J0hnny Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Úgy ahogy megkaptam tovább adtam egy idő után Turcinak :lol: A kocsikkal is majdnem így van. :D
Joee Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 A kocsikkal is majdnem így van. :devlish: Vectrát még szeretném kicsit élvezni előtte :D :lol:
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Vectrát még szeretném kicsit élvezni előtte :D :lol: :devlish:
warwolf Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Losi holt találtad ezt?Nagyon állat de a húgomnak kellene! :D Fészbúkon! :devlish: Én valóban nem, pedig a védő sosem került fel a kocsira. Úgy ahogy megkaptam tovább adtam egy idő után Turcinak :lol: Naugye! :devlish:
Gepard Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Nekem Turcival kapcsolatban a kecskéről más jut az eszembe.... :D Igaz Joe? :lol:
aXXon Elküldve Január8, 2012 Elküldve Január8, 2012 Nekem Turcival kapcsolatban a kecskéről más jut az eszembe.... :devlish: Igaz Joe? :lol: Most azt ne mondjátok, hogy megcsinált egy kecskét??? :D :devlish:
warwolf Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 De egy húron pedültök!Genyák :lol: :D Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :devlish: Cölöb lettél! :devlish:
Turci Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :lol: Cölöb lettél! :D Az is voltam :devlish: :devlish:
mackosajt Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Az is voltam :lol: :D Gratulálni szeretnék, hogy fészbúkon már te is rákattantál a "Frau hat .... " szövegű szutyokra. Könyörgöm, miért kell minden hülye linkre rányomni gondolkozás nélkül? https://www.facebook.com/note.php?note_id=107614889358857 ez talán segít kiírtani. :devlish:
warwolf Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Az is voltam :lol: :D Amúgy ma éppen arra sétáltam haza felé és láttam, hogy össze van fércelve az injolájsz.Aztán közelebb érve láttam, hogy "csak" szemöldököt kapott és éppen rögzül! :devlish:
Turci Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Gratulálni szeretnék, hogy fészbúkon már te is rákattantál a "Frau hat .... " szövegű szutyokra. Könyörgöm, miért kell minden hülye linkre rányomni gondolkozás nélkül? https://www.facebook.com/note.php?note_id=107614889358857 ez talán segít kiírtani. :lol: Köszönöm de halkan jegyezném meg nem kattintottam rá!
mackosajt Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Köszönöm de halkan jegyezném meg nem kattintottam rá! pedig elküldted vagy 10 ismerősödnek, ha jól láttam, köztük nekem is a linket :lol:
Turci Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 pedig elküldted vagy 10 ismerősödnek, ha jól láttam, köztük nekem is a linket :D Mindegy töröltem biztos ami biztos!Még egyszer köszi! :lol:
pocak Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Losi holt találtad ezt?Nagyon állat de a húgomnak kellene! :lol: Ugyanezek megvannak a Kecskefeszek.hu oldalon is. :D
Gepard Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Mindegy töröltem biztos ami biztos!Még egyszer köszi! :lol: Én is megkaptam egy ismerőstől, de nem telepítettem semmit. Most akkor megúsztam?
aXXon Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :lol: Cölöb lettél! :D Milyen rablás volt?
Gepard Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Milyen rablás volt? Turciék alatti kis boltot rabolták ki állítólag. Kolléganő mesélte, hogy náluk is voltak kérdezősködni a rendőrök.
aXXon Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Turciék alatti kis boltot rabolták ki állítólag. Kolléganő mesélte, hogy náluk is voltak kérdezősködni a rendőrök. Hát nem lehetett egy nagy kasza... Régebben jártunk oda, de már nem, mert sosem tudták kifizetni a 20-30ezres hiteles számlákat, hanem menjünk vissza ekkor, meg akkor, majd délután... Volt, hogy háromszor ment vissza egy nap az értékesítő :DDD Azt ekkor mondtuk neki, hogy tudod mit? Vásárolj akitől akarsz :lol:
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Ha netán valaki tud a városban kétszobás albit, az szóljon! :lol:
Turci Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Ha netán valaki tud a városban kétszobás albit, az szóljon! :lol: Ok neked van rá szükséged?Az mindegy merre van?
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Ok neked van rá szükséged?Az mindegy merre van? Igen nekem lenne majd rá szükségem, valahol a városban, nem baj ha nagykörúton belül van.
warwolf Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Igen nekem lenne majd rá szükségem, valahol a városban, nem baj ha nagykörúton belül van. Össze költözöl valami nővel? :lol:
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Össze költözöl valami nővel? :lol: Még nem ment el az eszem! :D
warwolf Elküldve Január9, 2012 Elküldve Január9, 2012 Még nem ment el az eszem! :lol: Szóval igen! :D
Recommended Posts