warwolf Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Me mi lesz? Lesz ill. éppen van egy céges rendezvény, és Gepárddal azt beszéltük, hogy utána el kellene lépni valahová. De becsatlakozna Joe, Reni, Tomi, Ági, Turci is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Lesz ill. éppen van egy céges rendezvény, és Gepárddal azt beszéltük, hogy utána el kellene lépni valahová. De becsatlakozna Joe, Reni, Tomi, Ági, Turci is. Éppen most beszéljük Gepárdal, hogy mi legyen. Bazsinál is kifáradtam kicsit a faültetéssel + reggel Pestre kellene menjek. Ha elmegyünk , akkor sem lesz reggelig tartó party ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Jó bulizást mindenkinek ma estére, én tegnap voltam céges bulin a "karibban" na az ma 2-ig tartott ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Róóóland 14 coll 14000 4 db http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1501488428.html http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1504186973.html vagy 15 collban az ár húzósabb http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1505569286.html a gumik váltóméretére elvileg figyelni kellene (de gondolom a 18-as csilli felni ből kiindulva nem sok a jelentősége - na ez csak vicc volt) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Me mi lesz? Na mindegy, megint nem szólt senki! ;) Megyek házibuliba onnan meg Ganxta koncert! :lol: Gangxtát idézve "Kapod ami jár"! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Róóóland 14 coll 14000 4 db http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1501488428.html http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1504186973.html vagy 15 collban az ár húzósabb http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1505569286.html a gumik váltóméretére elvileg figyelni kellene (de gondolom a 18-as csilli felni ből kiindulva nem sok a jelentősége - na ez csak vicc volt) ;) ;) Köszi a segítséget. A péntek este után muszáj volt ráállnom a téligumi, és lemezfelni kombó kérdésre. Körbe jártam a környéket, és egyik cimborámnál véletlenül rátaláltunk 4db gyári GM felnire. Minden stimmelt, neki csak teher volt, nekem érték, 5 ezerben megállapodtunk. Így mindketten örültünk, és jóccakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Gangxtát idézve "Kapod ami jár"! ;) Majd neked is sűrűn veszem fel a telót papa! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Udi! Tuning: http://galeria.totalcar.hu/blogok/2011/11/...4c241caa5_l.jpg ;) ;) :lol: Közúti elfogó vadászgép.... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Közúti elfogó vadászgép.... ;) ;) :lol: HOTAS rendszerrel. :lol: Már csak HUD kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 HOTAS rendszerrel. ;) Már csak HUD kell hozzá. Azzal milyen komoly lenne.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 HOTAS rendszerrel. ;) Már csak HUD kell hozzá. Meg Sidewinder, lehetőleg infra... :lol: És a GAU-8/A Avenger Gatling gépágyú. Az a 7 db 30 mm-es cső egy közlekedési dugóban nagggyon tudna ritkítani! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Meg Sidewinder, lehetőleg infra... ;) Infra? Miért?Volt abból másféle is? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Majd neked is sűrűn veszem fel a telót papa! ;) Ok semmi gond!Én csak viccnek szántam mert ide passzolt!De ahogy érzed! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Sziasztok! Tud valaki egy olyan helyet Kecsón, ahol gyorsan és ügyesen elvégzik az eredetvizsgálatot? Esetleg 16 óra után is... Mondjuk holnap. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Sziasztok! Tud valaki egy olyan helyet Kecsón, ahol gyorsan és ügyesen elvégzik az eredetvizsgálatot? Esetleg 16 óra után is... Mondjuk holnap. ;) Gyakorlatilag bárhol megcsinálják.Van mobil eredetvizsgáló is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Dumálnunk kellene személyesen, crossmotorral kapcsolatos kérdéseim lennének. Lehet röhögni, hátimotor építéshez gyűjtöm az infókat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Ok semmi gond!Én csak viccnek szántam mert ide passzolt!De ahogy érzed! ;) Kapod, ami jár! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Gyakorlatilag bárhol megcsinálják.Van mobil eredetvizsgáló is. Köszi találtam egyet. Igaz nem mobil, de mivel működőképes vasról van szó, oda tudunk menni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Köszi találtam egyet. Igaz nem mobil, de mivel működőképes vasról van szó, oda tudunk menni... ;) Manapság annyira kevés vas cserél gazdát, hogy szinte sorszám nélkül tudnak fogadni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Igen, ezt észleltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 warwolf: Valamiért nem sikerül válaszolni a hsz-re amit írtál. Szivesen segítek bármiben. Mikor fussunk össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 warwolf: Valamiért nem sikerül válaszolni a hsz-re amit írtál. Szivesen segítek bármiben. Mikor fussunk össze? Emailcím priviben pls! ;) Vagy tel.szám is jó, mert az időm nappal 12ős sajnos. (6-18) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Azért berekfürdő-kecskemét tószeg felé nem is rossz 1.5 óra altt a kis kerregővel tegnap éjszaka. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 LINK Tehát, ha jól értelmezem, akkor mivel új autót alig vagy egyáltalán nem tudnak eladni, el akarják érni, hogy a maszek szervizek bezárjanak, és az emberek a márkaszervizbe hordják a romjaikat javíttatni, ahol majd szakszerűen lehúzzák őket nem csak a rezsióradíjjal, hanem a kedvezmény nélkül beszerzett, méregdrágán adott gyári alkatrészekkel is. A maszekot pedig a legkönnyebb lesz úgy bezárásra kényszeríteni, hogy valami teljesíthetetlen követelményeket támasztanak velük szemben. Hungarisztán.......remek.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2011 Megoszt Elküldve November16, 2011 LINK Tehát, ha jól értelmezem, akkor mivel új autót alig vagy egyáltalán nem tudnak eladni, el akarják érni, hogy a maszek szervizek bezárjanak, és az emberek a márkaszervizbe hordják a romjaikat javíttatni, ahol majd szakszerűen lehúzzák őket nem csak a rezsióradíjjal, hanem a kedvezmény nélkül beszerzett, méregdrágán adott gyári alkatrészekkel is. A maszekot pedig a legkönnyebb lesz úgy bezárásra kényszeríteni, hogy valami teljesíthetetlen követelményeket támasztanak velük szemben. Hungarisztán.......remek.... ;) Kutyaadó...nem mondok mást. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts