Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Egy érdekes tapasztalat.Ma megkérdeztem, hogy az én Corsámhoz ugyan hogyért adnának irányjelzőt, az Unixnál.4830ft, volt a válasz.ugyanezt megkérdeztem a Kiss és társánál, ott ugyanez már csak 2990ft-10% volt.

Na erre varrjak gombot igaz?

Tapasztaltam már é is.

Mindig , ha kell valami bemegyek pár boltba, de végul a Kiss és Társánál kötök ki.

Olcsó - kedvezmény :supz: :supz:

Megosztás:

Egész jól állok. A rozsda tényleg nem vészes, fúró+drótkefefej kombóval elég könnyen lejön. Már megvan majdnem az egész. Valamikor a héten le is festem.

Az egyik gondom az hogy nemtom levenni a féknyergeket (a csavarok enyhén rá vannak gyógyulva), a másik, hogy nemtom hogy így hol fogom levizsgáztatni a gépet. Aug. középen jár le a műszaki, lehet hogy azt még megvárom, mielőtt felraknám. Ja meg szerintem kéne egy Gsi-s fékerőelosztó és egy főfékmunkahenger is, amennyiben az nem egyezik meg az enyémmel. :roll: De ennek még utána kéne járni.

Megosztás:

http://www.corsa-gsi-tuning.de/html/hauptt...rie-corsaA.html

http://www.ctm.pl/clubzone/zdjecia/001_old/001.html

Néhány apro kis ötletgyőjtő oldal!!!

Én beválalom a müszerfal ledesités meg beledesitek én mindent abban az utoban ami világit!!!!

Viccen kívül, külsőileg ILYEN lesz a tervek szerint.A ledesítésre visszatérünk. :wink:

Sör és tsai! :partyman:

Megosztás:

Egész jól állok. A rozsda tényleg nem vészes, fúró+drótkefefej kombóval elég könnyen lejön. Már megvan majdnem az egész. Valamikor a héten le is festem.

Az egyik gondom az hogy nemtom levenni a féknyergeket (a csavarok enyhén rá vannak gyógyulva), a másik, hogy nemtom hogy így hol fogom levizsgáztatni a gépet. Aug. középen jár le a műszaki, lehet hogy azt még megvárom, mielőtt felraknám. Ja meg szerintem kéne egy Gsi-s fékerőelosztó és egy főfékmunkahenger is, amennyiben az nem egyezik meg az enyémmel. :roll: De ennek még utána kéne járni.

Háát inkább mszv. után.A féknyereg csavarjait meg kalapáld meg erősen, előbb-utóbb engedni fognak. :wink: Az én Corsámon is az erőszak nyert a kerékcsavarokkal szemben, miután eltörtem egy keresztkulcsot, meg a sajátját egy kicsit meggörbítettem.Aztán jött az 5kg-os krampács, és pikkpakk kijöttek. :roll:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.