warwolf Elküldve Február15, 2012 Elküldve Február15, 2012 Uraim, idén is megrendezésre kerül a Petőfi Túra.Kiírás itt. Ha valaki érez kedvet egy laza sétához, az beszéljen velem. Flóra lányom már a fülemet rágta, hogy mikor lesz.Neki is ez lesz a 3. 20km-es táv amit teljesít.Az elsőt 7 évesen tolta le. A 40km-es is vonzó, néztem az útvonaltérképet, igazi vadregényes helyeken megy keresztül, de oda már célszerű edzetten menni, mert átlagembernek a 20km is éppen elég kihívás.
straega Elküldve Február15, 2012 Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt! ára körkiosztás 4-5?
Turci Elküldve Február15, 2012 Elküldve Február15, 2012 Amint írtam ár az átgumizás díja!Ha jól tudom 4-es! :D
Turci Elküldve Február16, 2012 Elküldve Február16, 2012 http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat=108&termek=47990 ilyen itt tudjátok megnézni!ez f astrába belefér még?
Gepard Elküldve Február17, 2012 Elküldve Február17, 2012 http://www.deviltuni...08&termek=47990 ilyen itt tudjátok megnézni!ez f astrába belefér még? 4-es körosztás, sok küllő, vihetitek letettem róla. :evilgrin:
warwolf Elküldve Február18, 2012 Elküldve Február18, 2012 Nagyon szeretném megköszönni Johnnynak és Tominak a segítséget a lökhárítókkal kapcsolatban.Szép navancssága! :D Filóztam, hogy rábiggyesztem a korzira, mert akkor olyan pofás KPM-es benyomást kelt majd! :D
J0hnny Elküldve Február21, 2012 Elküldve Február21, 2012 Skacok! Ha valaki tud használt kanapét eladót, szóljon!
Joee Elküldve Február22, 2012 Elküldve Február22, 2012 Skacok! Ha valaki tud használt kanapét eladót, szóljon! Innen tudsz csemegézni: http://www.expressz....ice&so_ns_rid=1
tomi023 Elküldve Február22, 2012 Elküldve Február22, 2012 Skacok! Ha valaki tud használt kanapét eladót, szóljon! csak azt nem hiszem el, hogy a sok csaj tette tönkre :) nem kell ráállni a Corsával :)
corsarulez Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Sziasztok! Vettem nemrég egy laser detektort (Kiyo), de néha (szerintem) nem jelez - múltkor elhaladtam a kőrösi VW trafisautó mellett, rám volt irányítva, ültek is a kocsiban, de nem jelzett. Máshol az országban működött már. Mi lehet a bibi? Mégsem reagál mindenre?
Turci Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Me fos :)Bazsi vagy Jánosunk nem tud valamit?
Udi Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Az SCS mérős cuccot lehet kézzel is vezérelni, ha ügyes a kezelője akkor kivár és csak az utolsó 100 m-en céloz a rendszámra (ott már olyan kicsi a "tölcsér", hogy a szélvédőig nem jut el) vagy olyan helyre céloz amit a detektorod nem érzékel. ;)
Turci Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Az meg jogszabály ellenes!Ugyanis akkor hivatalos a gyorshajtás ha 14másodpercen keresztül folyamatosan bemérnek!Ha kevesebb lehet perelni!100métert pedig nem annyi idő alatt teszel meg!
warwolf Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Hidd el, majd a rendőr megoldja.Lásd, korábban Udi gyorshajtása.
