Turci Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Jól nézek ki benne én is!Főleg hogy tesóméba hello kittis az ülés huzat!
warwolf Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Az engem is felidegesített, meg a tc is állandóan villogott. Így beraktam a garázsba mikor leesett a hó és a matíznak rángattam a kézifékét :lol: Nem lehet kikapcsolni a TC-t? ha nem, akkor bizti ki, azt had'cóóljon! :D Mondjuk kis tengelytávú taligával jobban lehet pörögni! :devlish:
Joee Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Nem lehet kikapcsolni a TC-t? ha nem, akkor bizti ki, azt had'cóóljon! :lol: Mondjuk kis tengelytávú taligával jobban lehet pörögni! :D A TC-ét ki lehet kapcsolni, de a fékpedál még mindig rugdossa a lábamat. Na meg hát valahogy a matyit nem sajnálom annyira és tényleg jobban lehet vele pörögni.
Turci Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Mivel mindenki ezt a topikot használja és kivételesen Jhonny is hátha meg bocsájtja szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánni!
corsarulez Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Hehehe, mindjárt jönnek a modik - de addig is Boldog karácsonyt! Egész jókat forgok a Skodával a jeges havon az udvarban....igaz, sokszor csak akadozik a gyújtás...... :lol:
J0hnny Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Mivel mindenki ezt a topikot használja és kivételesen Jhonny is hátha meg bocsájtja szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánni! Mivel a nevem még mindig nem megy, megbocsájtom neked papi! :lol: Amúgy tényleg karácsony van...én másnaposan vigyorgok és hallom, hogy mindenki üvöltözik! :D Boldog ünnep ez a karácsony...mindig is utáltam! :devlish:
tomi023 Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :lol: Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :D legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :devlish: Boldog karácsonyt!
Róóóland Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :lol: Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :D legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :devlish: Boldog karácsonyt! Ez konkrétan hol lesz? El látogatnék szivesen :icon13:
J0hnny Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :lol: Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :D legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :devlish: Boldog karácsonyt! Szerdán még dolgozom, csütörtöktől szabi...
zozor Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Boldog dolog ez a karácsony, nézem a meleg szobából ahogy olvad a hó, várom, hogy a hal beevezzen a bográcsba, eszem a sütit közben megfáztam és kijönnek a bajaim amik év közben nem voltak mert nem volt rá idő. Most pihenek és beteg lettem. De van jó hír is, 28-án Bazsi garázsában a Piros Astra nagy szervize lesz. Losival megyünk ki olyan 9 körül, és összes fék csere, kézifék, olaj összes szűrő és vezérlés csere, most mondom, Johnny nem hívtalak még de ha éppen nem dolgozol gyere ki mint kari ajándék :D Természetesen aki éppen ráér és van kedve a dög körül mint éhes keselyű körözgetni, szívesen látjuk :devlish: legalább vihetek széket :devlish: Bazsi dolgozik de délután jön majd Ő is, addig elleszünk :icon13: Boldog karácsonyt! Pont szolgálok, így kiesik... :icon13: :lol:
straega Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek :lol: :D
Füri Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt kívánok minden cartársnék!:lol:
ENDYKA Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok nektek! :lol:
Kacsero Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Mindenkinek, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! :lol:
pocak Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Sokadikként Kellemes Karácsonyt mindenkinek! És finom falatokat az asztalokra, hasznos ajándékokat a fa alá... :lol:
warwolf Elküldve December25, 2011 Elküldve December25, 2011 Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! :lol:
tomi023 Elküldve December25, 2011 Elküldve December25, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol:
J0hnny Elküldve December25, 2011 Elküldve December25, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol: Újra érezni akarod a szar ízét a szádban? :D
J0hnny Elküldve December25, 2011 Elküldve December25, 2011 Kicsit késve, de Boldog Karácsonyt! Már féletem, hogy nem tellik meg egy oldal! :lol:
warwolf Elküldve December26, 2011 Elküldve December26, 2011 hmmm.. írtam még egy levelet a Jézuskának, lehet eltévesztette a zoknikat :lol: Zsiráf efekt! :D :devlish:
warwolf Elküldve December28, 2011 Elküldve December28, 2011 Nah, ma meg volt Tomi pirosdobozosának a fékupgradeje. A mart Brembók elöl sztem bemelegedve orraesős feelinget fognak adni.A Textar betéttel kombinálva.A hátuljára kíváncsi leszek, mennyire sikerült jól, vagy kevésbé jól belőni. Viszont az a gép brutálul megy, ahhoz képest, hogy "csak" 1.7 DTi. Gyorsul úgy, mint anno a vektor tette. :lol: Tomi! E34 E38 E39 E46 E60 Csak, mert Tomi nem értette, mikor nekiláttam E-zni a bimmerekkel kapcsolatban! :D
Recommended Posts