Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Uhu! Köszönöm a felajánlást! :lol: Lehet, hogy megvárom az őszt, hátha ólcsóbb akkor az autó (bár akkor az enyém is! :roll: )

Ja, és az eurotax szerint (a kereskedő szerint) 600 000 -ft ért a Corsám, de más helyen meg 900 000 volt erre az évjáratra.

Na, ja 600 000 at adott volna érte a Skoda szalon, ott helyben, fel is mérték, megnézték a festékvastagságot, motort, SEMMI kifogást nem talált a fazon - OLYAN BÜSZKE VOLTAM a kis Corsámra! :wink:

Megosztás:

600 pénzért el ne add! :evil:

Hírdessed és elviszik, a Corsa nem marad a nyakadon nyugi!! :wink:

Én Astrám mingyá az első érdeklődő elvitte! Pedig 100 rugóval az eurótaxos ár fölött adtam, és törött volt, javítani is kellett volna! Úgy törötten is elvitték!

NNa ezért lesz nekem Opelem mindíg! (többek között)

Egyik ismerősöm már 3. hónapja árulja a Suzukiját, egy másik meg fél évig a feliciát! Pedig ki sem tartották az árát!

de ha adhatok tanácsot a nagy felnit vedd le, és a sima lemezfelnivel áruljad! :wink:

Megosztás:

Amikor elkészül általad akkor lesz ilyen?? VAgy már most is ilyen csak car állapotban..?

Inkább a lepukkant jelző a helyes rá.Egyenlőre.Bőszen vadászom hozzá a cuccosokat.Már csak két normális állapotú ajtó kell.Egy lenne, de azt egyenlőre soké adják, annyit meg nem adok érte.Főleg, hogy a belseje nem kell, olyanom nekem is van.De gyakorlatilag csak az kell, meg a lámpák Kaposvárról jönnek.Remélem Python kollega feladja még a héten!

Aztán ha minden megvan, akkor GOOO to kasztnis, meg föstő. :wink:

Megosztás:

Bocsi Wolf... nem akartalak felébreszteni... :oops:

Hááát, néztem egy nagyot, mert a világomról nem tudtam, azt gondoltam, hogy ébreszt a telefonom.Aztán mikor jobban megnéztem, és láttam is valamit, akkor láttam, hogy te vagy, de már nem volt erőm bele szólni. :lol:

Megosztás:

Hááát, néztem egy nagyot, mert a világomról nem tudtam, azt gondoltam, hogy ébreszt a telefonom.Aztán mikor jobban megnéztem, és láttam is valamit, akkor láttam, hogy te vagy, de már nem volt erőm bele szólni. :lol:

Amikor nem hallottam mást, csak csöndet... meg valami matatást... inkább leraktam... :roll:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.