straega Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok A napokban lettem Opel tulajdonos üdv félegyházáról Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok A napokban lettem Opel tulajdonos üdv félegyházáról képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 mindig egyből képeket!és a petting?hello milyen verdát vettél mi egymás heee? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 NORBI! NORBI! NORBI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 NORBI! NORBI! NORBI! Anyámnak mondtam, még szerencse, h nem Viktornak hívják, mert még magára venné a góré a szurkolást... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 mindig egyből képeket!és a petting?hello milyen verdát vettél mi egymás heee? :D :D petting mi!? az az idő már rég elmúlt!!! :D :D :D bakker olvassá!! :omg: Opel Vectra C 1.8 Elegance :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok A napokban lettem Opel tulajdonos üdv félegyházáról Üdv. Norbx! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Thx a segítséget!Egy álom lett ahhoz képest amilyen volt! :D A régit meg megtartom, aztán idővel felújítás!nem semmi, hogy régebben nem az eldobható dolgokra koncentrált az autógyártás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Thx a segítséget!Egy álom lett ahhoz képest amilyen volt! :D A régit meg megtartom, aztán idővel felújítás!nem semmi, hogy régebben nem az eldobható dolgokra koncentrált az autógyártás. Én is meglepődtem...viszont érdemes azon agyalni, hogy szerezni kell egy párt A Corsából és azt felújítatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 képeket! lesznek csak meg nem jutottam el odaig :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Üdv. Norbx! :hiya: udv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 most jön a petting: hozd el pénteken meetre majd nyomunk egy gyorsot egy másik "C-vel" :) vigyázz ez 3,2 V6 nevezd meg a téted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 most jön a petting: hozd el pénteken meetre majd nyomunk egy gyorsot egy másik "C-vel" :) vigyázz ez 3,2 V6 nevezd meg a téted :D Jaa, Vadkert míten... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 most jön a petting: hozd el pénteken meetre majd nyomunk egy gyorsot egy másik "C-vel" vigyázz ez 3,2 V6 nevezd meg a téted és Pisti tud róla? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Én is meglepődtem...viszont érdemes azon agyalni, hogy szerezni kell egy párt A Corsából és azt felújítatni... Gyakorlatilag csak egy másik kell jobb oldalra akkor, amikor meg van a zsé a felújítósdira.Minden esetre néztem nagyot mikor megláttam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 most jön a petting: hozd el pénteken meetre majd nyomunk egy gyorsot egy másik "C-vel" :) vigyázz ez 3,2 V6 nevezd meg a téted :D Van ám még egy C.... ;) Vagy olajkályha már nem is ellenfél??! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Van ám még egy C.... ;) Vagy olajkályha már nem is ellenfél??! lányokkal nem versenyzem. :) a sütid finom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Van ám még egy C.... ;) Vagy olajkályha már nem is ellenfél??! Már nem azért, de kiállok bárkivel... Sőt akár hendikeppel' is indulhatok... Kérem tegyék meg tétjeiket! :D :D :D J0hnny oksa, akkor a cipő letudva. Norbx, üdv a köreinkben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 hat en nem versenyzem ez nem arra valo :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Nem is kell versenyezni mindenkinek....viszont a pályanapom biztonságos körülmények között érdemes megtapasztalni az autód "határait" bizonyos helyzetekben életmentő lehet ez a "tudás". :ninja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Nem is kell versenyezni mindenkinek....viszont a pályanapom biztonságos körülmények között érdemes megtapasztalni az autód "határait" bizonyos helyzetekben életmentő lehet ez a "tudás". :ninja: ez igaz,kivancsi vagyok a menetstabilizator mire valo egyaltalan meg sose volt egy automba se.mondjuk nem is kozlekedem raikonenkent de akkor is jol johet gondolom. :icon9: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 akkor segítek a menetstabilizátor arra való, hogy kikapcsold talán ezért tették bele az ESP OFF gombot :) ha netán nincs ott a gomb akkor ismerek olyan embert aki beleteszi :) mert ez a gomb hasznosabb lesz mint az ESP persze miután megtanultál vezetni :lol: mindig öröm egy Újonc kolléga ;) azért csak óvatosan mert erre már egy lámpa is egy havi fizu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Vásárlás után jövök haza felé a Csalánosin a Kullai köz felöl.Mivel mindig mérik, kínosan ügyelek a sebességhatárra.Kis idő múlva feltűnik egy motoros, szépen előzi végig a sort.Nah' mondom dejóneki, hogy rá nem vonatkoznak ezek a dolgok.Mivel közeledtem a Diófáshoz látom, hogy ereszkedik rendesen.Figyelem is a tükröt, nehogy rám előzzön a balgája.Irányjelző időben kint, húzódom befelé, és remélem, hogy látja is.Már a seggemben van, mikor lekanyarodni készülök, akkor látom, hogy ez egy motoros rendőr.Lassan, de biztosan leesett a dolog.A fiúka utánam ereszkedett, gondolta majd lecsekkol, de miután látta a szándékomat, inkább tolta neki tovább a hetényi úti körforgó felé. Én megértem, hogy korzi nem éppen fiatal és nem éppen patyolat, de vannak nála fényesebben csillogó autók is, amik 100X ratyibb állapotban vannak, a papírok érvényességéről nem is beszélve.Talán őket kellene b@uszogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Szerintem a műszakit lejárati idejét nézte a hátsó rendszámon....látta, hogy rendben van. :icon1: Fx-re is szoktak tapadni ez a korral jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 A TOTALCAR TV-n Karotta egy épített D Kadettet tesztel.Érdemes figyelni vezetés közben a reakcióit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts