aXXon Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Ha nagyon párásodna, majd előkerítem! ;) Nálam állandó probléma ez a párásodás, akkor lehet nálam is valami ilyesmi gebasz van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Nálam állandó probléma ez a párásodás, akkor lehet nálam is valami ilyesmi gebasz van? Milyen autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Nálam állandó probléma ez a párásodás, akkor lehet nálam is valami ilyesmi gebasz van? Én télire kivettem a pollenszűrőt. Sokkal jobb lett a fűtés is. Hát persze, mert volt a szűrőben egy döglöt egér, meg 1kg kaka ;) Most már a párásodás megszűnt létezni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Milyen autó? Swift... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Swift... Sikerált verdát vadászni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Swift... Az nekünk is párásodott. Akkor kérdeztem Zsoltit és Sziszit (neki is swift-je van), de mindenki azt mondta, hogy ezek ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 mindenki azt mondta, hogy ezek ilyenek. A belső ergonómia kicsit akadályozza a párátlanítást körbe.Szal én is csak megerősíteni tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Sikerált verdát vadászni? ;) Sikerált. 3 ajtós, tűzpiros. Akkor, ha azt mondjátok, hogy ez ilyen, akkor majd lekezelem körbe az ablakokat valami cuccal, amitől nem párásodik, vagy legalábbis nem annyira. Még a Vectrában használtam ilyet, ott nagyon bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 A belső ergonómia kicsit akadályozza a párátlanítást körbe.Szal én is csak megerősíteni tudom. Hogy micsoda? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Hogy micsoda? :lol: Yeah!!! :lol: ;) A rizskazánokban valahogy ismeretlen fogalom az ergonómia. Még akkor is, ha csak 125 cm "magas" és 35 kg vagy!! A japánok egy dologban jók: ;) Ninja Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Én kívül-belül elégedett vagyok az ergonómiájával ;) Nem azt mondom, hogy nincs jobb autó, mert nyilván van, de maximálisan elégedett vagyok vele, azt kapom, amire számítok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Én kívül-belül elégedett vagyok az ergonómiájával ;) Nem azt mondom, hogy nincs jobb autó, mert nyilván van, de maximálisan elégedett vagyok vele, azt kapom, amire számítok. Kinek mi az igényszintje. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Kinek mi az igényszintje. :lol: Nem vagy te egy kicsit k@bbeaf@xom? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Nem vagy te egy kicsit k@bbeaf@xom? ;) ;) Helybementélalóf@szért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Helybementélalóférfinemiszervért! ;) Mi a legnehezebb a műkorcsolyázásban? Elmondani apádnak, hogy meleg vagy. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Hogy micsoda? ;) Ha először nem Astrába tetted volna a segg@ed, tudnád értékelni a fapadosabb dolgokat is! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Nekem a G Astra párásodott veszettül az elején: vizes időben CSAK működő klímával láttunk ki, pedig kicseélrtek a szervízben mindent. Aztán lassan elmúlt . Azt sakkoztuk ki, hogy valószínűleg eladás előtt kimosták magas nyomásúval és lassan száradt ki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Így kell hülyes@égek halmazát összeirkálni. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ha valakinek kell Valkainál van egy fekete 1.3-as szusi 1 hónap műszakival 150-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ha először nem Astrába tetted volna a segg@ed, tudnád értékelni a fapadosabb dolgokat is! :lol: ;) ...de mivel én nyögtem a hitelt 3évig a fosomra, megérdemeltem a luxust és nem költöttem az asszony verdájára. :lol: :lol: Ja és még annyi: inkább tenném a seggem egy szakadt B Corsába, mint Mk1 Szusiba, bár megbízhatóságban a szusi köröket ver rá, az érzet és a kényelem mindent kárpótol. ;) Legjobb példa rá a kollegám, aki vérré fikázta a corsám és most a szusi után mégis egy 220EFt-ért vett C12NZ-ben ül és imádja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Ha valakinek kell Valkainál van egy fekete 1.3-as szusi 1 hónap műszakival 150-ért. Axxon most lesz öngyi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Axxon most lesz öngyi! ;) Az kizárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Axxon most lesz öngyi! :lol: De kár lenne! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 De kár lenne! ;) ;) Mostmár főleg, elég hideg van, drága a virág! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Mostmár főleg, elég hideg van, drága a virág! ;) Nem csak azért na! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts