corsarulez Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Uhu! Köszönöm a felajánlást! :lol: Lehet, hogy megvárom az őszt, hátha ólcsóbb akkor az autó (bár akkor az enyém is! :roll: ) Ja, és az eurotax szerint (a kereskedő szerint) 600 000 -ft ért a Corsám, de más helyen meg 900 000 volt erre az évjáratra. Na, ja 600 000 at adott volna érte a Skoda szalon, ott helyben, fel is mérték, megnézték a festékvastagságot, motort, SEMMI kifogást nem talált a fazon - OLYAN BÜSZKE VOLTAM a kis Corsámra! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 600 pénzért el ne add! :evil: Hírdessed és elviszik, a Corsa nem marad a nyakadon nyugi!! :wink: Én Astrám mingyá az első érdeklődő elvitte! Pedig 100 rugóval az eurótaxos ár fölött adtam, és törött volt, javítani is kellett volna! Úgy törötten is elvitték! NNa ezért lesz nekem Opelem mindíg! (többek között) Egyik ismerősöm már 3. hónapja árulja a Suzukiját, egy másik meg fél évig a feliciát! Pedig ki sem tartották az árát! de ha adhatok tanácsot a nagy felnit vedd le, és a sima lemezfelnivel áruljad! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Amikor elkészül általad akkor lesz ilyen?? VAgy már most is ilyen csak car állapotban..? Inkább a lepukkant jelző a helyes rá.Egyenlőre.Bőszen vadászom hozzá a cuccosokat.Már csak két normális állapotú ajtó kell.Egy lenne, de azt egyenlőre soké adják, annyit meg nem adok érte.Főleg, hogy a belseje nem kell, olyanom nekem is van.De gyakorlatilag csak az kell, meg a lámpák Kaposvárról jönnek.Remélem Python kollega feladja még a héten! Aztán ha minden megvan, akkor GOOO to kasztnis, meg föstő. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 de mijez??? Corsa GSI vazze?? :shock: :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 de mijez??? Corsa GSI vazze?? :shock: :shock: :lol: Inkább egyenlőre csak RetroGTR!Külsőleg, meg majd hangilag.Mire kész lesz, vehetem rá a tligumikat! :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Bocsi Wolf... nem akartalak felébreszteni... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Bocsi Wolf... nem akartalak felébreszteni... :oops: Hááát, néztem egy nagyot, mert a világomról nem tudtam, azt gondoltam, hogy ébreszt a telefonom.Aztán mikor jobban megnéztem, és láttam is valamit, akkor láttam, hogy te vagy, de már nem volt erőm bele szólni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Hááát, néztem egy nagyot, mert a világomról nem tudtam, azt gondoltam, hogy ébreszt a telefonom.Aztán mikor jobban megnéztem, és láttam is valamit, akkor láttam, hogy te vagy, de már nem volt erőm bele szólni. :lol: Amikor nem hallottam mást, csak csöndet... meg valami matatást... inkább leraktam... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Rájöttem, hogy van tesóméknak egy pár CB / Walky-talky-juk... amik jól jöhetnek a rendezvényen... :lol: (mármint Szelíden) A hatótávolságuk néhány kilóméter (elvileg asszem 5km - persze ez terepfüggő). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Amikor nem hallottam mást, csak csöndet... meg valami matatást... inkább leraktam... :roll: Ha nem vagyok emesen, akkor szunyál a család.Velem együtt! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Ha nem vagyok emesen, akkor szunyál a család.Velem együtt! :lol: :lol: Emesén, vagy emesenen. Az emesen=ms-en..... ;) :( :D Tudom álmodjak szépeket....... :wink: :wink: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Emesén, vagy emesenen. Az emesen=ms-en..... ;) :( :D Tudom álmodjak szépeket....... :wink: :wink: :D :D De nyócra azé gyere ám!Tudod, külker 1000-rel!Majd anyu megint ott ugrál a nykunkon, mint ha nem csináltuk volna legalább 500X! :? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Pénteken lesz valami srácok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Pénteken lesz valami srácok? Srácok? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Ballagási kaja..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Reggel 11 re pestre megyek meghalgatásra bünügyi osztályra majd össze zárnak valami nagy gengszterekkel aztán nézhetek!!!! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Reggel 11 re pestre megyek meghalgatásra bünügyi osztályra majd össze zárnak valami nagy gengszterekkel aztán nézhetek!!!! :lol: ;) :( Vazelint vigyél! :lol: :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Srácok? :?: Jóóólvan naaaaa. Fiúk-lányok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Jóóólvan naaaaa. Fiúk-lányok :lol: Nemnemnem!Csak én is megkérdeztem, hogy ki tud bevágódni pénteken meetinggelni! :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Nemnemnem!Csak én is megkérdeztem, hogy ki tud bevágódni pénteken meetinggelni! :oops: :lol: Roger that! :salute: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Roger is jön??? :shock: :shock: :lol: 8) Én Rossz Sztyuár koncerten leszek!! 8) :smt041 :smt043 :smt049 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Nekem meg közbejött egy kaposvári kanyar!Néhány Corsa cucc, meg egy kis csavargyár!Szal én sem leszek! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Haga! Jó szórakozást nektek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Halihó! E hét PÉNTEKEN 19:00 CENTRUM PARKOLÓ :!: :?: Talákozni kéne nagyon, mert több mindent meg kellene beszélni Szelíddel kapcsolatban is (többek között). Hm? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Halihó! E hét PÉNTEKEN 19:00 CENTRUM PARKOLÓ :!: :?: Talákozni kéne nagyon, mert több mindent meg kellene beszélni Szelíddel kapcsolatban is (többek között). Hm? :roll: Én ott leszek! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts