J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Úgy ahogy megkaptam tovább adtam egy idő után Turcinak :lol: A kocsikkal is majdnem így van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 A kocsikkal is majdnem így van. :devlish: Vectrát még szeretném kicsit élvezni előtte :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Vectrát még szeretném kicsit élvezni előtte :D :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Losi holt találtad ezt?Nagyon állat de a húgomnak kellene! :D Fészbúkon! :devlish: Én valóban nem, pedig a védő sosem került fel a kocsira. Úgy ahogy megkaptam tovább adtam egy idő után Turcinak :lol: Naugye! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Nekem Turcival kapcsolatban a kecskéről más jut az eszembe.... :D Igaz Joe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Nekem Turcival kapcsolatban a kecskéről más jut az eszembe.... :devlish: Igaz Joe? :lol: Most azt ne mondjátok, hogy megcsinált egy kecskét??? :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 De egy húron pedültök!Genyák :lol: :D Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :devlish: Cölöb lettél! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :lol: Cölöb lettél! :D Az is voltam :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Az is voltam :lol: :D Gratulálni szeretnék, hogy fészbúkon már te is rákattantál a "Frau hat .... " szövegű szutyokra. Könyörgöm, miért kell minden hülye linkre rányomni gondolkozás nélkül? https://www.facebook.com/note.php?note_id=107614889358857 ez talán segít kiírtani. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Az is voltam :lol: :D Amúgy ma éppen arra sétáltam haza felé és láttam, hogy össze van fércelve az injolájsz.Aztán közelebb érve láttam, hogy "csak" szemöldököt kapott és éppen rögzül! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Gratulálni szeretnék, hogy fészbúkon már te is rákattantál a "Frau hat .... " szövegű szutyokra. Könyörgöm, miért kell minden hülye linkre rányomni gondolkozás nélkül? https://www.facebook.com/note.php?note_id=107614889358857 ez talán segít kiírtani. :lol: Köszönöm de halkan jegyezném meg nem kattintottam rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Köszönöm de halkan jegyezném meg nem kattintottam rá! pedig elküldted vagy 10 ismerősödnek, ha jól láttam, köztük nekem is a linket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 pedig elküldted vagy 10 ismerősödnek, ha jól láttam, köztük nekem is a linket :D Mindegy töröltem biztos ami biztos!Még egyszer köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Losi holt találtad ezt?Nagyon állat de a húgomnak kellene! :lol: Ugyanezek megvannak a Kecskefeszek.hu oldalon is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Mindegy töröltem biztos ami biztos!Még egyszer köszi! :lol: Én is megkaptam egy ismerőstől, de nem telepítettem semmit. Most akkor megúsztam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :lol: Cölöb lettél! :D Milyen rablás volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Milyen rablás volt? Turciék alatti kis boltot rabolták ki állítólag. Kolléganő mesélte, hogy náluk is voltak kérdezősködni a rendőrök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Milyen rablás volt? Bóti baltás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Turciék alatti kis boltot rabolták ki állítólag. Kolléganő mesélte, hogy náluk is voltak kérdezősködni a rendőrök. Hát nem lehetett egy nagy kasza... Régebben jártunk oda, de már nem, mert sosem tudták kifizetni a 20-30ezres hiteles számlákat, hanem menjünk vissza ekkor, meg akkor, majd délután... Volt, hogy háromszor ment vissza egy nap az értékesítő :DDD Azt ekkor mondtuk neki, hogy tudod mit? Vásárolj akitől akarsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Ha netán valaki tud a városban kétszobás albit, az szóljon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Ha netán valaki tud a városban kétszobás albit, az szóljon! :lol: Ok neked van rá szükséged?Az mindegy merre van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Ok neked van rá szükséged?Az mindegy merre van? Igen nekem lenne majd rá szükségem, valahol a városban, nem baj ha nagykörúton belül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Igen nekem lenne majd rá szükségem, valahol a városban, nem baj ha nagykörúton belül van. Össze költözöl valami nővel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Össze költözöl valami nővel? :lol: Még nem ment el az eszem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Még nem ment el az eszem! :lol: Szóval igen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts