pocak Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 akkor most ki tankol a rendőrautókba? Ezt a szót nem találtam sehol az adomány felhasználási céljai között... :lol: Elvileg a kúton bárki bármibe tankolhat, ha ismeri a megfelelő kódot, vagy van kártyája. :D
Udi Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Ha jól tudom még a kézi mérésnél is úgy kell rögzíteni a képet, hogy a GPS koordináták azon rajta szerepeljenek! Ha hiányzik "nem bizonyíték" még ha 5-en is látták. Még az sem "baj" ha teljesen rossz GPS koordináták lennének rajta a "települési napló" és a mérést végző 2 rendőr vallomása számít! Anno nekem küldtek egy éjszakai felvételt ahol csak a fényszórók és a rendszám volt látható, GPS koordináták az M5-ös autópályára mutattak ahol éppen 89 km/h-val mentem ez eddig rendben is lenne, persze a szöveget átírták a régi 5-ös főút olyan szakaszára ahol 60-as tábla van. Hiába küldtem én GPS logot, autópálya matricát és felvételeket az adott GPS koordinátákról és az általuk beírt helyszín GPS koordinátáiról nem vették figyelembe, mert a "települési naplóba" a régi 5-ös főutat írták és persze 2 rendőr vallomásával is alátámasztotta. :lol:
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 http://kepfeltoltes.hu/120104/lkx_8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Úgy tele volt a veci, mintha költözető cég lennél! :lol: Amúgy köv héttől valszeg nem leszek már fijatos! Rönós leszek! :D
Turci Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Végre ki került a kocsiból az ültetőrugó!De kár lett volna meg utálni a kocsit azért ami nem is az ő hibája!Amennyire vártam hogy benne legyen annyira vártam hogy ki kerüljön :D Ismét kényelmes!A dolog szépség hibája még az hogy az egyik toronycsapágy is meg adta magát!A lengéscsillapítók viszont jók!Öreg vagyok én a tuninghoz rá jöttem! :lol:
tomi023 Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Amúgy köv héttől valszeg nem leszek már fijatos! Rönós leszek! :D mégis utolér a végzet csak idő kérdése volt :lol:
tascona Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Végre ki került a kocsiból az ültetőrugó!De kár lett volna meg utálni a kocsit azért ami nem is az ő hibája!Amennyire vártam hogy benne legyen annyira vártam hogy ki kerüljön :devlish: Ismét kényelmes!A dolog szépség hibája még az hogy az egyik toronycsapágy is meg adta magát!A lengéscsillapítók viszont jók!Öreg vagyok én a tuninghoz rá jöttem! :D mi bölcsen fogalmaztäl :icon13: :D fiat vagy reno nekem mind egyforma :icon13: nem nemet :lol: de en csak kussolok mint az amerikai labanc :devlish:
J0hnny Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 mégis utolér a végzet csak idő kérdése volt :lol: Céges gép, szal tempomat,klima,minden kényelem...ha meg betojik,jönnek értem. :D)
warwolf Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Amúgy köv héttől valszeg nem leszek már fijatos! Rönós leszek! :lol: Ez a régebbi, vagy már az új mözsane?
Róóóland Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Turci Az ültető jó lenne GSI C20xe-hez? Ha igen akkor nagyon érdekelne.
Róóóland Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Turci Az ültető jó lenne GSI C20xe-hez? Ha igen akkor nagyon érdekelne. Személyes átvétellel nem vagyok előnyben?:lol:
tomi023 Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Nem megy véletlenül Halas felé valaki? Most onnan kell menteni :lol:
tomi023 Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Céges gép, szal tempomat,klima,minden kényelem...ha meg betojik,jönnek értem. :lol:) Irany cseh :D
Turci Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Személyes átvétellel nem vagyok előnyben?:lol: Küldtem neked üzenetet!
warwolf Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Turci Az ültető jó lenne GSI C20xe-hez? Ha igen akkor nagyon érdekelne. Jó hát! :D Csak kell hozzá kartervédő ish..... :lol: :devlish:
Róóóland Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Jó hát! :D Csak kell hozzá kartervédő ish..... :lol: :devlish: Ha jó hozá, akkor nem fog fél métert ültetni, csak annyit amennyit kell nem?
tomi023 Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Este EBP? Turci? inkább valami meleg beülősre szavazok
Turci Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Este EBP? Turci? Én megyek!Ott meg majd meg dumáljuk merre!
tomi023 Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Én megyek!Ott meg majd meg dumáljuk merre! oké odamegyek de ha hideg lesz én nem szállok ki :lol:
Turci Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 oké odamegyek de ha hideg lesz én nem szállok ki :D akkor széket nem hozol ezek szerint ! :lol:
Turci Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Üzemanyag szűrőt cseréltem ma bilincsel együtt!Én állat jobb időt nem választhattam volna mint ezt a szeles hideg vacak napot!1 hónapja hurcibálom a kocsiba a szűrőt ma rászántam magam erre a képességeimet figyelembe véve nagy munkára!
Róóóland Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Van 4db C Corsa dísztárcsám 14-es. Beviszem, kedvezményes áron van, hátha valakit érdekel.
Recommended Posts