warwolf Elküldve Május31, 2012 Elküldve Május31, 2012 na megoldodott csak az izzo volt kicserelve ugyan ugy nezett ki mint a H7 es izzo a xenon.csak csere meg a trafo lehuzgalasa es kesz is :D Érdekes módon egy időben hogy elterjedt ez az utólagos xenon.Adták bagóért, aztán teljesen jogosan rászállt a yard mert sok birka elég balesetveszélyes módon építette be tehát vakította a szembe jövőt, aztán lekerült pár rendszámtábla, előjöttek a gagyi gyártás hibái mint bekrepált trafók, kiégett izzók amik külön csak drága pénzért cserélhetők, aztán szerencsére ez is eltűnt a süllyesztőben.
norbx Elküldve Május31, 2012 Elküldve Május31, 2012 Érdekes módon egy időben hogy elterjedt ez az utólagos xenon.Adták bagóért, aztán teljesen jogosan rászállt a yard mert sok birka elég balesetveszélyes módon építette be tehát vakította a szembe jövőt, aztán lekerült pár rendszámtábla, előjöttek a gagyi gyártás hibái mint bekrepált trafók, kiégett izzók amik külön csak drága pénzért cserélhetők, aztán szerencsére ez is eltűnt a süllyesztőben. en nem is banom hogy nem a xenon maradt mert eleg szar fenye volt valamiert,ez most ugy nez ki sokkal jobb fenyt ad.
tomi023 Elküldve Május31, 2012 Elküldve Május31, 2012 valaki megtervezte azt a lámpát és izzót rakott bele. volt rá oka bizony de én a b vectraba azért annak idején beletettem a xenont :) és nekem nagyon tetszett mondjuk Bazsi tette és állította be.
J0hnny Elküldve Május31, 2012 Elküldve Május31, 2012 Köv hétvégén valaki balcsira? Megyünk füredre, Janiék, Toncsiék jönnek.
corsarulez Elküldve Június1, 2012 Elküldve Június1, 2012 ez a kemény: Gartulálok Péter! :) Az én Petim tiszta Porshe-őrült..... majd megmutatom neki ezt a videót. :)
tomi023 Elküldve Június2, 2012 Elküldve Június2, 2012 valaki nem tud ocsoe vectra c valtogombot? tán csak nem eldobtad egy visszaváltásnál a hátsó ülésre?
norbx Elküldve Június2, 2012 Elküldve Június2, 2012 tán csak nem eldobtad egy visszaváltásnál a hátsó ülésre? hehe nem csak elegge ronda
MoCSoK Elküldve Június2, 2012 Elküldve Június2, 2012 valaki tud mondani egy helyet ahol földi áron sikba tudok huzatni egy sohatos henger fejet ? (kecskemét és környéke) a gépműhelyeket ismerem....... semmi mást nem kell rajta csinalni csak sikba húzni!
J0hnny Elküldve Június2, 2012 Elküldve Június2, 2012 valaki tud mondani egy helyet ahol földi áron sikba tudok huzatni egy sohatos henger fejet ? (kecskemét és környéke) a gépműhelyeket ismerem....... semmi mást nem kell rajta csinalni csak sikba húzni! Berecky, kadafalva
MoCSoK Elküldve Június2, 2012 Elküldve Június2, 2012 Berecky, kadafalva nem Börönde és tsa kft -re gondolsz te ? én ott berecky műhelyröl nem hallottam...
J0hnny Elküldve Június2, 2012 Elküldve Június2, 2012 nem Börönde és tsa kft -re gondolsz te ? én ott berecky műhelyröl nem hallottam... Hopp, igaz, keverem a debreceni céggel.
MoCSoK Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 Hopp, igaz, keverem a debreceni céggel. személyes tapasztalatod van velük ?
Udi Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 Ha kell tudok egy félegyházi mestert aki az enyémet is csinálta.
J0hnny Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 személyes tapasztalatod van velük ? A céges cuccokat oda hordjuk, nem volt még különösebb gond.
tomi023 Elküldve Június6, 2012 Elküldve Június6, 2012 lassan jobban porog a fészbuk mint a forum... Losi viszem.
corsarulez Elküldve Június6, 2012 Elküldve Június6, 2012 A technikai-szervíz témák viszont pörögnek. :)
warwolf Elküldve Június6, 2012 Elküldve Június6, 2012 lassan jobban porog a fészbuk mint a forum... Losi viszem. Tomi thx. A brigád eléggé elfoglalt, mindenki dolgozik, a fele kint külföldön a többiek meg el vannak foglalva a mindennapok dolgaival.No meg eltelt lassan 9 év, hogy ismerjük egymást.....
corsarulez Elküldve Június6, 2012 Elküldve Június6, 2012 Pont nemrég került a kezembe pár kép az első kecskeméti "nagyobb " taliról, mikor a hidegben a Domus parkolóban voltunk. ha jól emlékszem..... :) 2004?
Gepard Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 tán csak nem eldobtad egy visszaváltásnál a hátsó ülésre? Tapasztalat mi? :omg: Nekem is repült már (Borcsából hazafele) . A kölykök meg csak dőltek a hátsó ülésen. :D
paja Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Tomi thx. A brigád eléggé elfoglalt, mindenki dolgozik, a fele kint külföldön a többiek meg el vannak foglalva a mindennapok dolgaival.No meg eltelt lassan 9 év, hogy ismerjük egymást..... Ahogy mondod....építkezés...gyermekvárás...bizony, 20.-án jön Adrien... :wub:
Turci Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Gratula Paja!Skacok egy kuplungszett árat tudtok e mondani 1.6 caravan g astrához?
warwolf Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Ahogy mondod....építkezés...gyermekvárás...bizony, 20.-án jön Adrien... :wub: Építkezééés???Hol? :D A kiscsibéhez pedig gratula és kitartást kívánok mind2tőtöknek! :D Jóó kis kerti partynak nézünk elébe! :D :D Skacok egy kuplungszett árat tudtok e mondani 1.6 caravan g astrához? Kb. 40e.ft minimum+munkadíj szvsz.
Recommended Posts