Róóóland Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 :lol: ok,face? Gyere. Fejezzük be a magán célú beszélgetéseinket itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Te tudod, ha ennyire szereted szórni a pénzt karácsony előtt. :lol: Lambdából is van jó és tudok olcsón gyárit is újat. ;) Nah akkor te vagy az én emberem...mennyibe lenne a gyári új?ha szabad megkérdeznem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Nah akkor te vagy az én emberem...mennyibe lenne a gyári új?ha szabad megkérdeznem? Tudni kellene milyen van benne. :lol: A Bem utcai autósboltban kapsz olcsóbban gyárit...Légrádi. ;) Jah és ha kell jó autóvillamoságis, olyan, aki ért is hozzá, akkor csak szólj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Tudni kellene milyen van benne. :lol: A Bem utcai autósboltban kapsz olcsóbban gyárit...Légrádi. ;) Jah és ha kell jó autóvillamoságis, olyan, aki ért is hozzá, akkor csak szólj! :) OKé,akkor készülhetsz is,mert a motorterem nagyon szétvan csapva,a lambdám amugy a 4vezetékes verzió,és csokival van összetákolva.........én nem nagyon tudok kiigazodni rajta:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Joe, Losi, Udi...évzáró? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Joe, Losi, Udi...évzáró? :lol: 100% meló sajnos+Flóra versenyen lesz. Ezért nem iratkoztam fel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Tudom h ez nem adok-veszek rovat,de bajban vagyok,nincs kecskeméten valakinek önindítója?ami működőképes?c18xe-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Tudom h ez nem adok-veszek rovat,de bajban vagyok,nincs kecskeméten valakinek önindítója?ami működőképes?c18xe-re Csóka utca bontó, Kasza Feri, 10E! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Szükségem lenne 4 darab 13-as dísztárcsára, ha valakinek lenne elfekvőbe jelezzen :lol: Eladó autóra megy, úgyhogy majdnem mindegy milyen, csak nagyon törött ne legyen és fent maradjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Szükségem lenne 4 darab 13-as dísztárcsára, ha valakinek lenne elfekvőbe jelezzen :lol: Eladó autóra megy, úgyhogy majdnem mindegy milyen, csak nagyon törött ne legyen és fent maradjon. Tesco Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrac18xegt Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Csóka utca bontó, Kasza Feri, 10E! köszike.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December2, 2011 Megoszt Elküldve December2, 2011 Tesco Nyilván, ha újat akarnék venni, felmérem magam is ésszel, hogy menjek a tescoba, vagy egyéb kiskereskedelmi egységekbe. De miután teljesen megfelel más levetett szarja, ezért írtam ide. De azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Nyilván, ha újat akarnék venni, felmérem magam is ésszel, hogy menjek a tescoba, vagy egyéb kiskereskedelmi egységekbe. De miután teljesen megfelel más levetett szarja, ezért írtam ide. De azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.... Alsó gatya nem köll? :lol: ;) De szarosak! :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Alsó gatya nem köll? :lol: ;) De szarosak! :) :) :P Ajánlom a figyelmedbe :lol: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Te mondtad hogy más levetett szarja is jó!Csak ezért gondoltam megkérdezni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Nyilván, ha újat akarnék venni, felmérem magam is ésszel, hogy menjek a tescoba, vagy egyéb kiskereskedelmi egységekbe. De miután teljesen megfelel más levetett szarja, ezért írtam ide. De azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.... Nidmán milyen kis érzékenylelkű valaki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Nekem van 4db 13-as opel dísztárcsám. Szívesen oda adom, ha az megfelel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Nekem van 4db 13-as opel dísztárcsám. Szívesen oda adom, ha az megfelel :lol: Zsír lenne, köszönöm! Látod Johnny, ilyesmire gondoltam ;) Joe! Csoki, sör, pénz, baráti kézfogás? Mit kivánsz cserébe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Zsír lenne, köszönöm! Látod Johnny, ilyesmire gondoltam ;) Eladásra szánt autóra tökéletes lenne a 100Ft-os tesco-s. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Eladásra szánt autóra tökéletes lenne a 100Ft-os tesco-s. :lol: Látom jól ki vagy képezve, ha találsz 100 forintért a tescoban, akkor valóban te leszel a legkirályabb csávó a városban és minden elismerésem a tiéd lesz... Hagyjuk már, a tied kell legyen az utolsó szó, mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Látom jól ki vagy képezve, ha találsz 100 forintért a tescoban, akkor valóban te leszel a legkirályabb csávó a városban és minden elismerésem a tiéd lesz... Hagyjuk már, a tied kell legyen az utolsó szó, mi? :lol: Ha rossz kis fiú leszek fel is képelsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 :lol: Ha rossz kis fiú leszek fel is képelsz? Az elfenekelésen gondolkozom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Az elfenekelésen gondolkozom ;) Én nem vagyok olyan cicafiú! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 köszi Tomi, de most úgy néz ki hogy tolódik a program. Egyébként van rajta fék, tavaly kapott tárcsát is, a kuplung is új, szóval majdnem tökéletes. kivéve a lengéscsillapító, de nemsoká orvosolom a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Én nem vagyok olyan cicafiú! :lol: Olyat mutatok, hogy az leszel, amit csak szeretnék! :) ;) Kutyaf@szát, huligán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts