aXXon Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Sziasztok Itt a környékben nem tudtok valami jó gumist, akinek lehetnek jó állapotú használt gumijai? Vagy újak is lehetnek, de elfogadható árban. Kellene 2db 195/45-16, és kettő 205/45-16. Darányi Máténál érdeklődj, a Club44 mellett, a Reptér felé vezető úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Sziasztok Itt a környékben nem tudtok valami jó gumist, akinek lehetnek jó állapotú használt gumijai? Vagy újak is lehetnek, de elfogadható árban. Kellene 2db 195/45-16, és kettő 205/45-16. Esetleg, a ladánybenei úton kifelé tescó körforgótól,kb. 800m-re jobb oldalon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 получить ваш брат :P fordítás: hozd a testvéred get your brother Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 mi ez a hsz nélküliség aXXon szemes kávéd milyen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Paloma, Omnia, Segafredo. De sajnos jövő hétnél hamarabb senkinek nem tudok kávét hozni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Paloma, Omnia, Segafredo. De sajnos jövő hétnél hamarabb senkinek nem tudok kávét hozni :( Gondoltam,mert ma nem kerestél,így vettem boltba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Gondoltam,mert ma nem kerestél,így vettem boltba... Sorry, elég elb@szott egy hetem volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Kapott ma a Punto egy új akksit.A Mindszentin vettem az Akku Mekka nevű helyen.Vehettem volna a Bálintéknál, de mire leigazoltatom a gari papírt, pont 17800ft-ba, vagy akörüli összegbe került volna.42Ah Varta lett.Még a gyári volt a Puntóba, éppen 8 éves volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Az Akku Mekkában is ott vagyunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Kedvelem Kálmikát, de amíg a Bálinték olcsóbbak, én oda megyek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Nekem múlt héten lett cserélve szintén gyári akksi(6 éves) egy Exide-ra. Legjobb áron a Széchenyi krt-on és a Szent Miklós utcán voltak a többi helyen irreálisan sokat kértek ugyanazért a cuccért. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Nekem múlt héten lett cserélve szintén gyári akksi(6 éves) egy Exide-ra. Legjobb áron a Széchenyi krt-on és a Szent Miklós utcán voltak a többi helyen irreálisan sokat kértek ugyanazért a cuccért. :unsure: Én is ezt tapasztaltam, mindig oda megyek, ha a családban valakinek akku kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Hello Srácok. Valaki legyen olyan kedves szedje nekem szett ezt az autót. Mindent tudni szeretnek róla. Legfőképpen azt hogy mennyit enged meg a feléből. Köszi http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/opel/corsa_c/opel_corsa_c_1.7_cdti_van-5510457 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Hello Srácok. Valaki legyen olyan kedves szedje nekem szett ezt az autót. Mindent tudni szeretnek róla. Legfőképpen azt hogy mennyit enged meg a feléből. Köszi http://www.hasznalta...dti_van-5510457 Ez ott van a Renault utáni autókereskedésben lefotózva.Bazsitól kb. 200m-re.így képek alapján rendben van, bár a géptető picit furán áll jobb elöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Ez ott van a Renault utáni autókereskedésben lefotózva.Bazsitól kb. 200m-re.így képek alapján rendben van, bár a géptető picit furán áll jobb elöl. Na ezt en eszre se vettem. Akkor eseleg valaki meg tudna oldani hogy atviszi bazsiekhoz egy atvizsgalasra termeszetesen a költsegeket allnam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 mi ez a hsz nélküliség aXXon szemes kávéd milyen van? Csak is 100% Arabica kavet hasznalj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Csak is 100% Arabica kavet hasznalj... szerintem majd kint nézek valamit de még a gép sincs itt a korzában meg a rádió sem igazán oda való mintha egy H astra vagy C vectra bontottja lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Mi a helyzet gépjármű fronton? Még mindig csak nézelődsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 szerintem majd kint nézek valamit de még a gép sincs itt a korzában meg a rádió sem igazán oda való mintha egy H astra vagy C vectra bontottja lenne... Hat azt latom, de igazabol az nem nagyon hoz lazba ugyis kidobnam belölle a gyari cuccot. engem a motor, futomü kaszni erdekel, erdemes lenne e gondolkodni benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Mi a helyzet gépjármű fronton? Még mindig csak nézelődsz? :D keresem a legszebb Mercedes-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 keresem a legszebb Mercedes-t :) Van pár, de azok a régi vonalas gépek.A maiak sajnos semmiben sem különböznek az átlagos műanyag autóktól! :) Amúgy ma van a Punto vezérlécserén.Nem sokára indulok érte, jobb híján sétálva. Haza is úgy jöttem, elég gáz útviszonyok mellett 1 óra 15 perc volt az út. Közben láttam egy C veki sedant amint kötélen tolt egy C Veki Caravant. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 keresem a legszebb Mercedes-t :) Ma voltam Kiskasza szüleinél, ott áll az udvarban egy 2.5 V6 TDI quatro audi kombi. Gyönyörű állapot, minden cserélve: vezérlés, izzítógyertyák, komplett futómű felújítava. Magának hozta az öreg, de most szabadulna tőle. Viszont két baj van vele, ami miatt neked nem tetszene: kézi 6 gang és nincs tempomat...bár szerintem ez utóbbit Bazsival vagy Danival belehetne rakatni. Lehúzta róla a takarót és pöccre indult a V6...szép hangja van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt! Képet lehetne kérni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt! pont vag G astra csere felnim gumival :) Pajável megverekszünk érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts