corsarulez Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Én sajna nem megyek ma, csinálják a mesterek a tetőnket (beázott a nagy esőben)..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Nekem van 1 iv (25cm*25cm)800-as ha az elég akkor valakivel szombaton elküldöm aztán majd jössz egy sörrel vagy mit tudo én én küldtem neked privát üzikét!!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Kecskeméten a Bajnok utcában a Pigment festék boltban 1000 csiszolópapírt is vettem már. Szóval akinek ilyenre fáj a foga oda nézzen be. u.i: most is akad itthon 800-as és 1000-es is szintén innen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 köszi oké, megvan a Bajnok u. , de a Kada Elek-et választom mert közelebb van. Dénes: igénylem a 800 as ívet, kapsz érte egy zöld Stellát. pumktum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Udi, te hogy-hogy még újonc vagy? Azt hittem már tag lettél. Elvileg tag vagyok mivel már befizettem a tagdíjat! :dontknow: Érdeklődtem Uhuhu-nál, hogy mikor változik meg a státuszom és mikor lesz igazolványom (shopingoláskor jól jönne egy kis árengedmény). Egy ici-pici türelmet kért a státusz és igazolvány ügyében, mert 1 db igazolványt nem tudnak gyártani meg kell várni amíg lesz 5-10 új belépő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Kecskeméten a Bajnok utcában a Pigment festék boltban 1000 csiszolópapírt is vettem már. Szóval akinek ilyenre fáj a foga oda nézzen be.. Ezt :roll: akartam én is javasolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Udi! ne izgulj biztosan sinen vagy, de egy pici türelmedet kéremszépen!!! ez : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=88782#88782egy picit lelassitotta a klub müködését, de nem álltunk meg, lassan átkerülsz klubtag státuszba!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Én ezres csiszolópapírt eddig mindig sima festékboltban vettem, hol erre, hol arra, de ha nem, akkor baumaxban vagy obiban vettem, szerintem minden sarkon árulnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 köszi hát én eddig bauban és hasonlókban max 160-ast találtam, vagy rosszul kerestem. na mindjárt lesz. ------------------ El tudja ezt hozni nekem valaki CDn: http://foxtrot.uw.hu/bullitt_video.racing.hu.mpeg 60 Mb Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Szexció elnök úrnak jelentem,újabb taggal bővült a kecskeméti banda,opel f caravan td(isuzu)! Elmagyarázom majd neki,hogy lehet forumolni,és hol mikor lesz tali,ma adok neki egy csekket is! Ui: Dizel forever! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Azért a "szervezet a szervezetben" rangsort legyedek szívesek nem elfelejteni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Azért a "szervezet a szervezetben" rangsort legyetek szívesek nem elfelejteni!!! Ezt nekem szólt? :oops: E-mailben elküldte a jelentkezési lapot,de csekket én adtam neki,mert így gyorsab volt,mint postán várni,vagy Gepárdtól kérni,akit nem is ismer még. Lesz még egy tagunk,ha végre ucsitesom is megemeli a se@@ét! Az is dizel,omega caravan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Oksi, rendben, lényeg, hogy a vezetőség megkapta a jelentkezési lapot. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Oksi, rendben, lényeg, hogy a vezetőség megkapta a jelentkezési lapot. :wink: Már a csekket is befizette és scanelve elküldte emilben! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Már a csekket is befizette és scanelve elküldte emilben! :wink: Ismerjük, vagy hawer? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Szeretném megköszönni Hagának és Turnernek a mai segítségét!!!!!! Nélkületek nem is tudom, mit csináltam volna!!! :smt055 :smt060 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Hát jóvan....most az eccer megbocsátunk! 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 :lol: :lol: Kösziiiii!!!! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Már a csekket is befizette és scanelve elküldte emilben! :wink: Királyok vagytok. Hajrá! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Már a csekket is befizette és scanelve elküldte emilben! :wink:Amennyiben nekem is bemutatjátok a csekket, vagy szól a vezérkar, hogy ok, akkor már adom is a matricákat, és a rendszámkereteket, úgy mint Udinak is. Üdv a klubban! Valami többet is megtudhatunk majd a srácról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Volt tegnap tali? És ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Volt tegnap tali? És ma? Tegnap nem volt semmi tudtommal. Viszont ma voltunk Szeliden, (már aki tudott jönni) Megnéztük a szállásokat meg változtaunk az árakon valamennyit. Nemsokára majd látjátok a szelei topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 igen voltunk Szeliden, Hartán és Ordason. Harta egy elég rendes kis falu, ápolt házak, ápolt előkertek. Egy egész néhai lakótelep betonpanellapkészletét is megcsodálhattuk. :lol: Szelid is érdekes, de a legérdekesebb az egésznapos eső volt. Ordason pedig valami isteni Pacalt ettünk. -------- Voltam a Kada elek utcában, volt neki sok csiszipapírja. Vannak üregvédő és alvázvédőcuccai is. Megtudtam: a spray-s üregvédők sajna csak felületre/ajtóbelső kifújására jó, mivel nem tud 360°-ban sprickolni akkor se ha pici vagy hosszú szárral megtoldja az ember. Tehát nyúlványok, küszöbök belső kezelésére tényleg spéci üregvédőfej szükséges. Köszönöm a címet. Inne van az infó is: Kecskeméten készül egy Rover P5 4a Coupe vászontetővel. Üveggyöngygyel már le van fújva fémtisztára, készen is lesz egyszercsak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Szia Berlinka! :lol: Akkor sikerült megtanálni... 8) Igen, nekik városszerte jó hírük van, segítenek mindenkit aki betéved hozzájuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Szexció elnök úrnak jelentem,újabb taggal bővült a kecskeméti banda,opel f caravan td(isuzu)! Elmagyarázom majd neki,hogy lehet forumolni,és hol mikor lesz tali,ma adok neki egy csekket is! Ui: Dizel forever! :wink: helló fijuk!!! minden megjött! a jelentkezés és a csekk is!!! Jövőhéten intézem a kártyákat, Molnár Csaba Úr is benne lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts