Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Thx a segítséget!Egy álom lett ahhoz képest amilyen volt! :D A régit meg megtartom, aztán idővel felújítás!nem semmi, hogy régebben nem az eldobható dolgokra koncentrált az autógyártás.

Én is meglepődtem...viszont érdemes azon agyalni, hogy szerezni kell egy párt A Corsából és azt felújítatni...

Megosztás:

Én is meglepődtem...viszont érdemes azon agyalni, hogy szerezni kell egy párt A Corsából és azt felújítatni...

Gyakorlatilag csak egy másik kell jobb oldalra akkor, amikor meg van a zsé a felújítósdira.Minden esetre néztem nagyot mikor megláttam!

Megosztás:

Van ám még egy C.... ;) Vagy olajkályha már nem is ellenfél??!

Már nem azért, de kiállok bárkivel...

Sőt akár hendikeppel' is indulhatok...

Kérem tegyék meg tétjeiket! :D :D :D

J0hnny oksa, akkor a cipő letudva.

Norbx, üdv a köreinkben!

Megosztás:

Nem is kell versenyezni mindenkinek....viszont a pályanapom biztonságos körülmények között érdemes megtapasztalni az autód "határait" bizonyos helyzetekben életmentő lehet ez a "tudás". :ninja:

ez igaz,kivancsi vagyok a menetstabilizator mire valo egyaltalan meg sose volt egy automba se.mondjuk nem is kozlekedem raikonenkent de akkor is jol johet gondolom. :icon9:
Megosztás:

akkor segítek a menetstabilizátor arra való, hogy kikapcsold talán ezért tették bele az ESP OFF gombot :)

ha netán nincs ott a gomb akkor ismerek olyan embert aki beleteszi :)

mert ez a gomb hasznosabb lesz mint az ESP persze miután megtanultál vezetni :lol:

mindig öröm egy Újonc kolléga ;)

azért csak óvatosan mert erre már egy lámpa is egy havi fizu...

Megosztás:

Vásárlás után jövök haza felé a Csalánosin a Kullai köz felöl.Mivel mindig mérik, kínosan ügyelek a sebességhatárra.Kis idő múlva feltűnik egy motoros, szépen előzi végig a sort.Nah' mondom dejóneki, hogy rá nem vonatkoznak ezek a dolgok.Mivel közeledtem a Diófáshoz látom, hogy ereszkedik rendesen.Figyelem is a tükröt, nehogy rám előzzön a balgája.Irányjelző időben kint, húzódom befelé, és remélem, hogy látja is.Már a seggemben van, mikor lekanyarodni készülök, akkor látom, hogy ez egy motoros rendőr.Lassan, de biztosan leesett a dolog.A fiúka utánam ereszkedett, gondolta majd lecsekkol, de miután látta a szándékomat, inkább tolta neki tovább a hetényi úti körforgó felé.

Én megértem, hogy korzi nem éppen fiatal és nem éppen patyolat, de vannak nála fényesebben csillogó autók is, amik 100X ratyibb állapotban vannak, a papírok érvényességéről nem is beszélve.Talán őket kellene b@uszogatni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.