warwolf Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Uraim, idén is megrendezésre kerül a Petőfi Túra.Kiírás itt. Ha valaki érez kedvet egy laza sétához, az beszéljen velem. Flóra lányom már a fülemet rágta, hogy mikor lesz.Neki is ez lesz a 3. 20km-es táv amit teljesít.Az elsőt 7 évesen tolta le. A 40km-es is vonzó, néztem az útvonaltérképet, igazi vadregényes helyeken megy keresztül, de oda már célszerű edzetten menni, mert átlagembernek a 20km is éppen elég kihívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt! ára körkiosztás 4-5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Amint írtam ár az átgumizás díja!Ha jól tudom 4-es! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Kép nélkül nincs biznic... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat=108&termek=47990 ilyen itt tudjátok megnézni!ez f astrába belefér még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 http://www.deviltuni...08&termek=47990 ilyen itt tudjátok megnézni!ez f astrába belefér még? 4-es körosztás, sok küllő, vihetitek letettem róla. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Nagyon szeretném megköszönni Johnnynak és Tominak a segítséget a lökhárítókkal kapcsolatban.Szép navancssága! :D Filóztam, hogy rábiggyesztem a korzira, mert akkor olyan pofás KPM-es benyomást kelt majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Skacok! Ha valaki tud használt kanapét eladót, szóljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Skacok! Ha valaki tud használt kanapét eladót, szóljon! Innen tudsz csemegézni: http://www.expressz....ice&so_ns_rid=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Skacok! Ha valaki tud használt kanapét eladót, szóljon! csak azt nem hiszem el, hogy a sok csaj tette tönkre :) nem kell ráállni a Corsával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 A tiéd kiszakadt két ima között? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Sziasztok! Vettem nemrég egy laser detektort (Kiyo), de néha (szerintem) nem jelez - múltkor elhaladtam a kőrösi VW trafisautó mellett, rám volt irányítva, ültek is a kocsiban, de nem jelzett. Máshol az országban működött már. Mi lehet a bibi? Mégsem reagál mindenre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Me fos :)Bazsi vagy Jánosunk nem tud valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Az SCS mérős cuccot lehet kézzel is vezérelni, ha ügyes a kezelője akkor kivár és csak az utolsó 100 m-en céloz a rendszámra (ott már olyan kicsi a "tölcsér", hogy a szélvédőig nem jut el) vagy olyan helyre céloz amit a detektorod nem érzékel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Az meg jogszabály ellenes!Ugyanis akkor hivatalos a gyorshajtás ha 14másodpercen keresztül folyamatosan bemérnek!Ha kevesebb lehet perelni!100métert pedig nem annyi idő alatt teszel meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Hidd el, majd a rendőr megoldja.Lásd, korábban Udi gyorshajtása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Köszi a válaszokat. Szóval a kőrösiek dörzsöltek.... majd vigyázok! Egyébként élesben keresek már autót (nem a Vekit cserélném le), G Astra caravan kerestetik. Olcsó, de jó. Olyan 5-600 körül. Ha esetleg hallatok valahol valamit.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Ki kellett ugranom Heténybe.A kis tüzépnél kikanyarodva látom, hogy a rendőrségi fóka egy A8 mögött villog a Hetény felé tartó sáv szélén állva, a rendőrök vannak 3man, emberünk meg éppen valamit bőszen magyaráz.Mivel a szembe jövő sávban egy Grande Punto állt, gondoltam össze akadtak, vagy ilyenek, de nem.Közelebb érve láttam a rendőr kezében egy P-s rendszám párt Az A8n pedig nem volt semmi.Így megvolt az eredet is!Ez a szívás! :D :D :D Mivel az A8 gondolom ótómatta, lehetett intézni a trailert is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Tegnap a Dobó körúton is egymásba ment két fütyi :D Az egyik a parkolóból tolatott ki a másil pedig a rendőrség felől ment a körforgalom felé vagyis ment volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Az meg jogszabály ellenes!Ugyanis akkor hivatalos a gyorshajtás ha 14másodpercen keresztül folyamatosan bemérnek!Ha kevesebb lehet perelni!100métert pedig nem annyi idő alatt teszel meg! Hülyeség. Ha van egy darab képük rólad, amin rajta a sebességed, meg minden egyéb, cseszheted. Nekem egy darab fotó volt a Szplaccsról, egy kép a szembe sáv 50-es táblájáról, csak sajna az ilyen és olyan napló és jegyzőkönyvek szerint biza az én oldalam 50-ese is kint volt, méghozzá 100 méterrel mögöttem. 45e... hiába mondták, hogy elvileg annyi a bizonyíték, ami a neten van. A jelek szerint kihúzták a fiókból a többit is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Hülyeség. Ha van egy darab képük rólad, amin rajta a sebességed, meg minden egyéb, cseszheted. Nekem egy darab fotó volt a Szplaccsról, egy kép a szembe sáv 50-es táblájáról, csak sajna az ilyen és olyan napló és jegyzőkönyvek szerint biza az én oldalam 50-ese is kint volt, méghozzá 100 méterrel mögöttem. 45e... hiába mondták, hogy elvileg annyi a bizonyíték, ami a neten van. A jelek szerint kihúzták a fiókból a többit is... Plusz cserélik a trafikat olyanra, ami pillanat képet csinál, azzal meg elég nehéz 14 másodpercet rögzíteni :) viszont azzal már csak tán 100 méterről lőhet le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Így volt fenn a neten!A mérési naplóba 14 másodpercet kell bizonyíthatóan igazolnia a szervnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Plusz cserélik a trafikat olyanra, ami pillanat képet csinál, azzal meg elég nehéz 14 másodpercet rögzíteni :) viszont azzal már csak tán 100 méterről lőhet le! Igyekszem betartani a sebességkorlátokat, ami mondjuk nem nehéz sem a Puntóval, sem a kóórzával.De viszonylag hamar ki szoktam szúrni az út mellett, pl. gyanúsan a forgalommal szemben álló trafis autókat. Amolyan megérzés.Bár itt Kméten nem nehéz, mert elég szűk a repertoár amivel kivonulhatnak. Jellemzően civil autókkal dekkolnak ugyanazon a helyen az adott útszakaszon. Mondjuk vidéken kicsit nehezebb, de olyankor az első szabály ugrik be, ugyanis igyekszem betartani a sebességkorlátokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Turci! Le vagy maradva az még a régi cuccosra volt érvényes az új jogszabály alapján elég egy kép amin rögzítve van GPS koordinátákkal a mérés helye, időpontja és a többi szokásos mérési információk. Az SCS-103 vagy frissebb cucc tudja ezt. Egy kis olvasni való: http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/biztonsag/sebessegmeres.html http://www.radar-tech.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=73 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gazsi1 Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Hali mindenkinek! Meg tudná mondani valaki hogyan, tudok csatlakozni a klubhoz ugyanis a honlapon nem lehet hiába próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts