Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Hamarosan összehozunk egy kis talit Tiszaalpár-Tőserdő, ha érdekel valakit majd nézzen be a calibra fórumra, nyílik majd egy topic. Legalább ez közel lesz a Bács megyeieknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Uraim, ezt a szelidi dolgot hamarosan el kell kezdenünk szervezni, mert le kellen egyeztetni a tulajokkal gondolom néhány apróságot, hogy kell-e előleg foglaló gyanánt arra a 7végére, rögtönzött költségszámítás /fő/éj, az árak nettó vagy bruttó, faházas megoldásnál pl. hogy van-e fürdőszoba, és a feléből mennyit engednek, mert ha csak mi levonulunk úgy családostól, párostól, barátnéstól, menyasszonyostól (+a zenekar) akkor lazán megvan a 20% kedvezmény, de ha jönnek a klubtársak is, akkor ugye sztem 30!% is elképzelhető.Meg pl. sztem a szombat esti vacsora lehetne v.mi bográcsos dolog is, meg ilyenek, szóval sztem sürgősen beszélnünk kellene a szemtanúinkal, aztán pedig a camping vezéreivel is, de gondolom ez Dénesnek igencsak hazai pálya, szal hátha rugalmasak lesznek, meg ilyenek................ :idea: Aztán szombaton itiner, szlalom, pija sz@rásig este, meg buli hajnalig :rock: :supz: :smt030 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Helo Laurent! :lol: melik Cali fórum? (speciel nem szoktam Calis topicot se olvasni.. :lol: ) ----- Joee: bitte tegyél abba a myftp-re index-képeket is ! Olyan max 30 kb méretekben. a 600 kb képméret terror a modemesekre kéremszépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Hamarosan összehozunk egy kis talit Tiszaalpár-Tőserdő, ha érdekel valakit majd nézzen be a calibra fórumra, nyílik majd egy topic. Legalább ez közel lesz a Bács megyeieknek. Cali találkozó lesz vagy OPEL? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Cali találkozó lesz vagy OPEL? :twisted: Bárki jöhet a márka a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Bárki jöhet a márka a lényeg. Calibraklubbos fórum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Még ilyen későn netezik valaki?!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laurent Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Calibraklubbos fórum? Aha Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 kimoderáltem megam. elküdtem PÜ be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Nem a szölő savanyú,meg jó dolog a klima,de ilyenkor örülök egy picit hogy az én olajkályhámban szinte alig van elektronika és luxus!Ebből a szempontból örökélet! :twisted: Tudod Johnny, az enyém is elmegy klíma nélkül is... mint Haga példája is mutatja... (az ővé sem működik egy jó ideje). De én viszont úgy kerestem autót - amikor ezt vettem - , hogy ha már ennyi pénzt adok érte, klíma legalább legyen benne, ez volt a nr. 1 kritérium. Rettentően utálom a meleget és nagyon tudok szenvedni klíma nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 A teszt H Astrában jó volt, hogy volt klíma.Amolyan igazi komfortérzetet adott, de ezt az autó is sugallta.Viszont az enyémben,nos............. Nem kell.majd a következőben.Kétségtelen, hogy egy meghibásodási lehetőséggel kevesebb, de a következő vasamban, ami biztos hogy kombi lesz, meg TD, na abban biztos, hogy lesz.Jó dolog meg minden, de kár, hogy csak max. olyan 3 hónapot használod a 12ből.Viszont egy ismim is aztat mondotta, hogy oké oké, hogy csak három hónap, de mikor egy fárasztó nap után, mikor a pöpösödről is a víz folyik, és tele van a f@szod az egésszel, beülsz egy klímás autóba, az nagyon jól tud esni. Hát ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 kár, hogy csak max. olyan 3 hónapot használod a 12ből.Viszont egy ismim is aztat mondotta, hogy oké oké, hogy csak három hónap, de mikor egy fárasztó nap után, mikor a pöpösödről is a víz folyik, és tele van a f@szod az egésszel, beülsz egy klímás autóba, az nagyon jól tud esni. Hát ilyesmi. Ez tényleg így van, viszont a max 3 hónap lehet akár 4-5 is (máj-szept) ami azért már nem mind1. Párát is könnyebb leszedni vele a szélvédőről, de ez már másodlagos szempont. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Ez tényleg így van, viszont a max 3 hónap lehet akár 4-5 is (máj-szept) ami azért már nem mind1. Párát is könnyebb leszedni vele a szélvédőről, de ez már másodlagos szempont. :lol: Igaza van Szabinak... sokszor van, hogy nincs nagy meleg kint, csak 21-23 fok... de mivel tűz a nap... bemelegszik az autó belseje... és azért ha pl kint vagy országúton... nagoyn nem mindegy, hogy 90-110-140nél lehúzott ablaknál mész, igen nagy menetzajban, vagy csendben suhansz a felhúzott ablakokkal a hűvös autóban. Pisti, mint azt Te is érezhetted... óriási komfort érzetet ad a klíma. Sokkal nyugodtabb vagy... sokkal kellemesebb az utazás még 40 fokban is... amikor klíma nélkül már a f@..od is tele van mindennel, ha utazol. Valamint egy klímás autót még eladni is könnyebb... Egy biztos... én már nem vennék klíma nélkül vasat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Valamint egy klímás autót még eladni is könnyebb... Egy biztos... én már nem vennék klíma nélkül vasat. Kétségtelen, ha valaki olyat keres. Hát a következő már nekem is olyan lesz. :wink: Addigra hátha kinövöm ezt a sportolásos feelingemet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Javasolnám, hogy aki a sexcióból jönni szeretne Szelidre, az kezdje meg a feliratkozást a listára. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Javasolnám, hogy aki a sexcióból jönni szeretne Szelidre, az kezdje meg a feliratkozást a listára. :!: Wolfi papa... link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Wolfi papa... link? http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=90...der=asc&start=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Az "új" vasam. dicsekedtem már vele? Nem? Hogy lehet? mocija műszerfala beltere kicsit szétkaptam... Vajjon milyen márka milyen tipusa lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Az "új" vasam. dicsekedtem már vele? Nem? Hogy lehet? mocija műszerfala beltere kicsit szétkaptam... Vajjon milyen márka milyen tipusa lehet? Esetleg Opel? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Haga az asztal amit említettem tegnap a tescóban: Ezen elfér az egér is!!! :lol: :shock: :shock: sámli??? Asztal ez!! http://www.kepfeltoltes.hu/050605/HPIM1883.jpg na jól van!! CSak hüülök ám! Nem tessék komolyságoskodni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Gondolkoztam...... Vezérgép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 "Vajjon milyen márka milyen tipusa lehet?" No mi ez, nem tán egy A Ascona??!! 2 ajtós 1.6S-os????? MÉG KÉPET! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Képet kérünk! képet! Hát igen a márkán és is sokt gondolkodtam 3 lehetseges merka jutott eszembe 1.chervrolet(ott volz omega) 2.Vauxhall 3 Opel De hát kizárásos alapon kb egy tized masodperc alatt csak az opel mardt mi más lehetne! Mar csak az a kerdes melyik tipus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Az "új" vasam. dicsekedtem már vele? Nem? Hogy lehet? mocija műszerfala beltere kicsit szétkaptam... Vajjon milyen márka milyen tipusa lehet? Tán csak nem egy baszkona? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Hááááát nem csak rajtunk múlik! Vagy van meg egy lehetőésg ha el tudom intézni hogy egy fehér F Astra kékvillógóval mert az se lenne sámli!!! de lehet inkább az a sárga villogó jobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts