warwolf Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Na hali mindenkinek! Vktr jóvoltából immár van egy laptop nálam használatban. Joe, köszi Eszternek a felajánlást, de nem akartam tőlük sem elvenni a gépet. Szóval úgy néz ki ismét tudok majd netezni, és követem az itteni eseményeket. Kértél másik SIM-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 El fog fogyni.Ami nem Selenia azt megeszi a Fiat motor.Az én gépemre sem volt olcsó a szűrő, nekem is valami 1200ft környéke rémlik. Opelhez képest persze... Hétvégén ledobom belőle a lőrét, ami benne van, kiváncsi leszek változik-e majd a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Kértél másik SIM-et? Azt még nem, egyelőre várom az infót, hogy kell-e másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Na hali mindenkinek! Vktr jóvoltából immár van egy laptop nálam használatban. Joe, köszi Eszternek a felajánlást, de nem akartam tőlük sem elvenni a gépet. Szóval úgy néz ki ismét tudok majd netezni, és követem az itteni eseményeket. Üdv Újra itt :lol: ;) :) :) Ha befizetem a tagdíjat külön kell jelezni hogy a Kecskeméti klubbhoz vagy MOTE klubbhoz akarok csatlakozni vagy automatikusan Kmét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Üdv Újra itt :lol: ;) :) :) Ha befizetem a tagdíjat külön kell jelezni hogy a Kecskeméti klubbhoz vagy MOTE klubbhoz akarok csatlakozni vagy automatikusan Kmét? Ha nekem adod ide akkor még utalnod sem kell. A Kecskemétet, pedig akár én is beállítom a neved mellé. :P Amúgy a kecskeméti csapat a MOTE szerves része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Ha nekem adod ide akkor még utalnod sem kell. A Kecskemétet, pedig akár én is beállítom a neved mellé. :lol: Amúgy a kecskeméti csapat a MOTE szerves része. OK akkor Szombaton!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 OK akkor Szombaton!? Oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Na ma éjszakám volt. Muteréknak volt éjjel egy besurranó tolvajuk. Persze ki volt készítve a székre a táska, benne 35000 plusz a hozzá járó csekkek + személyi stb. (nemtom befizeti-e majd a csekkeket) :lol: Mire rájöttünk sikerült minden újlenyomat gyanús helyet összefogdosni, bár nem hiszem hogy puszta kézzel dolgozik az ilyen. Szereznem kell egy kinti kutyát, bár az sem ér sokat, de hátha felébreszt legalább ilyen esetben. Nem elég, hogy a gerincsérvem is megbolondult és feküdnöm kellene 48 órát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Na ma éjszakám volt. Muteréknak volt éjjel egy besurranó tolvajuk. Persze ki volt készítve a székre a táska, benne 35000 plusz a hozzá járó csekkek + személyi stb. (nemtom befizeti-e majd a csekkeket) :lol: Mire rájöttünk sikerült minden újlenyomat gyanús helyet összefogdosni, bár nem hiszem hogy puszta kézzel dolgozik az ilyen. Szereznem kell egy kinti kutyát, bár az sem ér sokat, de hátha felébreszt legalább ilyen esetben. Nem elég, hogy a gerincsérvem is megbolondult és feküdnöm kellene 48 órát...... Olyan EBET kell szerezni, aki az ilyen betolakodónak a torkát elharapja. Elnézést, ha nyersen fogalmaztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Na ma éjszakám volt. Muteréknak volt éjjel egy besurranó tolvajuk. Hát ez faca! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Olyan EBET kell szerezni, aki az ilyen betolakodónak a torkát elharapja. Elnézést, ha nyersen fogalmaztam. Erre én is gondoltam. Be is fogok szerezni egy eféle jószágot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Erre én is gondoltam. Be is fogok szerezni egy eféle jószágot. Az ebadó ennél olcsóbb lesz... Ha pedig teljesen elfogyasztja a hívatlan vendéget, etetésre sem kell költeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Na ma éjszakám volt. Muteréknak volt éjjel egy besurranó tolvajuk. Mostanság a rendőrök gyorsaságára ne számítsatok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Mostanság a rendőrök gyorsaságára ne számítsatok..... Elgondolkodtam, hogy beállok polgárőrnek. Szívesen segítenék rács mögé juttatni az ilyen emberkéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Elgondolkodtam, hogy beállok polgárőrnek. Szívesen segítenék rács mögé juttatni az ilyen emberkéket. Ezen már én is gondolkodtam, de elvettem az ötletet, nem biztos, hogy jó lenne ha egy "dühös család" megkeresne egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ezen már én is gondolkodtam, de elvettem az ötletet, nem biztos, hogy jó lenne ha egy "dühös család" megkeresne egyszer... Az igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 A riasztó senki fejében nem fordul meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 :lol: ;) :) :) :P dühös na ezt még nemhallottam naon jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 A riasztó senki fejében nem fordul meg... Dehogynem. Már banyát rá izzítottam a témára, hátha lenne egy áron aluli darab :lol: Egyenlőre erősítettem az ajtózárrokon és most már anyuék is zárni fogják az ajtókat. Elkövették ezt a hibát, hogy nem zárták mert még sosem fordult velük elő ilyesmi. Most már másként látják a világot. Viszont egy némát juhászt rég óta akarok, de most már lesz legalább értelme is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Dehogynem. Már banyát rá izzítottam a témára, hátha lenne egy áron aluli darab :lol: Egyenlőre erősítettem az ajtózárrokon és most már anyuék is zárni fogják az ajtókat. Elkövették ezt a hibát, hogy nem zárták mert még sosem fordult velük elő ilyesmi. Most már másként látják a világot. Viszont egy némát juhászt rég óta akarok, de most már lesz legalább értelme is. Én inkább vizslát vennék. Egyrészt nem kell rá ebadó, másrészt vadászkutya, iszonyatosan éber. Jaaa és dolgozó lány okkos és szép. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Én inkább vizslát vennék. Egyrészt nem kell rá ebadó, másrészt vadászkutya, iszonyatosan éber. Jaaa és dolgozó lány okkos és szép. :lol: Azok is tetszenek. Úgyis tavasszal lesz ebből már csak valami, addig még eldöntjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Azok is tetszenek. Facebookon küldtem ezzel kapcsolatosan üzenetet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Némi fejlemény az éjszakai kalandról, kezd összeállni a kép. Mikor a kutyák kirontottak akkor menekülhetett a tolvaj. Befutott az egyik utcába, de az egy zsákutca volt. Én kb 2-3 percen belül már ott voltam és ö egy másik kertben próbált menekülni. Ott eldobta az anyámtól zsákmányolt kabátot és egy mászásnál leverte a cserepet stb-t a kerti kamráról. Tehát nem sokon múlott, hogy elcsípjem. Lehet ha nem ugrok vissza egy nadrágért és kabátért még látom hova ugrik be a sz@rházi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 van egy minimális alapjárati ingadozásom, de főleg párás nyirkos időben, és csak reggel.A délutáni haza jövetelkor már nem jelentkezik a felhasználó állítása szerint.Sztem pénteken megyek egy kört Kiskőrösre vele, mert nem volt mostanság hosszú távon, szal kell neki a tisztulás. Haza felé majd lehet, picit forszírozom...... :lol: Nos, helyre állt a lelkivilága.Tegnap picit megkergettem.Jobban ki lett húzatva minden sebességi fokozatban, ill. utazgattam vele 120-130km/h-t olykor-olykor.Elméletileg a fogyija megint valahol 6l körül lesz.De inkább alatta mivel holnap is vár rá még 100km hosszú táv, így a megtett kilóméterek valahol 50-50%-ben lesznek város ill. hosszú táv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Tegnap bordó fastra kőbánya sárkány piac DHW....? Megvagy Johnny! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts