Hagalex Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Nem állandóan csak mostanában! viszont már nem sokáig!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 igen debrecen :wink: csak nem akartam hollétemet felfedni ezért nincs az avatarban, de Haga rámparancsolt, :wink: így a ki kicsodába felfedtem mindent :lol: Bocs, nem vagyok egy földrajz zseni, de ugye Kecskemét és Debrecen az szomszéd város?? Ott van a Balcsi mellet mind a kettő, Hegyeshalomtól kicsit Vác felé?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Bocs, nem vagyok egy földrajz zseni, de ugye Kecskemét és Debrecen az szomszéd város?? Ott van a Balcsi mellet mind a kettő, Hegyeshalomtól kicsit Vác felé?? :lol: MUHAHHAAAA :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 remélem, téma leszek :twisted: Tisztára Sziszi szintje :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Johnny!! Most viszont én kérlek benneteket, hogy fejezzük abba!! Nem kell!! Megbeszéljük MSN -en! Gepárdnak megígértem, hogy nem balhézok tovább itt a fórumon, főleg nem a szekció oldalain!! tehát haggyuk a francaba, tudom én ,hogy milyen módon fogom kezelni ezt az ügyet és kész!! :wink: :roll: Theme closed please!! Thanks! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nade Nyuszika!! MINDENT? :wink: :lol: Azt még mi sem mertük, pedig mi régebb óta vagyunk itt! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 @Udi: mutatkozz be pls! a ki kicsoda topicban (csak Astra-a topicban találtam hozzászólásod) szép a ruhád szép a lovad? Mi szél hozott monca erre? pls Berlina! Írtam pár sort magamról! Köszi, hogy szóltál. Üdv. Udi as Astra Fx Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nade Nyuszika!! MINDENT? :wink: :lol: igazad van a többit már a Telo és Nyuszifül házasélete.... topicban :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Arra amindenre sokan kivácsiak lennének, de azt szerintem már a 18+-ba kellene tenni :lol: Gepárd és Nyuszi csata, benne vagyok :smt017 És miben mérjük össze egymást? bocs, de mivel ez nem a 18+ topic nem válaszolhatok(mármint ha arra gondolok mi lehet közös egy gepárdban és egy nyusziban :lol: ) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Bocs, nem vagyok egy földrajz zseni, de ugye Kecskemét és Debrecen az szomszéd város?? Ott van a Balcsi mellet mind a kettő, Hegyeshalomtól kicsit Vác felé?? :lol: szomszéd, ja :lol: lassan egybeépül az egész :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Te Nyuszika, ha jól rémlik a természetfilmekben általában a Gepárd szokott nyerni :shock: és a Nyuszika meg számára előnytelen halmazállapotuvá vállik. :lol: Szóval kár lenne érted! :lol: Ha mégis megküzdesz akkor szoríttok neked! :lol: .. és Gepárdnak is drukkolni fogok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 szomszéd, ja :lol: lassan egybeépül az egész :wink: Köfi! Elöntötte a szobád a megvilágosodás fénye!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 akkor péntek 19h Cp. OK! meghallgatjuk a szekcióvezetőurat. udi: olvastam a bemutatkozódat. Ha van időd gyere át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Te Nyuszika, ha jól rémlik a természetfilmekben általában a Gepárd szokott nyerni :shock: és a Nyuszika meg számára előnytelen halmazállapotuvá vállik. :lol: Szóval kár lenne érted! :lol: Ha mégis megküzdesz akkor szoríttok neked! :lol: .. és Gepárdnak is drukkolni fogok! :lol: :albino: :twisted: na jól van legyen nem bánom, meghagyom nektek Gepárdot de cica-mica jól vigyázz mert a nyuszi lesben vár :roll: (bocs, ma nem megy a verselés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Mi megyünk pénteken Kecsóra. Nyuszi, te is jöhetsz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 :albino: :twisted: na jól van legyen nem bánom, meghagyom nektek Gepárdot de cica-mica jól vigyázz mert a nyuszi lesben vár :roll: (bocs, ma nem megy a verselés) Aranyos ahogy itt rímet hímezel, De ettől még ragadozó nem leszel, Fuss Nyuszi! Majd drukkolok neked, De hátad mögött Gepárdot azért ne feledd!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 hűha....... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Mi megyünk pénteken Kecsóra. Nyuszi, te is jöhetsz! :wink: köszi, de túúúúl messze van :lol: hogy megint csak úgy arra kocsikázzak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Látom azért mindenki fantáziáját megmozgatta ez a dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Látom azért mindenki fantáziáját megmozgatta ez a dolog :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Aranyos ahogy itt rímet hímezel, De ettől még ragadozó nem leszel, Fuss Nyuszi! Majd drukkolok neked, De hátad mögött Gepárdot azért ne feledd!! :lol: futok, futok, szaladok, de egy gepárdot elkapok :wink: nem vagyok én félős nyuszi, csak legyen alattam egy gyors kocsi :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Na, Pista, most reszkethetsz!!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 De az enyém jobban megy mert gepard meghajtásos. Pályán úgyis lehagyom, mert a gepard gyorsabb mint egy nyuszkó. Szlalomban pedig........ :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 igazad van a többit már a Telo és Nyuszifül házasélete.... topicban :lol: :lol: :lol: Nyuszka! Van illen topic? Hol? Merre? Látni akarom!Kiváncsivá tettél! :lol: :lol: Tanulni akarok!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts