Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hali mindenkinek!

Újra működik a régi telszámom.

A sünök meg busszák meg a vállalati Sherlockokkal együtt! :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13:

Elküldve

Ma reggelre igen szép korcsolyapályává változott az út.Reggel, mikor mentem a piacra, igen csak figyelnem kellett lévén a korzin nyári gumik vannak. Kiugrottam Méntelekre is, az ominózus nagy kanyarban egy nemrégen becsúszott, és szax@arrá tört baloldalú régi mözsan dekkolt, a pilóta és a mitfahrer éppen a műszaki mentésre várt. Valszeg beforogtak, aztán nem tudták megfogni a gépet. A közlekedők 80%a gyök2vel ment. Persze a maradék 20% a bátraké a szerencse elvet vallotta. Ők lesznek a kasztnisok idei vendégei. :lol:

Elküldve

Piacon én is jártam, igaz én a kirakódóvásárt lestem meg.

Egy csókának sajnos végzetes volt a piacozás.

Egyik pillanatban még próbálták újraéleszteni a mentősök, aztán később rákerült a fekete fólia :D

Nem tudom mi történt vele :lol:

Elküldve
Nekem meg xarakodik a 105-ös Skoda. :D

Lehet, hogy előbb lesz Astrám, mint gondoltam....

Szólt nekem a szomszéd, hogy eladja a gastra caravanját. Azt hiszem Te kerestél ilyesmit. :lol:

Elküldve
Piacon én is jártam, igaz én a kirakódóvásárt lestem meg.

Egy csókának sajnos végzetes volt a piacozás.

Egyik pillanatban még próbálták újraéleszteni a mentősök, aztán később rákerült a fekete fólia :devlish:

Nem tudom mi történt vele :lol:

Eddig volt kifizetve szegénynek a jegye. :D

Elküldve
Jaja...

Straega cartársat áthelyeztem klubtag státuszba, és mellé a megkapta a KOMA tagságot.:lol:

Na frankó én 3 éve vagyok tag és nem kapok ilyet!Jaffa elnök vagy! :D

Elküldve
Hozzál neki kintről dajcs jaffát, oszt akkor tag lehetsz! :lol:

Nekem narancsos-marcipános Rittersportot hozzon! Mondjuk, attól még nem lesz kiemelt klubtag, de én nagyon örülni fogok! :D

Elküldve
Üdv!

Eddig vártam, most már muszáj lesz dönteni.

Szerintetek érdemes átváltani a CHF alapú lakáshitelünket forintra?

A lényegét te is ismered, tovább fizetsz de kevesebbet. Tehát pillanatnyilag nem terheled meg úgy a büdzsét, de hosszútávon ugyanott leszel a végére ha jól gondolom. Továbbá akkor már nem leszel kitéve a pillanatnyi árfolyam ingadozásnak, de hosszú távon azt is kifizettetik majd veled.

Elküldve
A lényegét te is ismered, tovább fizetsz de kevesebbet. Tehát pillanatnyilag nem terheled meg úgy a büdzsét, de hosszútávon ugyanott leszel a végére ha jól gondolom. Továbbá akkor már nem leszel kitéve a pillanatnyi árfolyam ingadozásnak, de hosszú távon azt is kifizettetik majd veled.

Hát igen, kitudja melyik az okos döntés.

Mind1 elindítottam a procedúrát.

Végül is ha most átváltom nyerek 5 évet és marad az a törlesztőm ami most.

Így talán 40 éves koromban elfogy a hitelem.

Ha meg emelik a kamatot vagy ha lemegy a CHF, majd verem a fejem a falba.

Elküldve
Egyik veszélye sem áll fenn jelenleg.

Még...

Amúgy a fijat tegnap reggel megszívatott...hidegen indít reggel, kiszállok kaparom a szart a szélvédőről, beszállok, tenném rükibe akad...anyád...akad..1-2 van, de se több...jöttek kollegák kitoltuk, na majd 1-2ben szerelőig el.

Persze nem hagyott nyugodni, bent a meleg raktárban megnéztem: az akksitartónak van egy vízlevezető csöve, azt a menetszél hátravágta a váltókulissza és a váltóház közé, ezért nem tudtam váltani. dolgozó lány olaszok. :lol:

Elküldve
Még...

Amúgy a fijat tegnap reggel megszívatott...hidegen indít reggel, kiszállok kaparom a szart a szélvédőről, beszállok, tenném rükibe akad...anyád...akad..1-2 van, de se több...jöttek kollegák kitoltuk, na majd 1-2ben szerelőig el.

Persze nem hagyott nyugodni, bent a meleg raktárban megnéztem: az akksitartónak van egy vízlevezető csöve, azt a menetszél hátravágta a váltókulissza és a váltóház közé, ezért nem tudtam váltani. dolgozó lány olaszok. :icon13:

Kóórzáás! :D :devlish: Én így szoktam a be nem induló, szerelőre váró targoncát beindítani! :devlish:

Tegnap teszteltem a Kicsitől kapott, más által levetett téli gumit a Puntó alatt (Continental Conti Wintercontact) .Profil mélységileg okés, csak 5 éves. Kiskőrösre 1óra és 20 perc alatt értünk le. Nem akartam gyerekestől bele esni az árokba a tökig lefagyott útról. Haza felé már 1 óra alatt megjártuk. Próbáltam zavarba hozni a gépet óvatosan kanyarodva,de betapadt. Ezen felbátorodva egy nagyobb placcon (TESCO parkoló=ajándék vásárlás este 22:30-kor) kézifék behúz, erre nem megcsúsztam, hanem megálltam! :lol: Nah, mondom csak jó lesz ez! :D

Bezzeg ilyen gondom tegnap a kóórzával nem volt. tegnap, mikor mentem usziba emberemmel, kicsit sokra sikeredett a parkoló bejáratához való érkezés (mentem vagy 20km/h-val), ezért motorfékkel óvatosan elkezdtem bekanyarodni, semmi fékkel meg ilyenek, mert akkor orrtolás lett volna durván. Így csak picit tolta, de az irány még mindig a parkolóban lévő autó felé mutatott, ezért kapott egy óvatos/rövid kézifék rásegítést! B) Így már tökkéletes lett a beérkezés, igaz kicsit keresztbe sikerült. Nekem tetszett, csak a szembe jövő autóst verhette ki a veríték! :icon13:

Elküldve

Valaki kérdezte pár hete a mobilnetet, nem emlékszem ki volt.

Nos, anyukám lassan egy hónapja használja a Hipernetet Hetényegyházán és maximálisan meg van vele elégedve. A Hipernet5 tarifacsomagra fizetett elő, hozza az elvárt sebességeket. Ugyan gyakorlati tapasztatom nincs vele, de aki letölteni is akar, annak minimum a Hipernet21 tarifát ajánlom, abban van 100giga bármire, így torrentre is felhasználható éjszaki adatforgalom, bár kemény logisztikát igényel, mert az éjszakai az tényleg éjszakai, éjféltől reggel hétig :lol: De valami egyszerűbb schedulerrel megoldható, illetve az Utorrent is tudja ezt a funkciót magától.

http://www.telenor.hu/hipernet-csomagok/

Remélem tudtam segíteni.

Elküldve
Még...

Persze nem hagyott nyugodni, bent a meleg raktárban megnéztem: az akksitartónak van egy vízlevezető csöve, azt a menetszél hátravágta a váltókulissza és a váltóház közé, ezért nem tudtam váltani. dolgozó lány olaszok. :lol:

Ismerős a ventót vitette a Brill-hez hasonló gonddal, ott a házilag beszerelt sziréna esett le a tűzfalról pont a váltórudazatok közé.

A szervizes rendes volt, felnyitották, kikapták a szirénát és jót mosolyogva útjára bocsájtották az embert... :D

Elküldve

Lakatolás kész!Kicsit most ilyen bocis kinézete van a kocsinak a szürkés foltok végett!Ha minden jól megy február környékén megkapja a teljes fényezést!Némi szín változással!Más mikor jöttem haza Hegyeshalomnál megálltam pályamatricáért!Kérdem a csajt lehet e már tudni a jövő évi pályadíjakat!Mire ő persze!Megszűnik a 4 napos matrica csak 10 napos lesz potom 3db ezresért!Akárhogy is számolom alsó hangon 10 euro ellentétben az Osztrák matricával ami 8 euroba kerül!Még ez se lenne baj de Ausztriába faluból faluba tudsz menni pályán és közel 1500km pályát használhatsz annyiért!

Elküldve
Nekem nagyon nem tetszett az ABS jeges úton, állandóan belepofázott mit és hogy akarok! :lol:

Az engem is felidegesített, meg a tc is állandóan villogott. Így beraktam a garázsba mikor leesett a hó és a matíznak rángattam a kézifékét :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.