Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Vissza kapta a szüleitől azt a pár100ezer forintot amit személyi kölcsönként felvetettek vele,mert lakáshitel bedőlés miatt el kellett adniuk a házukat. Máté amúgy is régóta albérleten van. Az új munkakör pedig nem sokkal hoz több lóvét, cserébe nem kell 3 műszakban gályáznia.

Ez nekem is megérne egy misét. Utálok korán kelni, éjszakázni, melózni, bár ez utóbbit kénytelen vagyok megtenni.

Elküldve
Ez nekem is megérne egy misét. Utálok korán kelni, éjszakázni, melózni, bár ez utóbbit kénytelen vagyok megtenni.

A 3. műszaktól én is szívesen szabadulnék, ha lenne hasonlóan biztos melóhely mint a jelenlegi, ill. ha a jelenlegin a kedves közvetlen vezetőm hajlandó lenne elfogadni a 3. műszakkal kapcsolatos ellenérveimet, de falra hányt borsó sajnos. Nem is érdekli, és aki dönthetne, már csak elvből sem teszi, nehogy jó legyen neked.

Még a fedőműszak ötletét is elveti, mer' jóezígy. Baccameg. :lol:

Elküldve
A 3. műszaktól én is szívesen szabadulnék, ha lenne hasonlóan biztos melóhely mint a jelenlegi, ill. ha a jelenlegin a kedves közvetlen vezetőm hajlandó lenne elfogadni a 3. műszakkal kapcsolatos ellenérveimet, de falra hányt borsó sajnos. Nem is érdekli, és aki dönthetne, már csak elvből sem teszi, nehogy jó legyen neked.

Még a fedőműszak ötletét is elveti, mer' jóezígy. Baccameg. :lol:

Ő olyan úgysem lesz, mint Észak-Korea Kedves Vezetője!

Elküldve
Ő olyan úgysem lesz, mint Észak-Korea Kedves Vezetője!

visszatérve kicsit a mergás-németes szösszenethez:

Megkérdeztem a szomszéd rendőrt is de nekik nem mondott olyat senki, hogy nem lehet...

részéről ha valaki ittas - bünteti :icon13: , ha gyorsan megy ( ha úgy ítéli szondáztat) és büntet.

:lol: :D :devlish: :devlish:

A fotós feljelentések meg mennek a címre (na erről nem tudok részleteket)

:icon13:

Elküldve
visszatérve kicsit a mergás-németes szösszenethez:

Megkérdeztem a szomszéd rendőrt is de nekik nem mondott olyat senki, hogy nem lehet...

részéről ha valaki ittas - bünteti :icon13: , ha gyorsan megy ( ha úgy ítéli szondáztat) és büntet.

:lol: :D :devlish: :devlish:

A fotós feljelentések meg mennek a címre (na erről nem tudok részleteket)

:icon13:

Elvileg még nem!Ugyanis ha jól tudom Ausztriába ,Németországba stb nincs adat kiadási egyezmény!Így ha ott azonnal nem állítanak meg utána nem tud büntetni!Mivel te hiába vagy bejelentve az autód nincs!Azt is be kellene jelenteni utána tudnak büntetni addig nem!

Elküldve

Csaptam ma egy karikát korzival. Kb. 3 hetes állás után is pöccre indult, ment/fékezett/dudált. Tavasszal szét lesz úrva, és ki lesz lakatolva ahol bele kezdett az idő vasfoga, ill. az elejét fogom hamarosan széttúrni és felújítani. Most már kezd zavarni a féltengelycsukló lógása, mert egyenesben is érzem, hogy üt picit.Alá tekerve a kormányt meg kattog. Bár azóta kattog mióta 2010-ben megvtettem. Így mentem el vele közel 15e.km-t. :lol:

Elküldve
Elvileg még nem!Ugyanis ha jól tudom Ausztriába ,Németországba stb nincs adat kiadási egyezmény!Így ha ott azonnal nem állítanak meg utána nem tud büntetni!Mivel te hiába vagy bejelentve az autód nincs!Azt is be kellene jelenteni utána tudnak büntetni addig nem!

Haverom, azt az egyezményt már régen aláírtuk, az a neve, hogy Európai Unió :lol: az más, ha nem tudják, vagy nem akarják megoldani, bár nem ismerek semmilyen tényt a témában.

Elküldve
Haverom, azt az egyezményt már régen aláírtuk, az a neve, hogy Európai Unió :lol: az más, ha nem tudják, vagy nem akarják megoldani, bár nem ismerek semmilyen tényt a témában.

Én úgy tudom, hogy ez így nem igaz, csak ha külön adatkiadatási szerződés van az államok között.

Elküldve
Csaptam ma egy karikát korzival. Kb. 3 hetes állás után is pöccre indult, ment/fékezett/dudált. Tavasszal szét lesz úrva, és ki lesz lakatolva ahol bele kezdett az idő vasfoga, ill. az elejét fogom hamarosan széttúrni és felújítani. Most már kezd zavarni a féltengelycsukló lógása, mert egyenesben is érzem, hogy üt picit.Alá tekerve a kormányt meg kattog. Bár azóta kattog mióta 2010-ben megvtettem. Így mentem el vele közel 15e.km-t. :devlish:

3 hét hát az enyém szinte napi használatban van és ma délelőtt kb 3 órás túrkálás után beindult

:lol: :D

A részletek itt:

http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry863971

Elküldve
Én úgy tudom, hogy ez így nem igaz, csak ha külön adatkiadatási szerződés van az államok között.

Nem tudok ellenéreveket felhozni igazából, mindkettőre hallottam már példákat. Pl egy ismerős furgonnal járja az EU-t és itthon utolérte a német gyorshajtás, más meg úgy jár, ahogy mondjátok. De ha már így bele merültünk, jó lenne keresni, találni, kérdezni valami hivatalos állásfoglalást, mert szerintem mindenkit érdekelne.

Elküldve
Nos, nem tudok érdemileg hozzá szólni.Elvileg az AC relé tuti benne van, de a többiről Bazsi tudna szakértelmileg nyilatkozni! :lol:

Ja azt hiszem holnap fel is hívom

Elküldve
Haverom, azt az egyezményt már régen aláírtuk, az a neve, hogy Európai Unió :D az más, ha nem tudják, vagy nem akarják megoldani, bár nem ismerek semmilyen tényt a témában.

A nem akarják nagyon közel jár az igazsághoz.

Olyan szerződés is van, ami B kat. jogsival engedné a 125 cm3 motorkerékpárt (max. 15 LE-ig).

De az adminisztrációs kötelezettség miatt nem alkalmazzuk... :lol:

Ugye egy moci nem zabál annyit, mint egy átlag verda... kevesebb bevétel... teccikérteni?

Elküldve
A nem akarják nagyon közel jár az igazsághoz.

Olyan szerződés is van, ami B kat. jogsival engedné a 125 cm3 motorkerékpárt (max. 15 LE-ig).

Ugye egy moci nem zabál annyit, mint egy átlag verda... kevesebb bevétel... teccikérteni?

Na ez speciel bevezetésre kerül, még a Híradóban is benne volt decemberben, már lehet érdeklődni az autósiskolákban, B125 programnak hívják.

http://www.hir24.hu/kumin-szerint/2011/12/...125-hurra!/

Elküldve
....kerékpárt (max. 15 LE-ig).

Ugye egy .....

bakker ezt megoldották már 30 ezerbe kerül ha megfizeted akkor csinálják

plusz könnyített rutin és pár óra forgalom

Elküldve
bakker ezt megoldották már 30 ezerbe kerül ha megfizeted akkor csinálják

plusz könnyített rutin és pár óra forgalom

Hja, még annyit kell tudni róla, hogy egy nap alatt megvan.

Elküldve
Jó órabér 30000/24h :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13:

Ezt a Mezei utcán a lányok fél kézzel (na jó, egy kicsit szájjal is) simán kitermelik... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.