paja Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Nah, ma meg volt Tomi pirosdobozosának a fékupgradeje. A mart Brembók elöl sztem bemelegedve orraesős feelinget fognak adni.A Textar betéttel kombinálva. Nékem morogtak is rendesen... :lol:
Stefan Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 ... Csak, mert Tomi nem értette, mikor nekiláttam E-zni a bimmerekkel kapcsolatban! :D E?! :lol:
Stefan Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol: Ha legalább V8 lenne... :D
J0hnny Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Nah, ma meg volt Tomi pirosdobozosának a fékupgradeje. A mart Brembók elöl sztem bemelegedve orraesős feelinget fognak adni.A Textar betéttel kombinálva.A hátuljára kíváncsi leszek, mennyire sikerült jól, vagy kevésbé jól belőni. Viszont az a gép brutálul megy, ahhoz képest, hogy "csak" 1.7 DTi. Gyorsul úgy, mint anno a vektor tette. :lol: Tomi! E34 E38 E39 E46 E60 Csak, mert Tomi nem értette, mikor nekiláttam E-zni a bimmerekkel kapcsolatban! :D Ott van a fönök fiának verdája szétcsapva a céges udvarban 530D, de nem kell neki. :devlish: Hugomék begazoltak mikor kiderült, hogy megtörte, én telipofából röhögtem. :devlish: Idő kérdése volt csak...az öccse rallyizik bigulival, de még ő is fosik a bömbitől havas úton. :icon13:
warwolf Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Ott van a fönök fiának verdája szétcsapva a céges udvarban 530D, de nem kell neki. :D Pedig E39-hez is van bontva cucc xarásig... :lol:
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Pedig E39-hez is van bontva cucc xarásig... :lol: Ez sem rossz...
warwolf Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Ez sem rossz... Szép/jó, de eszembe jut Demó amit mondott, találj már hozzá bármit is jó állapotban bontva. :lol:
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Szép/jó, de eszembe jut Demó amit mondott, találj már hozzá bármit is jó állapotban bontva. :D Tomit ez mikor zavarta? :lol:
warwolf Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Tomit ez mikor zavarta? :lol: A másik pedig, hogy ezt az Euro +/-2-es motort regisztráld már be itthon.... :D
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 A másik pedig, hogy ezt az Euro +/-2-es motort regisztráld már be itthon.... :lol: Egy labanc munkásnak ez sem probléma. :D
warwolf Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Egy labanc munkásnak ez sem probléma. :D Kuruc az! :lol:
warwolf Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Kimonóban van! :lol: Biztos a kendő miatt! :D Amúgy mennyire élték le azt az E39-et?
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Amúgy mennyire élték le azt az E39-et? Kell pár dolog hozzá, de majd Baranyi Feri helyre rakja, Deák Árpi úgyis oda visszi. :lol: Jobb eleje kapott: lámpa, motortető, sárvédő, turóhűtő, lökös, merevítője stb. 300-ból talpra áll, ha színhelyeset találnak még kevesebb.
warwolf Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Kell pár dolog hozzá, de majd Baranyi Feri helyre rakja, Deák Árpi úgyis oda visszi. :lol: Jobb eleje kapott: lámpa, motortető, sárvédő, turóhűtő, lökös, merevítője stb. 300-ból talpra áll, ha színhelyeset találnak még kevesebb. Sipiék?
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Sipiék? Én nem fogok senkinek sem telefonálgatni, majd a fönök intézi a kisfiának a szarát. :devlish: Amúgy van pesten komplett gép éppen bontásban, pont 530d, szétkapnám a gépet otthon, aztán ami kell felírni, alku és menni érte. De hát valahogy majd a visszaszámlázásból is kell pénz...érted! :lol: :D Amúgy amikor összetörte én csak röhögtem, már akkor mondtam, amikor megvették, hogy nem kéne. Idő kérdése volt, mikor következik be. Tanuló autónak nem 192 lovas hátulhajtóst veszünk ótómatát. :devlish:
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Amúgy meg a jóédesanyját a sok barom mezeinek, aki nem tud parkolni... A malomban a P3-on is van egy pár seggarc, aki kersztbe áll be a nagy fosával, mert egyrészt félti, másrészt nem tud vele parkolni. Ma voltam bent 3-kor az arany jános utcán fodrásznál. Előttem egy nagy bálna mergával gurult egy fazon, ahogy a könyvtártól kifordultunk a régi Tisza bolt előtt akkora hely volt, hogy bőven befértünk volna ketten is....de nem. Ő úgy parkolt be, hogy 2 helyet foglaljon, nehogy valaki elé és mögé álljon. Rábacott, mert elé még pont befértem a corsával. Behajtogattam a corsát úgy pestiesen hátrafelé, jobbra beállva centizve. Az öreg az egész manőverem végignézte mellettem állva. Kiszálltam, miközben ő a merga orrát stírölte, hogy megnyomtam-e. Kérdi tőlem, hogy miért nem kerestem máshol helyet? Mondom egyrészt mert máshol nincs, másrészt ha megtanult volna parkolni a bálnával, akkor befértünk volna mindeketten kényelmesen. Én vettem parkolójegyet és otthagytam. Érdekes módon ő nem vett. Úgy kb 40 perc múlva jöttem vissza és látom a parkolósok nézik a corsán a jegyet, érvényes volt még. Az öreg öltönyös férfinemiszerv verdáján se jegy, se bérlet, valami noteszt nézegettek és tovább mentek...magyarország... :lol:
tomi023 Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 kérdezd meg légyszi mire gondolnak eladási árban? el akarják adni egyáltalán?
mackosajt Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 J0hnny? mobilosparkolás nincs felétek? Mert ahhoz se jegy, se bérlet nem kell. :lol:
pocak Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Amúgy meg a jóédesanyját a sok barom mezeinek, aki nem tud parkolni... A malomban a P3-on is van egy pár seggarc, aki kersztbe áll be a nagy fosával, mert egyrészt félti, másrészt nem tud vele parkolni. Ma voltam bent 3-kor az arany jános utcán fodrásznál. Előttem egy nagy bálna mergával gurult egy fazon, ahogy a könyvtártól kifordultunk a régi Tisza bolt előtt akkora hely volt, hogy bőven befértünk volna ketten is....de nem. Ő úgy parkolt be, hogy 2 helyet foglaljon, nehogy valaki elé és mögé álljon. Rábacott, mert elé még pont befértem a corsával. Behajtogattam a corsát úgy pestiesen hátrafelé, jobbra beállva centizve. Az öreg az egész manőverem végignézte mellettem állva. Kiszálltam, miközben ő a merga orrát stírölte, hogy megnyomtam-e. Kérdi tőlem, hogy miért nem kerestem máshol helyet? Mondom egyrészt mert máshol nincs, másrészt ha megtanult volna parkolni a bálnával, akkor befértünk volna mindeketten kényelmesen. Én vettem parkolójegyet és otthagytam. Érdekes módon ő nem vett. Úgy kb 40 perc múlva jöttem vissza és látom a parkolósok nézik a corsán a jegyet, érvényes volt még. Az öreg öltönyös ###### verdáján se jegy, se bérlet, valami noteszt nézegettek és tovább mentek...magyarország... :lol: Megnézték, véletlenül nehogy valakinek a valakijét zaklassák. Sajnos téged zokszó nélkül megb.tak volna... És szomorú vagyok, mert már nem elég alanyi jogon a luxus autó, már "tagnak" is kell lenni... Mennyit változott a világ, mindig mások a kivételek.
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 J0hnny? mobilosparkolás nincs felétek? Mert ahhoz se jegy, se bérlet nem kell. :D Hol élsz apukám? :lol:
mackosajt Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Hol élsz apukám? :lol: Hát, a jelek szerint nem felétek :D
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Hát, a jelek szerint nem felétek :lol: Tirland...
aXXon Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Hol élsz apukám? :lol: Én Kecskeméten és itt lehet mobillal fizetni a parkolást :D
J0hnny Elküldve December29, 2011 Elküldve December29, 2011 Én Kecskeméten és itt lehet mobillal fizetni a parkolást :D És azt noteszből ellenőrzik? :lol:
Recommended Posts