berlina Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Van BKV bérletem úgyhogy megyek úszni pénteken, már nagyon hiányzott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Halihó! E hét PÉNTEKEN 19:00 CENTRUM PARKOLÓ :!: :?: Talákozni kéne nagyon, mert több mindent meg kellene beszélni Szelíddel kapcsolatban is (többek között). Hm? :roll: Én is megyek! Csak hárman leszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Én még nem tudom,hogy tudok-e menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Gepardal beszéletem azt mondta ő menne péntek este!!! csak rá kell majd csörögni hogy lesz-e valami!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Ezt csekkoljátok! Nagyon tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Ezt csekkoljátok! Nagyon tetszik!http://www.stud.ntnu.no/~shane/stasj/pics/...68029149737.jpg Ez volt már korábban!Amúgy király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Egy érdekes tapasztalat.Ma megkérdeztem, hogy az én Corsámhoz ugyan hogyért adnának irányjelzőt, az Unixnál.4830ft, volt a válasz.ugyanezt megkérdeztem a Kiss és társánál, ott ugyanez már csak 2990ft-10% volt. Na erre varrjak gombot igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Egy érdekes tapasztalat.Ma megkérdeztem, hogy az én Corsámhoz ugyan hogyért adnának irányjelzőt, az Unixnál.4830ft, volt a válasz.ugyanezt megkérdeztem a Kiss és társánál, ott ugyanez már csak 2990ft-10% volt. Na erre varrjak gombot igaz? Tapasztaltam már é is. Mindig , ha kell valami bemegyek pár boltba, de végul a Kiss és Társánál kötök ki. Olcsó - kedvezmény :supz: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Én is megyek pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Ez volt már korábban!Amúgy király! Szerezni kellene egy Kraz blokkot és abból pont lehetne ilyet csinálni! Az is v8 és 14000ccm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Én is megyek pénteken. mit te keresel Pénteken ott???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Speed, láttam a kocsid a tuning rovatban! Nagyon szépek lettek a "szemek"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Örömmel jelentem, hogy a forgalomtechnikás srác biztosított affelől: Megkapjuk a bólyákat a szlalomhoz + autós ügyességihez. Ha ingerencia van rá, gyakorlásra is kaphatunk. így biztos nyerek :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Megmihálylott a hátsó dobom.Szépen kipöszörög a hátsó dob becsatlakozásánál, felfelé a cső.Érdekes.Mitnemondjak. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Megmihálylott a hátsó dobom.Szépen kipöszörög a hátsó dob becsatlakozásánál, felfelé a cső.Érdekes.Mitnemondjak. :evil: Tárcsát alá!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Tárcsát alá!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Nem akarok semmit sütni! :smt003 :smt043 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Hogy áll a Corsa projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Hogy áll a Corsa projekt? Kaposvárról hoztam hozzá még cuccost, aztán holnap meglesznek az ajtójavító ívek, és indul az átalakítás lakatolásilag.Majd fotózom közben. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Nem akarok semmit sütni! :smt003 :smt043 :smt044 Éhes vagyok... :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Éhes vagyok... :oops: :lol: Tom!Megbírkóztál már a rozsdával?Mert végül is nem volt annyira gáz a híd, sőt ez volt a legjobb állapotú, de gondolom nem így dobod a gép alá! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 http://www.corsa-gsi-tuning.de/html/hauptt...rie-corsaA.html http://www.ctm.pl/clubzone/zdjecia/001_old/001.html Néhány apro kis ötletgyőjtő oldal!!! Én beválalom a müszerfal ledesités meg beledesitek én mindent abban az utoban ami világit!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Egész jól állok. A rozsda tényleg nem vészes, fúró+drótkefefej kombóval elég könnyen lejön. Már megvan majdnem az egész. Valamikor a héten le is festem. Az egyik gondom az hogy nemtom levenni a féknyergeket (a csavarok enyhén rá vannak gyógyulva), a másik, hogy nemtom hogy így hol fogom levizsgáztatni a gépet. Aug. középen jár le a műszaki, lehet hogy azt még megvárom, mielőtt felraknám. Ja meg szerintem kéne egy Gsi-s fékerőelosztó és egy főfékmunkahenger is, amennyiben az nem egyezik meg az enyémmel. :roll: De ennek még utána kéne járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 http://www.corsa-gsi-tuning.de/html/hauptt...rie-corsaA.html http://www.ctm.pl/clubzone/zdjecia/001_old/001.html Néhány apro kis ötletgyőjtő oldal!!! Én beválalom a müszerfal ledesités meg beledesitek én mindent abban az utoban ami világit!!!! Viccen kívül, külsőileg ILYEN lesz a tervek szerint.A ledesítésre visszatérünk. :wink: Sör és tsai! :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...1&rd=1&tc=photo ez jol mutan a kicsikén ha piros!!! és ugy tudom piros Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Egész jól állok. A rozsda tényleg nem vészes, fúró+drótkefefej kombóval elég könnyen lejön. Már megvan majdnem az egész. Valamikor a héten le is festem. Az egyik gondom az hogy nemtom levenni a féknyergeket (a csavarok enyhén rá vannak gyógyulva), a másik, hogy nemtom hogy így hol fogom levizsgáztatni a gépet. Aug. középen jár le a műszaki, lehet hogy azt még megvárom, mielőtt felraknám. Ja meg szerintem kéne egy Gsi-s fékerőelosztó és egy főfékmunkahenger is, amennyiben az nem egyezik meg az enyémmel. :roll: De ennek még utána kéne járni. Háát inkább mszv. után.A féknyereg csavarjait meg kalapáld meg erősen, előbb-utóbb engedni fognak. :wink: Az én Corsámon is az erőszak nyert a kerékcsavarokkal szemben, miután eltörtem egy keresztkulcsot, meg a sajátját egy kicsit meggörbítettem.Aztán jött az 5kg-os krampács, és pikkpakk kijöttek. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts