ropicsek75 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Sziasztok ! Békéscsabaiak vannak!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Sziasztok ! Békéscsabaiak vannak!!!!! Valahol biztos... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Sziasztok ! Békéscsabaiak vannak!!!!! Na igen... Meg jönnek a csehszlovákok!!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 Sziasztok ! Békéscsabaiak vannak!!!!! amikor van kolbász akkor azok vagyunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 A szovjetekről meg ne is beszéljünk ugye.... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Sziasztok! G Astrára létezett olyan hűtőrácsba épített kiegészítő távfényszóró, mint ami Ivánnorbi avatarján látható egy F Astrán? Ha létezik, hol lehet ilyet beszerezni? Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Astra G-n még ilyet nem láttam, de holnap megkérdezem hátha kapható hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Megvan a Corsa futómű... :lol: Koni állítható sárga hátra (1éves, garipapírokkal stb), felmekényített gyári elsők, az egyik picit ereszti az olajat, de nem vészes, mindez 25 ropiért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Megvan a Corsa futómű... ;) Koni állítható sárga hátra (1éves, garipapírokkal stb), felmekényített gyári elsők, az egyik picit ereszti az olajat, de nem vészes, mindez 25 ropiért. :) Jó ár volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Zajlik az élet... :lol: Mostanában elég zűrösen. De eddig a csúcspont, hogy szerdán utolért egy szuzukis csajszi... Ő rosszabbul járt, nálam kuka a lökös, csomagtér ajtó, vonóhorog, a többi még nem látható. Ma jön a kárszakértő... A szokásos eset, én megálltam a pirosnál, ő nem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Astra G-n még ilyet nem láttam, de holnap megkérdezem hátha kapható hozzá. :lol: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Zajlik az élet... :lol: utolért egy szuzukis csajszi... Ő rosszabbul járt Régi vagy új fajta stift volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Tescoban rönkhasítógép 48990.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November18, 2011 Megoszt Elküldve November18, 2011 Tescoban rönkhasítógép 48990.- Nagyon gyenge sajnos. Az csak a szép csomómentes fához jó. Persze az se legyen túl vastag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Régi vagy új fajta stift volt? Újabb fajta, elvérzett szegényke. Ma voltam a kasznisnál, a vonóhorog tette a dolgát, a csomagtér ajtó cserés de úgy nyitható mint újkorában...tehát csak külső sérülésekkel megúsztam. A suzi kb. 40-el jött belém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Újabb fajta, elvérzett szegényke. Ma voltam a kasznisnál, a vonóhorog tette a dolgát, a csomagtér ajtó cserés de úgy nyitható mint újkorában...tehát csak külső sérülésekkel megúsztam. A suzi kb. 40-el jött belém... Ma volt szerencsém látni, azért szerencse hogy ennyivel megúsztad ;) Azért az valóban elgondolkodtathatná a csajszit, hogy második esete egy hónapon belül. Lehet tömegközlekedéssel nagyobb biztonságban lenne Ő is és az autósok is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Újabb fajta, elvérzett szegényke. Ma voltam a kasznisnál, a vonóhorog tette a dolgát, a csomagtér ajtó cserés de úgy nyitható mint újkorában...tehát csak külső sérülésekkel megúsztam. A suzi kb. 40-el jött belém... Akkor sikerült GTK-ra törnie a gépet,Elég drága mulaccság újraépíteni egy ilyen stiftet. A horog ilyenkor jó dolog.Jövőre a Puntóra is felkerül.Mielőtt még elgörbülne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Üdv Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a gsi clubos fórumba miért nem tudok hozzászólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Üdv Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a gsi clubos fórumba miért nem tudok hozzászólni? Oda csak klubtagok írhatnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Akkor sikerült GTK-ra törnie a gépet,Elég drága mulaccság újraépíteni egy ilyen stiftet. A horog ilyenkor jó dolog.Jövőre a Puntóra is felkerül.Mielőtt még elgörbülne. Nemrég volt műszakin a Zafira , kapott az is horgot. Elég csúnya lett vele, gondoltam leszedem (levehető 2 csavarral) De ezek után hagy csunyálkodjon csak... :lol: Volt szakértő, egyelőre várom mennyit számol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Nagyon gyenge sajnos. Az csak a szép csomómentes fához jó. Persze az se legyen túl vastag. Akkor vegyél szép, csomómentes és nem túl vastag fát ;) ilyen egyszerű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Akkor vegyél szép, csomómentes és nem túl vastag fát ;) ilyen egyszerű :lol: Fogpiszkáló???? Vagy evőpálca, az vastagabb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Akkor vegyél szép, csomómentes és nem túl vastag fát ;) ilyen egyszerű :lol: Szólni fogok az erdészetben, hogy nekem csak olyat vágjanak ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Puntóra felkerültek a téli kerekek.Végül alig használt Dunlop WinterSport M2 gumik lettek a befutók.4 évesek, elvileg még jók.De pontosabbat majd az első hónál tudok mondani. Az áruk baráti volt, csak a szerelési díjba került.Azt is úgy tukmáltam rá a Kicsire, mert nem akarta elfogadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Puntóra felkerültek a téli kerekek.Végül alig használt Dunlop WinterSport M2 gumik lettek a befutók.4 évesek, elvileg még jók.De pontosabbat majd az első hónál tudok mondani. Az áruk baráti volt, csak a szerelési díjba került.Azt is úgy tukmáltam rá a Kicsire, mert nem akarta elfogadni. Bent a futómű...nagyon zorkóóóóóóóóóóó! :) ;) Iszonyat mennyire nem rugózik! :) Tisztára piros feelingem volt benne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts