pocak Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 akkor most ki tankol a rendőrautókba? Ezt a szót nem találtam sehol az adomány felhasználási céljai között... :lol: Elvileg a kúton bárki bármibe tankolhat, ha ismeri a megfelelő kódot, vagy van kártyája. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ha jól tudom még a kézi mérésnél is úgy kell rögzíteni a képet, hogy a GPS koordináták azon rajta szerepeljenek! Ha hiányzik "nem bizonyíték" még ha 5-en is látták. Még az sem "baj" ha teljesen rossz GPS koordináták lennének rajta a "települési napló" és a mérést végző 2 rendőr vallomása számít! Anno nekem küldtek egy éjszakai felvételt ahol csak a fényszórók és a rendszám volt látható, GPS koordináták az M5-ös autópályára mutattak ahol éppen 89 km/h-val mentem ez eddig rendben is lenne, persze a szöveget átírták a régi 5-ös főút olyan szakaszára ahol 60-as tábla van. Hiába küldtem én GPS logot, autópálya matricát és felvételeket az adott GPS koordinátákról és az általuk beírt helyszín GPS koordinátáiról nem vették figyelembe, mert a "települési naplóba" a régi 5-ös főutat írták és persze 2 rendőr vallomásával is alátámasztotta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 http://kepfeltoltes.hu/120104/lkx_8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Úgy tele volt a veci, mintha költözető cég lennél! :lol: Amúgy köv héttől valszeg nem leszek már fijatos! Rönós leszek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Végre ki került a kocsiból az ültetőrugó!De kár lett volna meg utálni a kocsit azért ami nem is az ő hibája!Amennyire vártam hogy benne legyen annyira vártam hogy ki kerüljön :D Ismét kényelmes!A dolog szépség hibája még az hogy az egyik toronycsapágy is meg adta magát!A lengéscsillapítók viszont jók!Öreg vagyok én a tuninghoz rá jöttem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Amúgy köv héttől valszeg nem leszek már fijatos! Rönós leszek! :D mégis utolér a végzet csak idő kérdése volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Mögérdemlííííííííí! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Végre ki került a kocsiból az ültetőrugó!De kár lett volna meg utálni a kocsit azért ami nem is az ő hibája!Amennyire vártam hogy benne legyen annyira vártam hogy ki kerüljön :devlish: Ismét kényelmes!A dolog szépség hibája még az hogy az egyik toronycsapágy is meg adta magát!A lengéscsillapítók viszont jók!Öreg vagyok én a tuninghoz rá jöttem! :D mi bölcsen fogalmaztäl :icon13: :D fiat vagy reno nekem mind egyforma :icon13: nem nemet :lol: de en csak kussolok mint az amerikai labanc :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 mégis utolér a végzet csak idő kérdése volt :lol: Céges gép, szal tempomat,klima,minden kényelem...ha meg betojik,jönnek értem. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Amúgy köv héttől valszeg nem leszek már fijatos! Rönós leszek! :lol: Ez a régebbi, vagy már az új mözsane? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Nem megy véletlenül Halas felé valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Turci Az ültető jó lenne GSI C20xe-hez? Ha igen akkor nagyon érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Turci Az ültető jó lenne GSI C20xe-hez? Ha igen akkor nagyon érdekelne. Személyes átvétellel nem vagyok előnyben?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Nem megy véletlenül Halas felé valaki? Most onnan kell menteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Céges gép, szal tempomat,klima,minden kényelem...ha meg betojik,jönnek értem. :lol:) Irany cseh :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Személyes átvétellel nem vagyok előnyben?:lol: Küldtem neked üzenetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Turci Az ültető jó lenne GSI C20xe-hez? Ha igen akkor nagyon érdekelne. Jó hát! :D Csak kell hozzá kartervédő ish..... :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Jó hát! :D Csak kell hozzá kartervédő ish..... :lol: :devlish: Ha jó hozá, akkor nem fog fél métert ültetni, csak annyit amennyit kell nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Este EBP? Turci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Este EBP? Turci? inkább valami meleg beülősre szavazok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Este EBP? Turci? Én megyek!Ott meg majd meg dumáljuk merre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Én melózok sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Én megyek!Ott meg majd meg dumáljuk merre! oké odamegyek de ha hideg lesz én nem szállok ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 oké odamegyek de ha hideg lesz én nem szállok ki :D akkor széket nem hozol ezek szerint ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Üzemanyag szűrőt cseréltem ma bilincsel együtt!Én állat jobb időt nem választhattam volna mint ezt a szeles hideg vacak napot!1 hónapja hurcibálom a kocsiba a szűrőt ma rászántam magam erre a képességeimet figyelembe véve nagy munkára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Van 4db C Corsa dísztárcsám 14-es. Beviszem, kedvezményes áron van, hátha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts