hogy amilyen erős szélbe nem húztunk bele régen, most kérdés nélkül, és baromi nagyokat repültünk kisdomb mellett lejtőzve.Nekem ez egyszer olyan jól sikerült, hogy bele difundáltam a domboldalba, de a honvédségi taktikai bakancs megmentette a bokámat, így röhögtem egy jót, aztán másztam vissza a dombra újabb lecsússzra. Ma pedig este felé megrepültük az Eged hegyet Eger mellett.Para persze volt, jó volt előtte a fedémesi huligánkodás így simán vettük az akadályt.Feelingre nem volt rossz, de az oldalas és egyre inkább almuló szél miatt már csak egy minimál repülés és leszállás jutott mindenkinek.De a lényegen nem változtat, megvolt a hegyrepülés is, még ha a nyugiba húztuk is bele a cájgot. A Punto is szépen muzsikált, pedig nagyon konkrétan meg volt pakolva cuccal.Simán tartottam haza felé az előttem bohóckodó ültetett Nissan Micrát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Hm.... tanítónéni pucér csajokat kukkol?Ej ej.... :D Nadetanítónénikéééérem... :P Fogalmam sincs, milyen filmre gondolhatsz.... :whistle: :ph34r: Perszepersze... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Edit, elég csak az egeret a linkre húzni és alul az állapotsorban megjelenik a weboldal címe ahová ugrik, így ha olyan nem nyitod meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts