warwolf Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Udi, thx a tegnapi PC helpet! :D Megijedt a rendszergazdai aurádtól a technika, és azóta is gond nélkül üzemel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 itthon vagy már? Turci Nekem azt mondta, pénteken indul haza- csak hazaért azóta... :P :D Vagy elnézte a dátumot, aztán egyől Vadkertre ment és benyomta az összes welkámdrinket és még józanodik... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Udi, thx a tegnapi PC helpet! :D Megijedt a rendszergazdai aurádtól a technika, és azóta is gond nélkül üzemel! :D :D Örülök, hogy sikerült megoldani. Fx-nek is kellett a próbaút, jó volt talizni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 :D Örülök, hogy sikerült megoldani. Fx-nek is kellett a próbaút, jó volt talizni! Kész az FX? Mesélj má! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Amúgy valszeg köv hétvégén szétborítom a Corsa első futóművét a műhelyben. Talpasok, szilentek, kormányösszekötők csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 :D Örülök, hogy sikerült megoldani. Fx-nek is kellett a próbaút, jó volt talizni! Szépen beszélt a moci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 FX-nél bejött a tippem.... mind a 4 szívószelepnél a szelepszárszimeringek elszakadtak és ott szívta be az olajat. Gyűrűzni nem kellett, vezérlésnél a főtengelyen lévő fogaskereket cserélni kellett, kapott 4 új gyertyát, 8 db hidrotőkét, 8 db szelepszárszimeringet, 8 db koptatót (szelephimbához) HF tömítést és a szokásos dolgokat pl. olajcsere, szűrők stb. Fogyija most 5,2 lett egy szavam se lehet. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Persze hogy 5,2 mert most nem mersz állni a gázon...még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Útközben megálltam vízet utántölteni, persze most csak félgázzal mentem ez volt az első hosszabb útja. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Amúgy valszeg köv hétvégén szétborítom a Corsa első futóművét a műhelyben. Talpasok, szilentek, kormányösszekötők csere. apa csak azért mert mentem vele egy kört :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 apa csak azért mert mentem vele egy kört :) Nem azé, hanem mert még közvetlenebbet akarok! :D A jobbos részen érzek némi bizonytalanságot tempósabb kanyarodás közben...valszeg a talpas lóg már, erre még tesz egy lapáttal a kormányösszekötő. Kiséknél kértem árat mindenre, Moog lesz mindenből, minden fiszfasszal együtt lesz 18E. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Aztán már a Lamborghini se lesz ellenfél :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 de csak kanyarban a kiskörüton ha esetleg arra jár egy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Kutyameleg volt ma is.... :icon11: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Aztán már a Lamborghini se lesz ellenfél :D :D A kertkapukon már túl vagyok... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 A kertkapukon már túl vagyok... :P Mondjuk azon ugye speciel ő is :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 J0hnny a cipő folyamatban, de egyelőre még semmi konkrét. Méret mekkora legyen ha van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 J0hnny a cipő folyamatban, de egyelőre még semmi konkrét. Méret mekkora legyen ha van? Bocs, elfelejtettem szólni, de Dénessel rendeltünk amerikából, elvileg holnap már postán lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 A rugóösszehúzó nálad leledzik?Mert szerváltam a korziba bal előre bontott lengéscsillapítót, és kicserélném.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 A rugóösszehúzó nálad leledzik?Mert szerváltam a korziba bal előre bontott lengéscsillapítót, és kicserélném.... Megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Megnézem... Okhaj!Ha nemvan, akkor marad a kerítésdrót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Okhaj!Ha nemvan, akkor marad a kerítésdrót! :D De van de van! Hanyas vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 De van de van! Hanyas vagy? :D Zsírkirály!Akkor nem kell gányolnom majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbx Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok A napokban lettem Opel tulajdonos üdv félegyházáról Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Sziasztok A napokban lettem Opel tulajdonos üdv félegyházáról Üdv! Udi mesterrel vagy egy városban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts