Udi Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Melózom sajna. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 mi 8 ra ott leszünk ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Aktuális..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 ... van megint felni most ennyi az ócsó http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/gumi_felni_disztarcsa/felni/lemezfelni_opel_16_5x110_et39_1613646479.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 van megint felni most ennyi az ócsó http://auto-motor.va...1613646479.html Betettem aukciófigyelőbe. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Senki nem tud semmit a Dénesről ???? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Senki nem tud semmit a Dénesről ???? :icon11: Él és virul, fészbukon megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Senki nem tud semmit a Dénesről ???? :icon11: tegnap láttam otthon volt. irtam neki mailt a számoddal hogy keresed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Köszi a segítséget, irtam neki már jó rég...ritkán jár errefelé ezek szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Állok a kistacskónál az Izsáki úton kifelé a külső sávban a lámpánál.Előttem egy G Astra, a belső sávban pedig a g Astrás ember mellett egy VOLVO 850 GLT.Rajta utánfutó, az utánfutón egy betonkeverő.A hátsó lámpa valami egyedi módon gányolva, a festés lemattulva.Lassan zöldre vált a lámpa, mikor az előttem álló G-s mutatja a VOLVO-s embernek, hogy folyik valami az autójából.A VOLVO-s pedig elkezd lobogtatni egy 2.5L-es PET palackot, benne valószínűleg csapvízzel. A konzekvenciákat vonja le mindenki maga.Így múlik el a világ dicsősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 sziasztok hallottam olyat hogy lehet okositani az ecu-t sima programmodositassal hogy csokkenjen a fogyasztas es noljon a teljesitmeny,ez most kamu vagy valos?ha valos akkor ki tudja ezt megcsinalni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Ez mi barom http://totalcar.hu/tanacsok/hiteldoktor/2010/09/22/wagonr_-t_cserelnek_swiftre/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 sziasztok hallottam olyat hogy lehet okositani az ecu-t sima programmodositassal hogy csokkenjen a fogyasztas es noljon a teljesitmeny,ez most kamu vagy valos?ha valos akkor ki tudja ezt megcsinalni? megint azt javaslom, hogy beszélj az ország egyik legnagyobb opeles elektromos mágusával Bazsival és említsd meg neki a Gyuri nevet :) ő tudni fogja, ja meg hogy én mondtam. Zánkán a hétvégén ő is ott lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Mosópor projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 megint azt javaslom, hogy beszélj az ország egyik legnagyobb opeles elektromos mágusával Bazsival és említsd meg neki a Gyuri nevet :) ő tudni fogja, ja meg hogy én mondtam. Zánkán a hétvégén ő is ott lesz. egyeb elerhetosegei vannak e mert en viszont nem leszek zankan :icon1: helyette sajnos huzom az igat :mean: :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 Üdv. Van valaki aki kecsói és van ismeretsége bontóban? Indok: van két roncsom amit elkéne majd oda juttatni és papír kéne róla hogy kivonassam a forgalomból!. plz Help ha tud valaki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július21, 2012 Megoszt Elküldve Július21, 2012 Kasza Ferit ismerjük sokan a városba Csóka utcán van a bontója.Na végig jártunk sok mindent.Ac megint meg adta magát.Ülepítőt kipucoltuk Joeeval jeladót is kicseréltük hátha rossz(víz hőfokét persze)Aktív szénszűrő is ramaty állapotba volt remélem beáll a fogyasztás most már.Köszi mindenkinek Nagy Mocsoktól kis mocskon át Valkai Zsoltiig mindenkinek a segítséget.Megint be bizonyosodott hogy nélkületek nem sokra mennék örök hála :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Kasza Ferit ismerjük sokan a városba Csóka utcán van a bontója.Na végig jártunk sok mindent.Ac megint meg adta magát.Ülepítőt kipucoltuk Joeeval jeladót is kicseréltük hátha rossz(víz hőfokét persze)Aktív szénszűrő is ramaty állapotba volt remélem beáll a fogyasztás most már.Köszi mindenkinek Nagy Mocsoktól kis mocskon át Valkai Zsoltiig mindenkinek a segítséget.Megint be bizonyosodott hogy nélkületek nem sokra mennék örök hála :) Igazán nincs mit. Majd írd meg hogy alakult a fogyasztás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Igazán nincs mit. Majd írd meg hogy alakult a fogyasztás! Nekem 30 liter/0km lett.... Frankó, mi? Az agyam eldurran.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Nekem 30 liter/0km lett.... Frankó, mi? Az agyam eldurran.... Leengedték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Leengedték? Ezt bizony le.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Ezt bizony le.... olvastam nemreg a baonon hogy eloszeretettel szivogatjak kecskemeten le a tanokokat.enymet vajon le lehet szivni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 olvastam nemreg a baonon hogy eloszeretettel szivogatjak kecskemeten le a tanokokat.enymet vajon le lehet szivni? Nekem anno az "A" Vectrámat gond nélkül csapra verték.... Egyébként azt mondta ma a rendőrcsajszi (aki egyébként egy csodás nő volt), hogy előfordult már ilyen, de azért nem jellemző, vagy legalábbis nem tesznek az emberek feljelentést, még ha gyakori is. Én sem tettem volna, de ők maguk vették észre a rongálást és hivatalból kezdtek nyomozni az ügyemben, teljesen maguktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 http://baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/suzuki-swiftekre-utaznak-a-benzintolvajok-443981 ezek szerint nem csak suzukikra Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 olvastam nemreg a baonon hogy eloszeretettel szivogatjak kecskemeten le a tanokokat.enymet vajon le lehet szivni? a tiedet kiszúrják egy bicskával és alátesznek egy kannát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts