Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Losi holt találtad ezt?Nagyon állat de a húgomnak kellene! :D

Fészbúkon! :devlish:

Én valóban nem, pedig a védő sosem került fel a kocsira.

Úgy ahogy megkaptam tovább adtam egy idő után Turcinak :lol:

Naugye! :devlish:

Elküldve
Nekem Turcival kapcsolatban a kecskéről más jut az eszembe.... :devlish:

Igaz Joe? :lol:

Most azt ne mondjátok, hogy megcsinált egy kecskét??? :D :devlish:

Elküldve
De egy húron pedültök!Genyák :lol: :D

Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :devlish: Cölöb lettél! :devlish:

Elküldve
Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :lol: Cölöb lettél! :D

Az is voltam :devlish: :devlish:

Elküldve
Az is voltam :lol: :D

Amúgy ma éppen arra sétáltam haza felé és láttam, hogy össze van fércelve az injolájsz.Aztán közelebb érve láttam, hogy "csak" szemöldököt kapott és éppen rögzül! :devlish:

Elküldve
pedig elküldted vagy 10 ismerősödnek, ha jól láttam, köztük nekem is a linket :D

Mindegy töröltem biztos ami biztos!Még egyszer köszi! :lol:

Elküldve
Mindegy töröltem biztos ami biztos!Még egyszer köszi! :lol:

Én is megkaptam egy ismerőstől, de nem telepítettem semmit.

Most akkor megúsztam?

Elküldve
Láttam a géped a hiradóban!Éppen a bolti rablásról volt szó, kivülről mutatták a helyszínt, és a parkolóban ott állt az astrakocsi is! :lol: Cölöb lettél! :D

Milyen rablás volt?

Elküldve
Milyen rablás volt?

Turciék alatti kis boltot rabolták ki állítólag.

Kolléganő mesélte, hogy náluk is voltak kérdezősködni a rendőrök.

Elküldve
Turciék alatti kis boltot rabolták ki állítólag.

Kolléganő mesélte, hogy náluk is voltak kérdezősködni a rendőrök.

Hát nem lehetett egy nagy kasza... Régebben jártunk oda, de már nem, mert sosem tudták kifizetni a 20-30ezres hiteles számlákat, hanem menjünk vissza ekkor, meg akkor, majd délután... Volt, hogy háromszor ment vissza egy nap az értékesítő :DDD Azt ekkor mondtuk neki, hogy tudod mit? Vásárolj akitől akarsz :lol:

Elküldve
Ok neked van rá szükséged?Az mindegy merre van?

Igen nekem lenne majd rá szükségem, valahol a városban, nem baj ha nagykörúton belül van.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.