aXXon Elküldve Február8, 2012 Elküldve Február8, 2012 Sziasztok Itt a környékben nem tudtok valami jó gumist, akinek lehetnek jó állapotú használt gumijai? Vagy újak is lehetnek, de elfogadható árban. Kellene 2db 195/45-16, és kettő 205/45-16. Darányi Máténál érdeklődj, a Club44 mellett, a Reptér felé vezető úton.
Kacsero Elküldve Február8, 2012 Elküldve Február8, 2012 Sziasztok Itt a környékben nem tudtok valami jó gumist, akinek lehetnek jó állapotú használt gumijai? Vagy újak is lehetnek, de elfogadható árban. Kellene 2db 195/45-16, és kettő 205/45-16. Esetleg, a ladánybenei úton kifelé tescó körforgótól,kb. 800m-re jobb oldalon...
tomi023 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 получить ваш брат :P fordítás: hozd a testvéred get your brother
tomi023 Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 mi ez a hsz nélküliség aXXon szemes kávéd milyen van?
aXXon Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 Paloma, Omnia, Segafredo. De sajnos jövő hétnél hamarabb senkinek nem tudok kávét hozni :(
Kacsero Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 Paloma, Omnia, Segafredo. De sajnos jövő hétnél hamarabb senkinek nem tudok kávét hozni :( Gondoltam,mert ma nem kerestél,így vettem boltba...
aXXon Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 Gondoltam,mert ma nem kerestél,így vettem boltba... Sorry, elég elb@szott egy hetem volt :(
warwolf Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 Kapott ma a Punto egy új akksit.A Mindszentin vettem az Akku Mekka nevű helyen.Vehettem volna a Bálintéknál, de mire leigazoltatom a gari papírt, pont 17800ft-ba, vagy akörüli összegbe került volna.42Ah Varta lett.Még a gyári volt a Puntóba, éppen 8 éves volt.
J0hnny Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 Kedvelem Kálmikát, de amíg a Bálinték olcsóbbak, én oda megyek. ;)
SZaB Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 Nekem múlt héten lett cserélve szintén gyári akksi(6 éves) egy Exide-ra. Legjobb áron a Széchenyi krt-on és a Szent Miklós utcán voltak a többi helyen irreálisan sokat kértek ugyanazért a cuccért. :unsure:
aXXon Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 Nekem múlt héten lett cserélve szintén gyári akksi(6 éves) egy Exide-ra. Legjobb áron a Széchenyi krt-on és a Szent Miklós utcán voltak a többi helyen irreálisan sokat kértek ugyanazért a cuccért. :unsure: Én is ezt tapasztaltam, mindig oda megyek, ha a családban valakinek akku kell.
Dini Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 Hello Srácok. Valaki legyen olyan kedves szedje nekem szett ezt az autót. Mindent tudni szeretnek róla. Legfőképpen azt hogy mennyit enged meg a feléből. Köszi http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/opel/corsa_c/opel_corsa_c_1.7_cdti_van-5510457
warwolf Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 Hello Srácok. Valaki legyen olyan kedves szedje nekem szett ezt az autót. Mindent tudni szeretnek róla. Legfőképpen azt hogy mennyit enged meg a feléből. Köszi http://www.hasznalta...dti_van-5510457 Ez ott van a Renault utáni autókereskedésben lefotózva.Bazsitól kb. 200m-re.így képek alapján rendben van, bár a géptető picit furán áll jobb elöl.
Dini Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 Ez ott van a Renault utáni autókereskedésben lefotózva.Bazsitól kb. 200m-re.így képek alapján rendben van, bár a géptető picit furán áll jobb elöl. Na ezt en eszre se vettem. Akkor eseleg valaki meg tudna oldani hogy atviszi bazsiekhoz egy atvizsgalasra termeszetesen a költsegeket allnam.
Dini Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 mi ez a hsz nélküliség aXXon szemes kávéd milyen van? Csak is 100% Arabica kavet hasznalj...
tomi023 Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 Csak is 100% Arabica kavet hasznalj... szerintem majd kint nézek valamit de még a gép sincs itt a korzában meg a rádió sem igazán oda való mintha egy H astra vagy C vectra bontottja lenne...
warwolf Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 Mi a helyzet gépjármű fronton? Még mindig csak nézelődsz? :D
Dini Elküldve Február12, 2012 Elküldve Február12, 2012 szerintem majd kint nézek valamit de még a gép sincs itt a korzában meg a rádió sem igazán oda való mintha egy H astra vagy C vectra bontottja lenne... Hat azt latom, de igazabol az nem nagyon hoz lazba ugyis kidobnam belölle a gyari cuccot. engem a motor, futomü kaszni erdekel, erdemes lenne e gondolkodni benne.
tomi023 Elküldve Február13, 2012 Elküldve Február13, 2012 Mi a helyzet gépjármű fronton? Még mindig csak nézelődsz? :D keresem a legszebb Mercedes-t :)
warwolf Elküldve Február13, 2012 Elküldve Február13, 2012 keresem a legszebb Mercedes-t :) Van pár, de azok a régi vonalas gépek.A maiak sajnos semmiben sem különböznek az átlagos műanyag autóktól! :) Amúgy ma van a Punto vezérlécserén.Nem sokára indulok érte, jobb híján sétálva. Haza is úgy jöttem, elég gáz útviszonyok mellett 1 óra 15 perc volt az út. Közben láttam egy C veki sedant amint kötélen tolt egy C Veki Caravant.
J0hnny Elküldve Február14, 2012 Elküldve Február14, 2012 keresem a legszebb Mercedes-t :) Ma voltam Kiskasza szüleinél, ott áll az udvarban egy 2.5 V6 TDI quatro audi kombi. Gyönyörű állapot, minden cserélve: vezérlés, izzítógyertyák, komplett futómű felújítava. Magának hozta az öreg, de most szabadulna tőle. Viszont két baj van vele, ami miatt neked nem tetszene: kézi 6 gang és nincs tempomat...bár szerintem ez utóbbit Bazsival vagy Danival belehetne rakatni. Lehúzta róla a takarót és pöccre indult a V6...szép hangja van...
Turci Elküldve Február15, 2012 Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt!
paja Elküldve Február15, 2012 Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt! Képet lehetne kérni ?
tomi023 Elküldve Február15, 2012 Elküldve Február15, 2012 Tudom hogy nem ide kell de leírom ide is!Egyik munkatársamnak fölöslegessé vált egy garnitúra 16-os OZ felni ha valakit érdekel akkor acélfelnire cserélné hasonló méretbe és csak az átgumizás díját kell kifizetni!Ja és G Astrán volt! pont vag G astra csere felnim gumival :) Pajável megverekszünk érte :)
Recommended Posts