Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Én meg kaptam 3E helyszínit tegnap csongrádon...körforgóból kifelé nem irányjelzőztem. :lol:

Gondolkodtam, hogy megkérdem: elég lesz a 3EFt kettőtöknek a vacsira? :D

Elküldve
Én meg kaptam 3E helyszínit tegnap csongrádon...körforgóból kifelé nem irányjelzőztem. :D

Gondolkodtam, hogy megkérdem: elég lesz a 3EFt kettőtöknek a vacsira? :devlish:

Azért nem jeleztél mert kapaszkodtál a kormányba megint mi? :lol:

Elküldve
van egy képem a fékről :devlish:

http://kepfeltoltes.hu/120104/astra_fek_ww...ltoltes.hu_.jpg

köszi Losi

Brutálul nézett ki már az összerakáskor is.Remélem minden okés vele, és a hátulja is teszi a dolgát. :D

Én meg kaptam 3E helyszínit tegnap csongrádon...körforgóból kifelé nem irányjelzőztem. :devlish:

Gondolkodtam, hogy megkérdem: elég lesz a 3EFt kettőtöknek a vacsira? :icon13:

Te lettél a nótorius szabálysértő.Nevetséges.Itt Kméten vajh' mennyi ilyen bírságot lehetne kiszabni? :lol:

Elküldve
Te lettél a nótorius szabálysértő.Nevetséges.Itt Kméten vajh' mennyi ilyen bírságot lehetne kiszabni? :lol:

Miközben írták a csekket (kb 10 perc, mert ketten is nehezen szülték meg) két autó is elment mellettem, egyik sem tette ki az irányjelzőt.

Rákérdeztem: és ők? Most magával foglakozunk volt a válasz... :D

Elküldve
Miközben írták a csekket (kb 10 perc, mert ketten is nehezen szülték meg) két autó is elment mellettem, egyik sem tette ki az irányjelzőt.

Rákérdeztem: és ők? Most magával foglakozunk volt a válasz... :lol:

ha mindenkit megállítottak volna bedugul a körforgalom :D

Gepard péntek 18 órára van időpontunk.

Elküldve

Ez amolyan jellemző magyar rendőr mentalitás. :D

Elküldve
Ez amolyan jellemző magyar rendőr mentalitás. :lol:

Egyébként vicces volt, hogy szerintem nálam fiatalabbak voltak, de magáztak, még azután is, hogy letegeztem őket.

Elküldve
Egyébként vicces volt, hogy szerintem nálam fiatalabbak voltak, de magáztak, még azután is, hogy letegeztem őket.

Mert szerintem a szolgálati szabályzatra azért ügyeltek. :lol:

Elküldve

Té kis Zsánett! :lol:

Elküldve
Mert szerintem a szolgálati szabályzatra azért ügyeltek. :devlish:

Ebben igazad van, látszott is rajtuk! :D

Kár, hogy nincs a csekken megjegyzés rovat, írtam volna rá valami szépet szivesen: anyátoknak virágpénz...vagy valami hasonló! :lol:

Elküldve

egy kis fotómontázs:

lkx_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lkx_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lkx_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lkx_6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lkx_7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lkx_8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

hol is voltam szabálytalan???

kifizettem vegyenek rajta amit akarnak tapsikolósszmájli

majd engem is jól bevisznek...

ma majdnem lekiabáltam egynek a fejét

szitu:

börtön háta mögött kellett megállnom max 30másodpercre, láttam bekanyarodik egy astra h mögöttem, lehúzódok jobbra a parkoló autók elé hogy elférjen, mellém jön nagyon néz, elém áll, rám tolat, okos. mikor kiszáll néz de nem érti, külföldi :lol: Én végeztem is indulnék, de az okos a két autó között áll ami ugye így rámtolatás - kb 60cm hogy álljak ki bammmeg? egy előre ugrasztás, megijed, kimegy a kocsik közül én tolatok és kényelmesen kiállok komótosan elsietek. beszélgettem volna vele kicsit de az arcán látszott a 6 elemi.

Elküldve

a minap meg pesten a vámos csikorgatta a skoda fábia gumit a mol kúton, a vidámpark előtt amit az én adómból vettünk rá, ez is felháborít.

kicsi hatalom van a kezében mindent lehet? vegyen a saját pénzén gumit, azt füstölje le!

Elküldve
na ez se semmi:

akkor most ki tankol a rendőrautókba?

az önkormányzatokra befizetett adókból tankoljuk a rendőrautókat, akkor most ez állami szerv vagy helyi,

miért kell a rendőrségnek adomány?

ha én adok pár milliót üzemanyagra akkor az én utcámban fognak fel-le járőrözni?

Ahelyett, hogy fejlesztenék a város útjait, inkább baleset megelőzésre adnak némi alamizsnát a helyi szervnek.Remek.Amúgy is elég tág fogalom a baleset megelőzés. Már az is annak számítana, ha normális állapotnban lennének az utak. Vagy ne menjünk messzire.Bicikli utak, közvilágítás, átgondolt gyalogos átkelőhelyek létesítése........lehetne még sorolni. :lol: :D

Elküldve
egy kis fotómontázs:

hol is voltam szabálytalan???

Ha jól tudom még a kézi mérésnél is úgy kell rögzíteni a képet, hogy a GPS koordináták azon rajta szerepeljenek!

Ha hiányzik "nem bizonyíték" még ha 5-en is látták.

Elküldve

Nyugodj bele ez a sablonszöveg.

Nekem is ezt mondták,amikor elfelejtettem világítást kapcsolni külterületen.:D

Elküldve

Ne hisztizz, ezzel te már hozzájárultál a Nagy Feneketlen Államkassza feltöltéséhez. Csak ne legyen belőle rendszeres adakozás... :devlish:

Azért érdekes, hogy nem megelőzni akarják a szabálysértéseket, hanem megtorolni. :D

Elküldve
Nyugodj bele ez a sablonszöveg.

Nekem is ezt mondták,amikor elfelejtettem világítást kapcsolni külterületen. :lol:

Te szemét bűnöző, teeeee..... hát szabad így lefoglalni és intézkedésre kényszeríteni a nemiszerveket? :D

Statisztikai adat lettél a műszak végére: x fő bírság/ x Ft értékben.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.