Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Ha jól tudom még a kézi mérésnél is úgy kell rögzíteni a képet, hogy a GPS koordináták azon rajta szerepeljenek!

Ha hiányzik "nem bizonyíték" még ha 5-en is látták.

Még az sem "baj" ha teljesen rossz GPS koordináták lennének rajta a "települési napló" és a mérést végző 2 rendőr vallomása számít!

Anno nekem küldtek egy éjszakai felvételt ahol csak a fényszórók és a rendszám volt látható, GPS koordináták az M5-ös autópályára mutattak ahol éppen 89 km/h-val mentem ez eddig rendben is lenne, persze a szöveget átírták a régi 5-ös főút olyan szakaszára ahol 60-as tábla van. Hiába küldtem én GPS logot, autópálya matricát és felvételeket az adott GPS koordinátákról és az általuk beírt helyszín GPS koordinátáiról nem vették figyelembe, mert a "települési naplóba" a régi 5-ös főutat írták és persze 2 rendőr vallomásával is alátámasztotta. :lol:

Megosztás:

Végre ki került a kocsiból az ültetőrugó!De kár lett volna meg utálni a kocsit azért ami nem is az ő hibája!Amennyire vártam hogy benne legyen annyira vártam hogy ki kerüljön :D Ismét kényelmes!A dolog szépség hibája még az hogy az egyik toronycsapágy is meg adta magát!A lengéscsillapítók viszont jók!Öreg vagyok én a tuninghoz rá jöttem! :lol:

Megosztás:

Végre ki került a kocsiból az ültetőrugó!De kár lett volna meg utálni a kocsit azért ami nem is az ő hibája!Amennyire vártam hogy benne legyen annyira vártam hogy ki kerüljön :devlish: Ismét kényelmes!A dolog szépség hibája még az hogy az egyik toronycsapágy is meg adta magát!A lengéscsillapítók viszont jók!Öreg vagyok én a tuninghoz rá jöttem! :D

mi bölcsen fogalmaztäl :icon13: :D

fiat vagy reno nekem mind egyforma :icon13: nem nemet :lol:

de en csak kussolok mint az amerikai labanc :devlish:

Megosztás:

Üzemanyag szűrőt cseréltem ma bilincsel együtt!Én állat jobb időt nem választhattam volna mint ezt a szeles hideg vacak napot!1 hónapja hurcibálom a kocsiba a szűrőt ma rászántam magam erre a képességeimet figyelembe véve nagy munkára!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.