Udi Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Turci! Tömítés csere csak az első lépés volt...elhiheted, hogy az injektor is elég kopott lehet és a szórási képe sem tökéletes. Csodáltam volna ha ennyitől helyreáll a fogyid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Valami klímás nekem is kell majd, mert nem az igazi a technika. Kellene hozzá valóban Bazsi, mert én pl. a belső hőfok érzékelőt is simán meggyanúsítanám.De ez csak okoskodás lévén soha nem volt gondom klímával eltekintve attól, hogy meglépett a gáz a ződből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Ja potom 80ezer az új injektor Ferinek meg nem volt még Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 ... Na cső csináltál már vmi jó képet a vasról? Elkezdődött a nyári szabadság, lesz időm vétézni küld a szín mintákat is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Szevasztok utänna neztem ez az zöld matrica nemetorszägba kell itt nem az oszträkoknäl de az is biztos hogy az oszträknak is külön csinältatni kell ha nemetbe megy üdv Tas jah värosok elött kint a täbla hogy mijen matricäval lehet behajtani ha nem megfelelö ugyan ugy bünti :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Videókról valami hír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Turci! Lehet, hogy tudok egy olcsóbb forrást holnap megkérdezem ott mennyi lenne az injektor. Losi! 1 Videót kaptam azon nagy nehezen de sikerült a vezérsík csere, e-mailben el is küldtem mpg formátumban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Sziasztok. Jelentem a kiscsalád rendben...eszik-alszik egyelőre... :D Más, Dénesről tud valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Losi! 1 Videót kaptam azon nagy nehezen de sikerült a vezérsík csere, e-mailben el is küldtem mpg formátumban. :) Meg is jött, éppen töltöm lefelé.Megnézem melyik volt az, és küldöm a másikat is! :D Sziasztok. Jelentem a kiscsalád rendben...eszik-alszik egyelőre... :D Nem lehet egyszerű ebben a dögmelegben sem Mártinak, sem a minimanónak!Bár Flóra is az év legmelegebb napján született! :D A szülőszobán volt vagy 40 fok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Tegnap kitakarítottam a klíma hűtőt és cseréltem pollenszűrőt, de nem lett sokkal jobb a helyzet. Reggel 7-kor indultunk Pestre és akkor 25-28 fok mellett 8 fok körül tolta a klíma. Hazafelé már viszont mér 35-38 fok volt és a klíma sem tolt 18 foknál hidegebbet. Álló helyzetben amikor már a víz is 100-at közelítette akkor meg 20-22 fok körülit fújt :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Vettünk egy autós aktív hűtőládát. A kérdésem az, hogy működés közben nem terheli túl a kocsit rendszerét? Pl. megy a klíma,világítás, stb és a hűtőláda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Vettünk egy autós aktív hűtőládát. A kérdésem az, hogy működés közben nem terheli túl a kocsit rendszerét? Pl. megy a klíma,világítás, stb és a hűtőláda? :) Tömören? NEM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Ha túl sok lenne valamelyik biztit elküldené. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Na és akkor a héten taliztok a Bandinál? Vagy valami...? :unsure: Bár múlthéten is kérdeztem, és értem én, hogy sok belőlem, de akkor mondjátok simán, hogy nem és közben meg igen :ph34r: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Köszi a válaszokat. :) Megnyugodtam. :) Hajni, szerintem nem sokalltak be belőled, hanem szimplán melege van mindenkinek és elfelejtenek visszaírni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 :evilgrin: persze-persze :evilgrin: mindegy, mi akkor is bemegyünk a "faluba" (ahogy Mocsok mondja :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 semmi gond Hajni egy időben én is mindig kérdeztem aztán már nem :) este kilenc után nekem jó Ha számít? - akkor már nincs annyira meleg sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Kár küzdeni, a lustaság nagyobb úr! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Kár küzdeni, a lustaság nagyobb úr! Na igen, te már csak tudod. Mikor voltál utoljára EB-nél? Februárban? :omg: Hajni, részemről is rendben lehet este 8 után valamikor. Akkor már leszünk vagy 4-en. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Mi is mennénk, de másnap Pécsre megyünk és későn érnénk vissza. :( Kár,hogy nem lehet Kecskemétet közelebb tolni Kőröshöz..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Na igen, te már csak tudod. Mikor voltál utoljára EB-nél? Februárban? :omg: Kb ezt a reakciót vártam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Rajtam nem múlik a holnap este. Most kivételesen nem dolgozom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Na, akkor le el van boronálva :) szerintem 8-9 között akkor mi is ott leszünk :) szép az a Kecskemét.... :rolleyes: igaz, hogy a Mocsok kiakadt, amikor egyszer a cifra palota előtt mentünk el, de én ezt nem realizáltam, és megkérdeztem, hogy mi ez a koktélvirslis förmedvény :hehe: húúú... milyen megvetéssel lettem leoltva, hogy ez a város nevezetessége :hehe: Meg amikor az El Bandinál kértem egy hotdogot és elém tolt valami hatalmas adagot, én meg megkérdeztem, hogy "mekkora már ez????" és szegény csaj meg azt hitte, hogy kicsinek találom, azért néztem ilyen hülyén :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 én ma este ott leszek meg Gepard is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2012 Megoszt Elküldve Július6, 2012 Részemről melózok.Szal bukta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts