Róóóland Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 :lol: ok,face? Gyere. Fejezzük be a magán célú beszélgetéseinket itt.
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Te tudod, ha ennyire szereted szórni a pénzt karácsony előtt. :lol: Lambdából is van jó és tudok olcsón gyárit is újat. ;) Nah akkor te vagy az én emberem...mennyibe lenne a gyári új?ha szabad megkérdeznem?
J0hnny Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Nah akkor te vagy az én emberem...mennyibe lenne a gyári új?ha szabad megkérdeznem? Tudni kellene milyen van benne. :lol: A Bem utcai autósboltban kapsz olcsóbban gyárit...Légrádi. ;) Jah és ha kell jó autóvillamoságis, olyan, aki ért is hozzá, akkor csak szólj! :)
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Tudni kellene milyen van benne. :lol: A Bem utcai autósboltban kapsz olcsóbban gyárit...Légrádi. ;) Jah és ha kell jó autóvillamoságis, olyan, aki ért is hozzá, akkor csak szólj! :) OKé,akkor készülhetsz is,mert a motorterem nagyon szétvan csapva,a lambdám amugy a 4vezetékes verzió,és csokival van összetákolva.........én nem nagyon tudok kiigazodni rajta:D
warwolf Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Joe, Losi, Udi...évzáró? :lol: 100% meló sajnos+Flóra versenyen lesz. Ezért nem iratkoztam fel. ;)
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Tudom h ez nem adok-veszek rovat,de bajban vagyok,nincs kecskeméten valakinek önindítója?ami működőképes?c18xe-re
J0hnny Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Tudom h ez nem adok-veszek rovat,de bajban vagyok,nincs kecskeméten valakinek önindítója?ami működőképes?c18xe-re Csóka utca bontó, Kasza Feri, 10E!
aXXon Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Szükségem lenne 4 darab 13-as dísztárcsára, ha valakinek lenne elfekvőbe jelezzen :lol: Eladó autóra megy, úgyhogy majdnem mindegy milyen, csak nagyon törött ne legyen és fent maradjon.
J0hnny Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Szükségem lenne 4 darab 13-as dísztárcsára, ha valakinek lenne elfekvőbe jelezzen :lol: Eladó autóra megy, úgyhogy majdnem mindegy milyen, csak nagyon törött ne legyen és fent maradjon. Tesco
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Elküldve December1, 2011 Csóka utca bontó, Kasza Feri, 10E! köszike....
aXXon Elküldve December2, 2011 Elküldve December2, 2011 Tesco Nyilván, ha újat akarnék venni, felmérem magam is ésszel, hogy menjek a tescoba, vagy egyéb kiskereskedelmi egységekbe. De miután teljesen megfelel más levetett szarja, ezért írtam ide. De azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem....
Turci Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Nyilván, ha újat akarnék venni, felmérem magam is ésszel, hogy menjek a tescoba, vagy egyéb kiskereskedelmi egységekbe. De miután teljesen megfelel más levetett szarja, ezért írtam ide. De azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.... Alsó gatya nem köll? :lol: ;) De szarosak! :) :) :P
aXXon Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Alsó gatya nem köll? :lol: ;) De szarosak! :) :) :P Ajánlom a figyelmedbe :lol: :
Turci Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Te mondtad hogy más levetett szarja is jó!Csak ezért gondoltam megkérdezni! :lol:
J0hnny Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Nyilván, ha újat akarnék venni, felmérem magam is ésszel, hogy menjek a tescoba, vagy egyéb kiskereskedelmi egységekbe. De miután teljesen megfelel más levetett szarja, ezért írtam ide. De azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.... Nidmán milyen kis érzékenylelkű valaki... :lol:
Joee Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Nekem van 4db 13-as opel dísztárcsám. Szívesen oda adom, ha az megfelel :lol:
aXXon Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Nekem van 4db 13-as opel dísztárcsám. Szívesen oda adom, ha az megfelel :lol: Zsír lenne, köszönöm! Látod Johnny, ilyesmire gondoltam ;) Joe! Csoki, sör, pénz, baráti kézfogás? Mit kivánsz cserébe?
J0hnny Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Zsír lenne, köszönöm! Látod Johnny, ilyesmire gondoltam ;) Eladásra szánt autóra tökéletes lenne a 100Ft-os tesco-s. :lol:
aXXon Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Eladásra szánt autóra tökéletes lenne a 100Ft-os tesco-s. :lol: Látom jól ki vagy képezve, ha találsz 100 forintért a tescoban, akkor valóban te leszel a legkirályabb csávó a városban és minden elismerésem a tiéd lesz... Hagyjuk már, a tied kell legyen az utolsó szó, mi?
J0hnny Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Látom jól ki vagy képezve, ha találsz 100 forintért a tescoban, akkor valóban te leszel a legkirályabb csávó a városban és minden elismerésem a tiéd lesz... Hagyjuk már, a tied kell legyen az utolsó szó, mi? :lol: Ha rossz kis fiú leszek fel is képelsz?
aXXon Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 :lol: Ha rossz kis fiú leszek fel is képelsz? Az elfenekelésen gondolkozom ;)
J0hnny Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Az elfenekelésen gondolkozom ;) Én nem vagyok olyan cicafiú! :lol:
kadi418 Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 köszi Tomi, de most úgy néz ki hogy tolódik a program. Egyébként van rajta fék, tavaly kapott tárcsát is, a kuplung is új, szóval majdnem tökéletes. kivéve a lengéscsillapító, de nemsoká orvosolom a problémát.
aXXon Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 Én nem vagyok olyan cicafiú! :lol: Olyat mutatok, hogy az leszel, amit csak szeretnék! :) ;) Kutyaf@szát, huligán!
Recommended Posts