Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hűha, ezt honnan tudod? :)

Amúgy igen, onnan van.

Alapból pirosat szerettem volna, de abból nincs sok eladó. Viszont amint megláttam ezt az autót, máris megtetszett. ;)

Deréktámaszos, combtámaszos(vagymi) ülése van, belül is nagyon szép és kazettás magnó van benne, ami szintén feltétel volt, mert a kazettáimat csak a Skodában tudtam hallgatni. :D

Elküldve

Köszi! :)

A Corsám is 8 szelepes volt és nagyon szerettem.

Egyébként ez sem sokkal lomhább, mint a 16 szelepes 1.6-os előző Astrám volt.

Két dolgot hiányolok még belőle, ebből az egyik pótolható: vonóhorog és napfénytető. :)

Elküldve

Na, ha nagy hülyeséget írnék, ne hurrogjatok le, de szükségem lenne egy IC vezérelt indexrelére, nincs valakinél kallódva elfekvőbe, amitől egy-két sörért megválna?

Elküldve

Múlt héten hétfőn a szembe szomszéd vitte a Corsa b 1.0-át műszakira a Birizdóhoz. Füri féle vonal. Miután végzett, megállt az Univer mintaboltnál.Mikor ott is végzett és menni akart, a korzi megmakacsolta magát. Mivel az anyukáját ápolja és nem tudott kit felhívni, ill. be is pánikolt, hogy ha ott hagyja az autót és haza megy akkor lelopják a kerekeit meg ilyenek, elhúzatta a gépet a Tormásiékhoz, akik 126e.ft-ért kicserélték az AC pumpát. Mikor elmesélte, azt hittem a pofám leszakad! Így lehúzni valakit egy bontottan 5-10e.ft-os alkatrészért és maximum 1 órás melóért..... :angry2: :angry2: :icon4:

Elküldve

Cartársak itt a tavasz megérkezett az első benzinszívó szúnyog! :blink:

Tegnap estefelé melóztam és arra járhatott még a zárható tanksapkát is elvitte, de otthon biztosan meglepődött bioetanollal kicsit másképp indulhat a mocija. :confused:

Egy kis nosztalgia a gyermekkorból: http://www.youtube.com/watch?v=UnaMR8MCQ0Q

Mától a tankfedél is riasztóra van kötve! :devlish:

Elküldve

Cartársak itt a tavasz megérkezett az első benzinszívó szúnyog! :blink:

Tegnap estefelé melóztam és arra járhatott még a zárható tanksapkát is elvitte, de otthon biztosan meglepődött bioetanollal kicsit másképp indulhat a mocija. :confused:

Ha rátölti, akkor max. kicsit fulladni fog a technika ha elb.@szabta a keverési arányt. Ha nagyon, akkor fog átkozódni! :D

Tomi!

Neked ez tetszik?

Élőben egész autó benyomását kelti, és a totalcaros teszt is jót szólt róla. Nekem bejön. Részrehajlás nélkül is. :blush:

Elküldve

Tomi!

Neked ez tetszik?

Tudom, hogy Tomit kérdezted, de az alfa nekem soha nem tetszett.

Női autó...

Udi, hol melózol te, hogy ilyen veszélyes a környék?

Elküldve

kár érte szép autó volt.

majd figyelek mit szól az étolajos gázolajos benzinhez meg a 150 rúd szalámihoz és az olajos alkatrészek repüléséhez a csomagtartóban :)

Úgy tudom, hogy az asszony autója lesz.

Annak meg már mi értelme? :D

Elküldve

Üdv

Ismét feltenném a kérdést, hogy ki az aki jönne szombaton Lacházára Opeles találkozóval egybekötött gyorsulásra.

Szerintem snowman megy, de ő már Honda klubbos ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.