tomi023 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Szombaton lesz még indításgátlóm is Bazsi jó voltából!Köszi te Amper vadász nagy isten! ;) Turci szaladj be légyszi majd a Tesómhoz és kérd el töle az astra rossz önindítóját, azt add majd oda Bazsinak! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Sziasztok! Csak érdeklődnék, hogy felétek mennyiért cserélnek ki egy kuplung szerkezetet? Állítólag nem kell megbontani, nem egész szett, nem kinyomócsapágy meg tárcsa, csak a szerkezet. Nem kell szerelőt ajánlani, mert messze van, csak itt mondtak rá vmit, óradíjat, meg munkaidőt, és érdekelne hogy máshol mennyi. Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Sziasztok! Csak érdeklődnék, hogy felétek mennyiért cserélnek ki egy kuplung szerkezetet? Állítólag nem kell megbontani, nem egész szett, nem kinyomócsapágy meg tárcsa, csak a szerkezet. Nem kell szerelőt ajánlani, mert messze van, csak itt mondtak rá vmit, óradíjat, meg munkaidőt, és érdekelne hogy máshol mennyi. Előre is köszönöm a válaszokat! Ha ablakos a váltó, akkor kb félóra kiszedni 2 cigi között, de ha már kint van érdemes kinyomó csapágyat is cserélni (3EFt) és a tárcsát is lecsekkolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Joee! Rönkhasítót csinálhatsz házilag is, nem nagy befektetéssel. Példa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Joee! Rönkhasítót csinálhatsz házilag is, nem nagy befektetéssel. Példa. Ez nagyon ott van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Csekkoljátok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 No Comment! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ez nagyon ott van ;) ez kicsit kultúráltabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ha ablakos a váltó, akkor kb félóra kiszedni 2 cigi között, de ha már kint van érdemes kinyomó csapágyat is cserélni (3EFt) és a tárcsát is lecsekkolni. köszi! Az enyémhez 2 ember "kellett" apa és fia, a gyerek közben totálkárra törte a kocsiját, az apa meg kiderült h egyébként munkanélküli, szóval valakit jól le kellett húzni, és hát a nőt a legkönnyebb átverni ;) 1500-as órabér egy garázs-"műhelyben", végösszeg 8ezer munkadíj a 8ezres alkatrészhez. Jó érzékem van hozzá hogy megtaláljam a környék leglinkebb szerelőit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 köszi! Az enyémhez 2 ember "kellett" apa és fia, a gyerek közben totálkárra törte a kocsiját, az apa meg kiderült h egyébként munkanélküli, szóval valakit jól le kellett húzni, és hát a nőt a legkönnyebb átverni ;) 1500-as órabér egy garázs-"műhelyben", végösszeg 8ezer munkadíj a 8ezres alkatrészhez. Jó érzékem van hozzá hogy megtaláljam a környék leglinkebb szerelőit. Annyira nem vészes, ha jó munkát végzett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Annyira nem vészes, ha jó munkát végzett. de ha órabért adott meg, mit tökölt rajta több mint 5 óráig?? Meg amúgy is, miért kellett 2 ember? meg még egyéb kérdések, de többet ide sem viszem, az a legegyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 de ha órabért adott meg, mit tökölt rajta több mint 5 óráig?? Meg amúgy is, miért kellett 2 ember? meg még egyéb kérdések, de többet ide sem viszem, az a legegyszerűbb. Ezt ne nekem mond, hanem neki, amikor átvetted a munkát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ezt ne nekem mond, hanem neki, amikor átvetted a munkát. ;) Nem hiszem hogy lesz többé közös témának. Amúgy nem tudtam hogy egyszerű munka-e vagy valóban többórás, ezért voltam kíváncsi hozzáértők véleményére. Már nem tudok mit tenni, csak érdekelt hogy átvert-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Nem hiszem hogy lesz többé közös témának. Amúgy nem tudtam hogy egyszerű munka-e vagy valóban többórás, ezért voltam kíváncsi hozzáértők véleményére. Már nem tudok mit tenni, csak érdekelt hogy átvert-e. Mondjuk én ezt előtte tettem volna meg és akkor nem ér meglepetés...kasszától való távozás után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 ez kicsit kultúráltabb Ezeket én is nézegettem, meg egyik cimborám csinált is ilyet. A gond az hogy ő 380-ast csinált. 220 voltosban kellene hozzá legalább 4.5 kw-os motor, hogy bivaly legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Gepárd postán a csavar, Tesóm hívni fog ha odaért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Azért ez megérne pár ajtócsapkodást.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Azért ez megérne pár ajtócsapkodást.... :lol: Azt hittem megint valami vörös p*csa lesz ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Azt hittem megint valami vörös p*csa lesz ;) ;) :lol: Vagy ilyen, vagy hátimotor! :lol: Amúgy felhívtam a racsingbazárról egy számot aki A2-t bont, és kértem postai utánvéttel egy fékrásegítőt. Nem farigcsálok.Viszont mivel megint a benzin+olajpára nyírta ki a fékrásegítő membránját, valszeg egy lecsapató be lesz építve a rendszerbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Nah Zsolti barátunk megint beállt az opelosok táborába. Ott áll már a zafira az udvarában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Nah Zsolti barátunk megint beállt az opelosok táborába. Ott áll már a zafira az udvarában. ;) Vajon meddig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Nah Zsolti barátunk megint beállt az opelosok táborába. Ott áll már a zafira az udvarában. ;) Beszéltem vele én is, mondta, hogy megvan a gépsas. ;) Y20DTH. Anyagában javítható, szal nem vészes a sérülés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Vajon meddig... Elvileg a Yaris helyére szánja, de majd meglátja mennyire válik be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Elvileg a Yaris helyére szánja, de majd meglátja mennyire válik be. Elég drága játék a Yaris, így nem csodálom hogy inkább pénzként látná szívesebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Gepárd postán a csavar, Tesóm hívni fog ha odaért. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts