astrac18xegt Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 SZiasztok,melyikőtöknek van hófehér atrája,angelökkel elöl?fekete hajú,magas emberkével?csak mert tegnap láttam bandi felől jönni,én meg köruton mentem egy csóró hetessel:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 SZiasztok,melyikőtöknek van hófehér atrája,angelökkel elöl?fekete hajú,magas emberkével?csak mert tegnap láttam bandi felől jönni,én meg köruton mentem egy csóró hetessel:D:D Turci Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Turci Oké,őt legalább majd felismerem:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Oké,őt legalább majd felismerem:D Mondjuk a magas emberke nem stimmel, de a többi igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Zsír lenne, köszönöm! Látod Johnny, ilyesmire gondoltam ;) Joe! Csoki, sör, pénz, baráti kézfogás? Mit kivánsz cserébe? Ebben a sorrendben jó lesz. :lol: Most lépek el itthonról, de délután elővadászom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ma reggel (hajnalban?) éjszakás műszak után 5:15-kor beugrottam a kistescóba shoppingolni a vasárnapi ebédhez. Tök jó volt, mert rajtam kívül még 2 vevő lézengett az egész ojjektumba'. :lol: Viszont gyarló módon az ebéd összetevői mellett megleptem magam egy mini RC helikopterrel is. Már régóta fentem rá a fogam, de az akció után felvitték az árát annyira, amennyit már nem ért meg nekem.Most újra lentebb van, szóval kaptam magamnak egyet. Ha valaki akar még hasonló szintre lecsúszni, akkor vegyen magának. A távirnya 6db ceruzaelemmel műxik és 3500ft a cucc! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 SZiasztok,melyikőtöknek van hófehér atrája,angelökkel elöl?fekete hajú,magas emberkével?csak mert tegnap láttam bandi felől jönni,én meg köruton mentem egy csóró hetessel:D:D Az én vagyok tény!De a magas se jó meg a fekete haj se! ;) Már csak a kigyúrt és izmos hiányzik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 D Viszont gyarló módon az ebéd összetevői mellett megleptem magam egy mini RC helikopterrel is. Már régóta fentem rá a fogam, de az akció után felvitték az árát annyira, amennyit már nem ért meg nekem.Most újra lentebb van, szóval kaptam magamnak egyet. Ha valaki akar még hasonló szintre lecsúszni, akkor vegyen magának. A távirnya 6db ceruzaelemmel műxik és 3500ft a cucc! ;) Szomszédomnak van egy 1 m hosszú óriás helikoptere, délutánonként azzal játszik. (felnőtt ember ő is) :lol: Sajátkezűleg szokott hozzá ezt-azt farigcsálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ma reggel (hajnalban?) éjszakás műszak után 5:15-kor beugrottam a kistescóba shoppingolni a vasárnapi ebédhez. Tök jó volt, mert rajtam kívül még 2 vevő lézengett az egész ojjektumba'. :lol: Viszont gyarló módon az ebéd összetevői mellett megleptem magam egy mini RC helikopterrel is. Már régóta fentem rá a fogam, de az akció után felvitték az árát annyira, amennyit már nem ért meg nekem.Most újra lentebb van, szóval kaptam magamnak egyet. Ha valaki akar még hasonló szintre lecsúszni, akkor vegyen magának. A távirnya 6db ceruzaelemmel műxik és 3500ft a cucc! ;) ] Jo trimmelgetést és sok turelmet hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Sziasztok, kicsit felnéztem már én is. Sajnos rajtam kívülálló okok miatt se pc-m, se telefonom nincs egyelőre. Pontosabban telefonszámom az már működik egy újabb számmal az eleje ugyanaz mint a régi csak az utolsó 6-ot kell cserélni 80-05-34 ezen elértek. A régit is hamarosan újra elérhetővé teszem, de ez még pár nap mire rendben lesz. Ha van valakinek felesleges laptopja, esetleg olcsóbban megválna egytől akkor azt szívesen átvenném. Elnézést kérek mindenkitől, hogy így elmaradtam, egyáltalán nem állt szándékomban. Hétvégén disznóvágásban voltunk azért nem mentem pénteken. Egyébként köszönöm jól vagyok nem kell aggódni miattam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 köszi Tomi, de most úgy néz ki hogy tolódik a program. Egyébként van rajta fék, tavaly kapott tárcsát is, a kuplung is új, szóval majdnem tökéletes. kivéve a lengéscsillapító, de nemsoká orvosolom a problémát. le kell ereszteni a gumikat kicsit mondjuk a felére és már jó is ;) http://tesco.hu/art/tkep/12_02_gift/mid/ta...ihelikopter.jpg na megint elgurult a gyógyszer :) legalább nincs rá átírás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ma reggel (hajnalban?) éjszakás műszak után 5:15-kor beugrottam a kistescóba shoppingolni a vasárnapi ebédhez. Tök jó volt, mert rajtam kívül még 2 vevő lézengett az egész ojjektumba'. :) A jómunkásember! Jó lehet olyan cégnél melózni, ahol 5:15 már hazafelé menet ér utol! :) Bárcsak én is ilyen jó helyen melózhatnék... ;) A helire pedig minikamera, és máris élvezheted a szomszéd nudiját :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Sziasztok, kicsit felnéztem már én is. Sajnos rajtam kívülálló okok miatt se pc-m, se telefonom nincs egyelőre. Pontosabban telefonszámom az már működik egy újabb számmal az eleje ugyanaz mint a régi csak az utolsó 6-ot kell cserélni 80-05-34 ezen elértek. A régit is hamarosan újra elérhetővé teszem, de ez még pár nap mire rendben lesz. Ha van valakinek felesleges laptopja, esetleg olcsóbban megválna egytől akkor azt szívesen átvenném. Elnézést kérek mindenkitől, hogy így elmaradtam, egyáltalán nem állt szándékomban. Hétvégén disznóvágásban voltunk azért nem mentem pénteken. Egyébként köszönöm jól vagyok nem kell aggódni miattam. ;) Ez ugye már nem Nokia?! :lol: Azt nem szeretik egy bizonyos cégnél...(egyébként sem törvénytisztelők, és olyan, hogy ártatlanság vélelme... az meg mi?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Ma reggel (hajnalban?) éjszakás műszak után 5:15-kor beugrottam a kistescóba shoppingolni a vasárnapi ebédhez. Tök jó volt, mert rajtam kívül még 2 vevő lézengett az egész ojjektumba'. ;) Viszont gyarló módon az ebéd összetevői mellett megleptem magam egy mini RC helikopterrel is. Már régóta fentem rá a fogam, de az akció után felvitték az árát annyira, amennyit már nem ért meg nekem.Most újra lentebb van, szóval kaptam magamnak egyet. Ha valaki akar még hasonló szintre lecsúszni, akkor vegyen magának. A távirnya 6db ceruzaelemmel műxik és 3500ft a cucc! :) http://tesco.hu/art/tkep/12_02_gift/mid/ta...ihelikopter.jpg Nekem is van egy kék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Jo trimmelgetést és sok turelmet hozzá ;) Elég gagyi tényleg, folyamatosan figyelni kell rá, meg szerintem több minden bezavarja mint egy normális giroszkóposat, de azért egy idő után bele lehet jönni. A cserépkályhánál azért eléggé érezni a turbulenciát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Sziasztok, kicsit felnéztem már én is. Sajnos rajtam kívülálló okok miatt se pc-m, se telefonom nincs egyelőre. Pontosabban telefonszámom az már működik egy újabb számmal az eleje ugyanaz mint a régi csak az utolsó 6-ot kell cserélni 80-05-34 ezen elértek. A régit is hamarosan újra elérhetővé teszem, de ez még pár nap mire rendben lesz. Ha van valakinek felesleges laptopja, esetleg olcsóbban megválna egytől akkor azt szívesen átvenném. Elnézést kérek mindenkitől, hogy így elmaradtam, egyáltalán nem állt szándékomban. Hétvégén disznóvágásban voltunk azért nem mentem pénteken. Egyébként köszönöm jól vagyok nem kell aggódni miattam. :) Mi a rák történt? :lol: Én meg Csibés Janival voltam desznyót ölni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Sziasztok, kicsit felnéztem már én is. Sajnos rajtam kívülálló okok miatt se pc-m, se telefonom nincs egyelőre. Pontosabban telefonszámom az már működik egy újabb számmal az eleje ugyanaz mint a régi csak az utolsó 6-ot kell cserélni 80-05-34 ezen elértek. A régit is hamarosan újra elérhetővé teszem, de ez még pár nap mire rendben lesz. Ha van valakinek felesleges laptopja, esetleg olcsóbban megválna egytől akkor azt szívesen átvenném. Elnézést kérek mindenkitől, hogy így elmaradtam, egyáltalán nem állt szándékomban. Hétvégén disznóvágásban voltunk azért nem mentem pénteken. Egyébként köszönöm jól vagyok nem kell aggódni miattam. :lol: Hát, ha laptop nem is, de egy félgépem gyakorlatilag lenne, ha nem is nagy vagányság, de működne, egy 865-ös integrált vga-s lapot kellene hozzá szerezni, meg egy winyót és kész is, illetve hát nyilván egy monitor, viszont nagyon kicsi pénz. Holnap felhívlak és megbeszéljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 A jómunkásember! Jó lehet olyan cégnél melózni, ahol 5:15 már hazafelé menet ér utol! :P Bárcsak én is ilyen jó helyen melózhatnék... :) Végzett szinte minden ami fontosabb, ezért is léptem le olyan "korán". ;) Aztán egészen délelőtt 10-ig fent is tudtam maradni, a nap hátra lévő részét részletekben ugyan, de alvással töltöttem.Eddig bírtam. Elég konkrét kibasz@ás ez így, mire vissza állok normálba. Elég gagyi tényleg, folyamatosan figyelni kell rá, meg szerintem több minden bezavarja mint egy normális giroszkóposat, de azért egy idő után bele lehet jönni. A cserépkályhánál azért eléggé érezni a turbulenciát :lol: Jaja, kell vele tornázni, de élvezhető a dolog. Egy girós kicsit zsebbenyúlósabb móka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Jaja, kell vele tornázni, de élvezhető a dolog. Egy girós kicsit zsebbenyúlósabb móka. ;) Meg abban semmi kihívás! Igaz Kórzás barátom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Meg abban semmi kihívás! Igaz Kórzás barátom? :lol: Amúgy ezt is lehet trimmelni, szal jó móka! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Amúgy ezt is lehet trimmelni, szal jó móka! ;) Lehet trimmelni, csak sokat nem ér a dolog, mert folyamatosan utána kell állítgatni :lol: De a lényeg, hogy tényleg jó móka! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Hát, ha laptop nem is, de egy félgépem gyakorlatilag lenne, ha nem is nagy vagányság, de működne, egy 865-ös integrált vga-s lapot kellene hozzá szerezni, meg egy winyót és kész is, illetve hát nyilván egy monitor, viszont nagyon kicsi pénz. Holnap felhívlak és megbeszéljük! Köszi, majd még érdeklődök ez irányban is. De jelen pillanatban inkább laptopra pályázom. Monitor van az nem kell. Mi a rák történt? :lol: Én meg Csibés Janival voltam desznyót ölni! ;) Hosszú történet nem netre való. Majd személyesen. Nevetséges az egész, de most még nincs kedvem röhögni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Végzett szinte minden ami fontosabb, ezért is léptem le olyan "korán". ;) Aztán egészen délelőtt 10-ig fent is tudtam maradni, a nap hátra lévő részét részletekben ugyan, de alvással töltöttem.Eddig bírtam. Elég konkrét kibasz@ás ez így, mire vissza állok normálba. Neked csak egy munkakezdési időpontot kellett megtanulnod: 6 óra! És ez vagy reggel, vagy este... + hétvége... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Hosszú történet nem netre való. Majd személyesen. Nevetséges az egész, de most még nincs kedvem röhögni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Neked csak egy munkakezdési időpontot kellett megtanulnod: 6 óra! És ez vagy reggel, vagy este... + hétvége... :lol: December 1.-től visszaálltunk 8ba.Már nagyon untam, szal ideje volt.....A túlórakeretem így is átment 300+ba.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts