Hagalex Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Nem állandóan csak mostanában! viszont már nem sokáig!!
Chyga Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 igen debrecen :wink: csak nem akartam hollétemet felfedni ezért nincs az avatarban, de Haga rámparancsolt, :wink: így a ki kicsodába felfedtem mindent :lol: Bocs, nem vagyok egy földrajz zseni, de ugye Kecskemét és Debrecen az szomszéd város?? Ott van a Balcsi mellet mind a kettő, Hegyeshalomtól kicsit Vác felé?? :lol:
J0hnny Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Bocs, nem vagyok egy földrajz zseni, de ugye Kecskemét és Debrecen az szomszéd város?? Ott van a Balcsi mellet mind a kettő, Hegyeshalomtól kicsit Vác felé?? :lol: MUHAHHAAAA :smt082
J0hnny Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 remélem, téma leszek :twisted: Tisztára Sziszi szintje :mrgreen:
Hagalex Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 Johnny!! Most viszont én kérlek benneteket, hogy fejezzük abba!! Nem kell!! Megbeszéljük MSN -en! Gepárdnak megígértem, hogy nem balhézok tovább itt a fórumon, főleg nem a szekció oldalain!! tehát haggyuk a francaba, tudom én ,hogy milyen módon fogom kezelni ezt az ügyet és kész!! :wink: :roll: Theme closed please!! Thanks!
corsarulez Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Nade Nyuszika!! MINDENT? :wink: :lol: Azt még mi sem mertük, pedig mi régebb óta vagyunk itt! :wink: :lol:
Udi Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 @Udi: mutatkozz be pls! a ki kicsoda topicban (csak Astra-a topicban találtam hozzászólásod) szép a ruhád szép a lovad? Mi szél hozott monca erre? pls Berlina! Írtam pár sort magamról! Köszi, hogy szóltál. Üdv. Udi as Astra Fx
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Nade Nyuszika!! MINDENT? :wink: :lol: igazad van a többit már a Telo és Nyuszifül házasélete.... topicban :lol: :lol: :lol:
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Arra amindenre sokan kivácsiak lennének, de azt szerintem már a 18+-ba kellene tenni :lol: Gepárd és Nyuszi csata, benne vagyok :smt017 És miben mérjük össze egymást? bocs, de mivel ez nem a 18+ topic nem válaszolhatok(mármint ha arra gondolok mi lehet közös egy gepárdban és egy nyusziban :lol: ) :wink:
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Bocs, nem vagyok egy földrajz zseni, de ugye Kecskemét és Debrecen az szomszéd város?? Ott van a Balcsi mellet mind a kettő, Hegyeshalomtól kicsit Vác felé?? :lol: szomszéd, ja :lol: lassan egybeépül az egész :wink:
Chyga Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Te Nyuszika, ha jól rémlik a természetfilmekben általában a Gepárd szokott nyerni :shock: és a Nyuszika meg számára előnytelen halmazállapotuvá vállik. :lol: Szóval kár lenne érted! :lol: Ha mégis megküzdesz akkor szoríttok neked! :lol: .. és Gepárdnak is drukkolni fogok! :lol:
Chyga Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 szomszéd, ja :lol: lassan egybeépül az egész :wink: Köfi! Elöntötte a szobád a megvilágosodás fénye!! :lol:
tomi023 Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 akkor péntek 19h Cp. OK! meghallgatjuk a szekcióvezetőurat. udi: olvastam a bemutatkozódat. Ha van időd gyere át.
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Te Nyuszika, ha jól rémlik a természetfilmekben általában a Gepárd szokott nyerni :shock: és a Nyuszika meg számára előnytelen halmazállapotuvá vállik. :lol: Szóval kár lenne érted! :lol: Ha mégis megküzdesz akkor szoríttok neked! :lol: .. és Gepárdnak is drukkolni fogok! :lol: :albino: :twisted: na jól van legyen nem bánom, meghagyom nektek Gepárdot de cica-mica jól vigyázz mert a nyuszi lesben vár :roll: (bocs, ma nem megy a verselés)
corsarulez Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Mi megyünk pénteken Kecsóra. Nyuszi, te is jöhetsz! :wink:
Chyga Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 :albino: :twisted: na jól van legyen nem bánom, meghagyom nektek Gepárdot de cica-mica jól vigyázz mert a nyuszi lesben vár :roll: (bocs, ma nem megy a verselés) Aranyos ahogy itt rímet hímezel, De ettől még ragadozó nem leszel, Fuss Nyuszi! Majd drukkolok neked, De hátad mögött Gepárdot azért ne feledd!! :lol:
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Mi megyünk pénteken Kecsóra. Nyuszi, te is jöhetsz! :wink: köszi, de túúúúl messze van :lol: hogy megint csak úgy arra kocsikázzak
Gepard Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Látom azért mindenki fantáziáját megmozgatta ez a dolog :lol:
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Látom azért mindenki fantáziáját megmozgatta ez a dolog :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Aranyos ahogy itt rímet hímezel, De ettől még ragadozó nem leszel, Fuss Nyuszi! Majd drukkolok neked, De hátad mögött Gepárdot azért ne feledd!! :lol: futok, futok, szaladok, de egy gepárdot elkapok :wink: nem vagyok én félős nyuszi, csak legyen alattam egy gyors kocsi :?
corsarulez Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 Na, Pista, most reszkethetsz!!!!! :lol: :lol:
Gepard Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 De az enyém jobban megy mert gepard meghajtásos. Pályán úgyis lehagyom, mert a gepard gyorsabb mint egy nyuszkó. Szlalomban pedig........ :lol: :lol: :lol: :lol:
Turner Elküldve Június2, 2005 Elküldve Június2, 2005 igazad van a többit már a Telo és Nyuszifül házasélete.... topicban :lol: :lol: :lol: Nyuszka! Van illen topic? Hol? Merre? Látni akarom!Kiváncsivá tettél! :lol: :lol: Tanulni akarok!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D
Recommended Posts