Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Uraim, idén is megrendezésre kerül a Petőfi Túra.Kiírás itt. Ha valaki érez kedvet egy laza sétához, az beszéljen velem. Flóra lányom már a fülemet rágta, hogy mikor lesz.Neki is ez lesz a 3. 20km-es táv amit teljesít.Az elsőt 7 évesen tolta le.

A 40km-es is vonzó, néztem az útvonaltérképet, igazi vadregényes helyeken megy keresztül, de oda már célszerű edzetten menni, mert átlagembernek a 20km is éppen elég kihívás.

Megosztás:

Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt!

ára körkiosztás 4-5?

Megosztás:

Az SCS mérős cuccot lehet kézzel is vezérelni, ha ügyes a kezelője akkor kivár és csak az utolsó 100 m-en céloz a rendszámra (ott már olyan kicsi a "tölcsér", hogy a szélvédőig nem jut el) vagy olyan helyre céloz amit a detektorod nem érzékel. ;)

Megosztás:

Ki kellett ugranom Heténybe.A kis tüzépnél kikanyarodva látom, hogy a rendőrségi fóka egy A8 mögött villog a Hetény felé tartó sáv szélén állva, a rendőrök vannak 3man, emberünk meg éppen valamit bőszen magyaráz.Mivel a szembe jövő sávban egy Grande Punto állt, gondoltam össze akadtak, vagy ilyenek, de nem.Közelebb érve láttam a rendőr kezében egy P-s rendszám párt Az A8n pedig nem volt semmi.Így megvolt az eredet is!Ez a szívás! :D :D :D Mivel az A8 gondolom ótómatta, lehetett intézni a trailert is! :D

Megosztás:

Az meg jogszabály ellenes!Ugyanis akkor hivatalos a gyorshajtás ha 14másodpercen keresztül folyamatosan bemérnek!Ha kevesebb lehet perelni!100métert pedig nem annyi idő alatt teszel meg!

Hülyeség.

Ha van egy darab képük rólad, amin rajta a sebességed, meg minden egyéb, cseszheted.

Nekem egy darab fotó volt a Szplaccsról, egy kép a szembe sáv 50-es táblájáról, csak sajna az ilyen és olyan napló és jegyzőkönyvek szerint biza az én oldalam 50-ese is kint volt, méghozzá 100 méterrel mögöttem. 45e... hiába mondták, hogy elvileg annyi a bizonyíték, ami a neten van. A jelek szerint kihúzták a fiókból a többit is...

Megosztás:

Hülyeség.

Ha van egy darab képük rólad, amin rajta a sebességed, meg minden egyéb, cseszheted.

Nekem egy darab fotó volt a Szplaccsról, egy kép a szembe sáv 50-es táblájáról, csak sajna az ilyen és olyan napló és jegyzőkönyvek szerint biza az én oldalam 50-ese is kint volt, méghozzá 100 méterrel mögöttem. 45e... hiába mondták, hogy elvileg annyi a bizonyíték, ami a neten van. A jelek szerint kihúzták a fiókból a többit is...

Plusz cserélik a trafikat olyanra, ami pillanat képet csinál, azzal meg elég nehéz 14 másodpercet rögzíteni :) viszont azzal már csak tán 100 méterről lőhet le!

Megosztás:

Plusz cserélik a trafikat olyanra, ami pillanat képet csinál, azzal meg elég nehéz 14 másodpercet rögzíteni :) viszont azzal már csak tán 100 méterről lőhet le!

Igyekszem betartani a sebességkorlátokat, ami mondjuk nem nehéz sem a Puntóval, sem a kóórzával.De viszonylag hamar ki szoktam szúrni az út mellett, pl. gyanúsan a forgalommal szemben álló trafis autókat. Amolyan megérzés.Bár itt Kméten nem nehéz, mert elég szűk a repertoár amivel kivonulhatnak. Jellemzően civil autókkal dekkolnak ugyanazon a helyen az adott útszakaszon.

Mondjuk vidéken kicsit nehezebb, de olyankor az első szabály ugrik be, ugyanis igyekszem betartani a sebességkorlátokat! :D

Megosztás:

Turci!

Le vagy maradva az még a régi cuccosra volt érvényes az új jogszabály alapján elég egy kép amin rögzítve van GPS koordinátákkal a mérés helye, időpontja és a többi szokásos mérési információk. Az SCS-103 vagy frissebb cucc tudja ezt.

Egy kis olvasni való:

http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/biztonsag/sebessegmeres.html

http://www.radar-tech.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=73

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.