Turci Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Nagyon süti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Én meg kaptam 3E helyszínit tegnap csongrádon...körforgóból kifelé nem irányjelzőztem. :lol: Gondolkodtam, hogy megkérdem: elég lesz a 3EFt kettőtöknek a vacsira? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Én meg kaptam 3E helyszínit tegnap csongrádon...körforgóból kifelé nem irányjelzőztem. :D Gondolkodtam, hogy megkérdem: elég lesz a 3EFt kettőtöknek a vacsira? :devlish: Azért nem jeleztél mert kapaszkodtál a kormányba megint mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Azért nem jeleztél mert kapaszkodtál a kormányba megint mi? :lol: Ford Transittal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Há pont azé! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ford Transittal? :devlish: RWD :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 RWD :lol: :D :devlish: Ez sem talalt,mert fwd. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ez sem talalt,mert fwd. :-) Ja, akkor ez már ilyen újabb fajta, sokbetűs motoros Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 van egy képem a fékről :devlish: http://kepfeltoltes.hu/120104/astra_fek_ww...ltoltes.hu_.jpg köszi Losi Brutálul nézett ki már az összerakáskor is.Remélem minden okés vele, és a hátulja is teszi a dolgát. :D Én meg kaptam 3E helyszínit tegnap csongrádon...körforgóból kifelé nem irányjelzőztem. :devlish: Gondolkodtam, hogy megkérdem: elég lesz a 3EFt kettőtöknek a vacsira? :icon13: Te lettél a nótorius szabálysértő.Nevetséges.Itt Kméten vajh' mennyi ilyen bírságot lehetne kiszabni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Te lettél a nótorius szabálysértő.Nevetséges.Itt Kméten vajh' mennyi ilyen bírságot lehetne kiszabni? :lol: Miközben írták a csekket (kb 10 perc, mert ketten is nehezen szülték meg) két autó is elment mellettem, egyik sem tette ki az irányjelzőt. Rákérdeztem: és ők? Most magával foglakozunk volt a válasz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Miközben írták a csekket (kb 10 perc, mert ketten is nehezen szülték meg) két autó is elment mellettem, egyik sem tette ki az irányjelzőt. Rákérdeztem: és ők? Most magával foglakozunk volt a válasz... :lol: ha mindenkit megállítottak volna bedugul a körforgalom :D Gepard péntek 18 órára van időpontunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Miközben írták a csekket (kb 10 perc, mert ketten is nehezen szülték meg) két autó is elment mellettem, egyik sem tette ki az irányjelzőt. Rákérdeztem: és ők? Most magával foglakozunk volt a válasz... :lol: Ez amolyan jellemző magyar rendőr mentalitás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 ha mindenkit megállítottak volna bedugul a körforgalom :lol: Gepard péntek 18 órára van időpontunk. Nekünk meg 17 órára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ez amolyan jellemző magyar rendőr mentalitás. :lol: Egyébként vicces volt, hogy szerintem nálam fiatalabbak voltak, de magáztak, még azután is, hogy letegeztem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Egyébként vicces volt, hogy szerintem nálam fiatalabbak voltak, de magáztak, még azután is, hogy letegeztem őket. Mert szerintem a szolgálati szabályzatra azért ügyeltek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Egyébként vicces volt, hogy szerintem nálam fiatalabbak voltak, de magáztak, még azután is, hogy letegeztem őket. Té kis Zsánett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Mert szerintem a szolgálati szabályzatra azért ügyeltek. :devlish: Ebben igazad van, látszott is rajtuk! :D Kár, hogy nincs a csekken megjegyzés rovat, írtam volna rá valami szépet szivesen: anyátoknak virágpénz...vagy valami hasonló! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 egy kis fotómontázs: hol is voltam szabálytalan??? kifizettem vegyenek rajta amit akarnak tapsikolósszmájli majd engem is jól bevisznek... ma majdnem lekiabáltam egynek a fejét szitu: börtön háta mögött kellett megállnom max 30másodpercre, láttam bekanyarodik egy astra h mögöttem, lehúzódok jobbra a parkoló autók elé hogy elférjen, mellém jön nagyon néz, elém áll, rám tolat, okos. mikor kiszáll néz de nem érti, külföldi :lol: Én végeztem is indulnék, de az okos a két autó között áll ami ugye így rámtolatás - kb 60cm hogy álljak ki bammmeg? egy előre ugrasztás, megijed, kimegy a kocsik közül én tolatok és kényelmesen kiállok komótosan elsietek. beszélgettem volna vele kicsit de az arcán látszott a 6 elemi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 a minap meg pesten a vámos csikorgatta a skoda fábia gumit a mol kúton, a vidámpark előtt amit az én adómból vettünk rá, ez is felháborít. kicsi hatalom van a kezében mindent lehet? vegyen a saját pénzén gumit, azt füstölje le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 na ez se semmi: akkor most ki tankol a rendőrautókba? az önkormányzatokra befizetett adókból tankoljuk a rendőrautókat, akkor most ez állami szerv vagy helyi, miért kell a rendőrségnek adomány? ha én adok pár milliót üzemanyagra akkor az én utcámban fognak fel-le járőrözni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 na ez se semmi: akkor most ki tankol a rendőrautókba? az önkormányzatokra befizetett adókból tankoljuk a rendőrautókat, akkor most ez állami szerv vagy helyi, miért kell a rendőrségnek adomány? ha én adok pár milliót üzemanyagra akkor az én utcámban fognak fel-le járőrözni? Ahelyett, hogy fejlesztenék a város útjait, inkább baleset megelőzésre adnak némi alamizsnát a helyi szervnek.Remek.Amúgy is elég tág fogalom a baleset megelőzés. Már az is annak számítana, ha normális állapotnban lennének az utak. Vagy ne menjünk messzire.Bicikli utak, közvilágítás, átgondolt gyalogos átkelőhelyek létesítése........lehetne még sorolni. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 egy kis fotómontázs: hol is voltam szabálytalan??? Ha jól tudom még a kézi mérésnél is úgy kell rögzíteni a képet, hogy a GPS koordináták azon rajta szerepeljenek! Ha hiányzik "nem bizonyíték" még ha 5-en is látták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Miközben írták a csekket (kb 10 perc, mert ketten is nehezen szülték meg) két autó is elment mellettem, egyik sem tette ki az irányjelzőt. Rákérdeztem: és ők? Most magával foglakozunk volt a válasz... :lol: Nyugodj bele ez a sablonszöveg. Nekem is ezt mondták,amikor elfelejtettem világítást kapcsolni külterületen.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Miközben írták a csekket (kb 10 perc, mert ketten is nehezen szülték meg) két autó is elment mellettem, egyik sem tette ki az irányjelzőt. Rákérdeztem: és ők? Most magával foglakozunk volt a válasz... :lol: Ne hisztizz, ezzel te már hozzájárultál a Nagy Feneketlen Államkassza feltöltéséhez. Csak ne legyen belőle rendszeres adakozás... :devlish: Azért érdekes, hogy nem megelőzni akarják a szabálysértéseket, hanem megtorolni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Nyugodj bele ez a sablonszöveg. Nekem is ezt mondták,amikor elfelejtettem világítást kapcsolni külterületen. :lol: Te szemét bűnöző, teeeee..... hát szabad így lefoglalni és intézkedésre kényszeríteni a nemiszerveket? :D Statisztikai adat lettél a műszak végére: x fő bírság/ x Ft értékben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts