astrac18xegt Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 sziasztok,megválok az opelomtól ha esetleg valakit érdekel.astra f 1.8i 16v (c18xe),önindító,generátor kell rá,nincs műszaki,nem kell átiratni,versenyezni,vagy utcai használatra is jó,de költeni kell ráá. sziasztok,megválok az opelomtól ha esetleg valakit érdekel.astra f 1.8i 16v (c18xe),önindító,generátor kell rá,nincs műszaki,nem kell átiratni,versenyezni,vagy utcai használatra is jó,de költeni kell ráá. A többit privátban:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 sziasztok,megválok az opelomtól ha esetleg valakit érdekel.astra f 1.8i 16v (c18xe),önindító,generátor kell rá,nincs műszaki,nem kell átiratni,versenyezni,vagy utcai használatra is jó,de költeni kell ráá. A fórumnak van egy olyan része, hogy eladó járművek, javaslom fényképpel tedd fel oda is, hát ha többen fogják látni így nagyobb eséllyel találsz rá vevőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Udi Hozd el a videót meg a képeket 10-én Lécci!! viszek mobil vinyót vagy fizetem a dvd-t ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 sziasztok,megválok az opelomtól ha esetleg valakit érdekel.astra f 1.8i 16v (c18xe),önindító,generátor kell rá,nincs műszaki,nem kell átiratni,versenyezni,vagy utcai használatra is jó,de költeni kell ráá. A többit privátban:D Az évzárón azért részt veszel ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Nincs véletlenül valakinek egy "tartalék" olyan akkumulátora 55-65A -os amit kölcsön tudna adni nekem pár napra? Lehet, hogy csak ez okozza a napi első indításaim problémáit! Történt, hogy: Vasárnap kicsit megtakarítottam a fűtő egység ventilátor motorját és még néhány dolgot eközben csaomagtartó ajtó nyitva és szólt a rádió. Elkészült és kipróbáltam a fűtést. Indításkor a műszerfal elsötétedett 1-2 mpr-re napi számláló lenullázódott aztán lassan beindult. Lehet, hogy csak az akkut kellene kicserélnem :lol: de lehet más is akkut zárnám ki a próbával ha még mindíg nem ok :) Valaki?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Nincs véletlenül valakinek egy "tartalék" olyan akkumulátora 55-65A -os amit kölcsön tudna adni nekem pár napra? Lehet, hogy csak ez okozza a napi első indításaim problémáit! Történt, hogy: Vasárnap kicsit megtakarítottam a fűtő egység ventilátor motorját és még néhány dolgot eközben csaomagtartó ajtó nyitva és szólt a rádió. Elkészült és kipróbáltam a fűtést. Indításkor a műszerfal elsötétedett 1-2 mpr-re napi számláló lenullázódott aztán lassan beindult. Lehet, hogy csak az akkut kellene kicserélnem :lol: de lehet más is akkut zárnám ki a próbával ha még mindíg nem ok :) Valaki?? ;) Mentél azóta gépsassal hosszabb távot? Akkutöltő? Azt tudok adni esetleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Az évzárón azért részt veszel ugye? Természetesen......Valami autós bohóckodás lesz?vagy arra nincs engedély??csak mert van fölös gumim,jó lenne eldurrantani:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Természetesen......Valami autós bohóckodás lesz?vagy arra nincs engedély??csak mert van fölös gumim,jó lenne eldurrantani:D Semmi ilyesmit nem tervezünk. Ez nem a bmw tali! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Mentél azóta gépsassal hosszabb távot? Akkutöltő? Azt tudok adni esetleg... 260Km pályán délutáni indulással másnap reggel ugyanaz Töltöttem Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Semmi ilyesmit nem tervezünk. Ez nem a bmw tali! ;) pedig konkrét az a körforgalom toltunk már ott pár kört :) :) De ez nem bmw meet ugye ahogy te is írtad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Semmi ilyesmit nem tervezünk. Ez nem a bmw tali! :lol: Az kár,akkor megmaradnak a gumiaim:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Udi Hozd el a videót meg a képeket 10-én Lécci!! viszek mobil vinyót vagy fizetem a dvd-t ! Hdd-t hozzál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Hdd-t hozzál... :lol: ok bekészítve mennyi hely kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Hdd-t hozzál... ;) Szia Udi! G Astra hűtőrácsba való távfényszórót láttál olyat, aki hallott már ilyenről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Szia Rumcice! Mi megkérdeztük a nagykert, ők meg az importőrt. Astra G-hez nem gyártanak ilyen hűtőrácsot, Astra F-hez is csak 94-ig gyártották persze ez nem zárja ki, hogy valamelyik tuning cég vagy valaki más saját maga befaragja a lámpákat a hűtőrácsba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 ok bekészítve mennyi hely kell? Meghalt a PC-m és még sok más elektromos kütyüm ami éppen be volt kapcsolva túlfesz miatt. Holnap jön meg az új Dell gépem akkor tudom megnézni de kb. 20 GB lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Azt agyaltam ki ma, hogy nem bízom a céges szervízben, szal kicserélem a céges fijatban az olajat. 3000Km-rel ezelőtt cserélték, de nagyon nem tetszik a hangja, szal hétvégén ledobom belőle a lőrét. Utánajártam kicsit, 5w40 kellene bele, de hogy milyen márkát tegyek bele, na azt nem tudom. Losi? Udi? Tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Azt agyaltam ki ma, hogy nem bízom a céges szervízben, szal kicserélem a céges fijatban az olajat. 3000Km-rel ezelőtt cserélték, de nagyon nem tetszik a hangja, szal hétvégén ledobom belőle a lőrét. Utánajártam kicsit, 5w40 kellene bele, de hogy milyen márkát tegyek bele, na azt nem tudom. Losi? Udi? Tipp? főnök most cserélt olajat sajátjában van valami "olaj depo" a ceglédi úton ott vette jó áron azt ajánlották a vadkerti fiatosok neki holnap megkérdezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Ti mit szóltok jók ezek a GM akkuk? http://www.vatera.hu/70_ah_gm_akkumulator_1518089324.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Szia Rumcice! Mi megkérdeztük a nagykert, ők meg az importőrt. Astra G-hez nem gyártanak ilyen hűtőrácsot, Astra F-hez is csak 94-ig gyártották persze ez nem zárja ki, hogy valamelyik tuning cég vagy valaki más saját maga befaragja a lámpákat a hűtőrácsba. :lol: Köszönöm, hogy megkérdezted, sajnos én se láttam még ilyet fényképről se. De azt reméltem, hátha létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Azt agyaltam ki ma, hogy nem bízom a céges szervízben, szal kicserélem a céges fijatban az olajat. 3000Km-rel ezelőtt cserélték, de nagyon nem tetszik a hangja, szal hétvégén ledobom belőle a lőrét. Utánajártam kicsit, 5w40 kellene bele, de hogy milyen márkát tegyek bele, na azt nem tudom. Losi? Udi? Tipp? Kizárólag gyárit.Ezek a motorok nem szeressenek másikat. Kis és társánál hoznak neked rendelésre ill. Karló is tud szerválni. LINK. Amúgy nekem van egy minimális alapjárati ingadozásom, de főleg párás nyirkos időben, és csak reggel.A délutáni haza jövetelkor már nem jelentkezik a felhasználó állítása szerint.Sztem pénteken megyek egy kört Kiskőrösre vele, mert nem volt mostanság hosszú távon, szal kell neki a tisztulás. Haza felé majd lehet, picit forszírozom...... :lol: Karcmentes, megkímélt renó szerető tulajtól..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Mobil 1 5w40 lett... A szűrő rohadt drága (1900Ft), főleg úgy, hogy csak egy papír filter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 A főnököm most írt"BP VISCO 5000+" (Stilo Grande vagy wagon benzines 6 sebességes) az olaj amit vett-ajánlottak neki de tapasztalata még nincs mert 200 valahány km-t ment még csak vele azt nem írta de ez vmi 0w-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Mobil 1 5w40 lett... A szűrő rohadt drága (1900Ft), főleg úgy, hogy csak egy papír filter. El fog fogyni.Ami nem Selenia azt megeszi a Fiat motor.Az én gépemre sem volt olcsó a szűrő, nekem is valami 1200ft környéke rémlik. Opelhez képest persze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 Na hali mindenkinek! Vktr jóvoltából immár van egy laptop nálam használatban. Joe, köszi Eszternek a felajánlást, de nem akartam tőlük sem elvenni a gépet. Szóval úgy néz ki ismét tudok majd netezni, és követem az itteni eseményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts