Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Ismertek... én nem iszok alkoholt, "alkoholista" (bioetanollal működő) autómnak ismerem a végleteit amit csak pályanapokon szoktam kihasználni. :D

Hamarosan szétkapjuk a mocit mert nagyon eszi az olajat, hidrotőkék is kapásból cserések 385e km után nem is csodálkozom. :ninja:

Megosztás:

tudom Losi már Kész vannak a Gézának a matricái a kitűzőkre :)

ha már matrica!

Tomi kellene nekem is az opelklubos szélvédő matrica és a mote-t is felraknám.

Múltkor Turci beelőzött és elvitte ha jól halottam.

Pénteken fóliázódik a maradék két ablak is akkor felraknám ezeket is.

Megosztás:

tudom Losi már Kész vannak a Gézának a matricái a kitűzőkre :)

Akkor jóól van akkor! :D

A béjemvé cucc mikor kerül átadásra? Jelenleg vidéken vagyok, nem tudom mikor érünk vissza Kmétre. Nem vittem el Csabihoz, mert a kertben mókoltam egészen míg el nem kezdett esni az öső.

Óriási pelyhekben esik a hó......... :icon11:

Meg is volt a varázsa a mai losolkodásnak! :D

Megosztás:

ha már matrica!

Tomi kellene nekem is az opelklubos szélvédő matrica és a mote-t is felraknám.

Múltkor Turci beelőzött és elvitte ha jól halottam.

Pénteken fóliázódik a maradék két ablak is akkor felraknám ezeket is.

Nálam vannak a matricák, idáig jutott vele Turci.

A címedet pontosítsd már a profilodban, légy oly kedves, enélkül nem tudunk neked postázni.

(Csak a moderátor és az admin látja.)

Mert mindig mennek, mint az állat :D

Elmebeteg, de jó.

Megosztás:

No ma is sikerült egy jót repülni délután. 4 start, egy termik, abból sikerült 250m-ről eltekerni 600m-ig.Igazi kis tanuló cucc volt, 1-3m/s emelésekkel.Volt, hogy csak nulláztam ami annyit jelent, hogy egy helyben teker az ember, és nem süllyed, nem emelkedik. Jópofa idő volt, barátságosabb, mint a legutóbbi vadló ami olykor 10m/s-t is tolt felfelé.Igaz, akkor 900m-ig jutottam.

Lassan pilóta lesz belőlem is! :D

A sporttárs is szépet tekert, neki még egy rövidebb táv is össze jött rögtön az első startból.Élete első termikét fogta meg, de úgy elsodródott, hogy gyalogolt vissza felé majd 1km-t a starthelyig! :D :D :D De elmondása alapján vérszemet kapott, amiatt nem figyelt arra, merre jár! :D

Megosztás:

Losi!

Örölük, hogy sikerült egy kicsit emelkedni termikelés az nagyon király... ejtőernyősnek meg pláne szokatlan élmény. :icon1:

Itthon a gólyákat szoktam figyelni hihetetlen érzékük van a termikeléshez. ;)

Egy öreg pilóta mondta, hogy a gólya azért tud szépen termikelni, mert nincs benne pilóta ami elb@ssza! :D :D :D

Nagyon barátságos emelések voltak a cirrus felhők ellenére.Szűrődött át rajta annyi fény a naptól, hogy alatta pici kumók keletkeztek.Sajnos 17:00 környékén leállt az idő, és abba kellett hagyni a mókázást! :D Várom a következőt nagyon!

Tegnap meg mentőeje áthajtásos program volt.Jött egy srác, Orsy Laci Szolnokról, és szépen áthatotta mindenki cuccát.Neki ez hobby, így csak annyi pénzt kért, amibe az üzemanyag került.Amúgy a Magyar Ejtőernyős válogatott tagja, tavaly csapatban 2. helyezést értek el az Európa bajnokságon célbaugrásban. Hobbiból szokott siklóernyőzni ahol lehet.Legutóbb a Dolomitokban repült. Mesélte, hogy volt amikor ki tudtak tekerni 3600m-ig is! :D Az mekkora királyság lehet!

Sokat kérdeztük szakmai dolgokról, és türelmesen válaszolt minden bugyutának tűnő kérdésünkre is, sokat tanultunk tőle azalatt a néhány óra alatt, míg itt volt nálunk.Jó volt nagyon!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.