corsarulez Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Köszi a válaszokat. Szóval a kőrösiek dörzsöltek.... majd vigyázok! Egyébként élesben keresek már autót (nem a Vekit cserélném le), G Astra caravan kerestetik. Olcsó, de jó. Olyan 5-600 körül. Ha esetleg hallatok valahol valamit.... :)
warwolf Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Ki kellett ugranom Heténybe.A kis tüzépnél kikanyarodva látom, hogy a rendőrségi fóka egy A8 mögött villog a Hetény felé tartó sáv szélén állva, a rendőrök vannak 3man, emberünk meg éppen valamit bőszen magyaráz.Mivel a szembe jövő sávban egy Grande Punto állt, gondoltam össze akadtak, vagy ilyenek, de nem.Közelebb érve láttam a rendőr kezében egy P-s rendszám párt Az A8n pedig nem volt semmi.Így megvolt az eredet is!Ez a szívás! :D :D :D Mivel az A8 gondolom ótómatta, lehetett intézni a trailert is! :D
Turci Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Tegnap a Dobó körúton is egymásba ment két fütyi :D Az egyik a parkolóból tolatott ki a másil pedig a rendőrség felől ment a körforgalom felé vagyis ment volna :D
mackosajt Elküldve Február25, 2012 Elküldve Február25, 2012 Az meg jogszabály ellenes!Ugyanis akkor hivatalos a gyorshajtás ha 14másodpercen keresztül folyamatosan bemérnek!Ha kevesebb lehet perelni!100métert pedig nem annyi idő alatt teszel meg! Hülyeség. Ha van egy darab képük rólad, amin rajta a sebességed, meg minden egyéb, cseszheted. Nekem egy darab fotó volt a Szplaccsról, egy kép a szembe sáv 50-es táblájáról, csak sajna az ilyen és olyan napló és jegyzőkönyvek szerint biza az én oldalam 50-ese is kint volt, méghozzá 100 méterrel mögöttem. 45e... hiába mondták, hogy elvileg annyi a bizonyíték, ami a neten van. A jelek szerint kihúzták a fiókból a többit is...
aXXon Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 Hülyeség. Ha van egy darab képük rólad, amin rajta a sebességed, meg minden egyéb, cseszheted. Nekem egy darab fotó volt a Szplaccsról, egy kép a szembe sáv 50-es táblájáról, csak sajna az ilyen és olyan napló és jegyzőkönyvek szerint biza az én oldalam 50-ese is kint volt, méghozzá 100 méterrel mögöttem. 45e... hiába mondták, hogy elvileg annyi a bizonyíték, ami a neten van. A jelek szerint kihúzták a fiókból a többit is... Plusz cserélik a trafikat olyanra, ami pillanat képet csinál, azzal meg elég nehéz 14 másodpercet rögzíteni :) viszont azzal már csak tán 100 méterről lőhet le!
Turci Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 Így volt fenn a neten!A mérési naplóba 14 másodpercet kell bizonyíthatóan igazolnia a szervnek!
warwolf Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 Plusz cserélik a trafikat olyanra, ami pillanat képet csinál, azzal meg elég nehéz 14 másodpercet rögzíteni :) viszont azzal már csak tán 100 méterről lőhet le! Igyekszem betartani a sebességkorlátokat, ami mondjuk nem nehéz sem a Puntóval, sem a kóórzával.De viszonylag hamar ki szoktam szúrni az út mellett, pl. gyanúsan a forgalommal szemben álló trafis autókat. Amolyan megérzés.Bár itt Kméten nem nehéz, mert elég szűk a repertoár amivel kivonulhatnak. Jellemzően civil autókkal dekkolnak ugyanazon a helyen az adott útszakaszon. Mondjuk vidéken kicsit nehezebb, de olyankor az első szabály ugrik be, ugyanis igyekszem betartani a sebességkorlátokat! :D
Udi Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 Turci! Le vagy maradva az még a régi cuccosra volt érvényes az új jogszabály alapján elég egy kép amin rögzítve van GPS koordinátákkal a mérés helye, időpontja és a többi szokásos mérési információk. Az SCS-103 vagy frissebb cucc tudja ezt. Egy kis olvasni való: http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/biztonsag/sebessegmeres.html http://www.radar-tech.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=73
gazsi1 Elküldve Február26, 2012 Elküldve Február26, 2012 Hali mindenkinek! Meg tudná mondani valaki hogyan, tudok csatlakozni a klubhoz ugyanis a honlapon nem lehet hiába próbáltam.
Recommended Posts