J0hnny Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Punto első mért fogyija 6.3L/100km.622km-t mentünk vele, ebből 400km volt a városi rövidtáv, és 223km a hosszútáv.Elsőre jó sztem. ;) 5,4 lett a fogyim, a puntoval és nem lusta tempóval járkálok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 5,4 lett a fogyim, a puntoval és nem lusta tempóval járkálok. ;) Csak jók ezek a fijjatok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Nekem is volt Fiatom: Panda 850-es. ;) 1982-es évjárat. Többet volt szétszedve, mint egészben, folyton volt valami nyűgje. ;) De simán száguldott 120-al, a fogyasztás akkor még nem érdekelt (szerintem 10 liter körül volt) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Nekem is volt Fiatom: Panda 850-es. ;) 1982-es évjárat. Többet volt szétszedve, mint egészben, folyton volt valami nyűgje. ;) De simán száguldott 120-al, a fogyasztás akkor még nem érdekelt (szerintem 10 liter körül volt) :lol: Egyébként a kis doboz még ilyenkor is beéri egyelőre 7.4L-rel főleg városban használva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Este nem jön senki EBP-be? Bocsi, hogy ismét feltettem a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Este nem jön senki EBP-be? Bocsi, hogy ismét feltettem a kérdést. Én tervezem, elvileg Gepárd is jön. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Én tervezem, elvileg Gepárd is jön. ;) Kiváló. Időpont? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 megyek 20 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Örvendtem srácok. Jó kis este volt. Jó volt a hangulat. A Suzukis úr nem egyszerű csóka. Istenem ennyit nevetni ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Örvendtem srácok. Jó kis este volt. Jó volt a hangulat. A Suzukis úr nem egyszerű csóka. Istenem ennyit nevetni ;) :lol: :lol: :lol: Csak nem Zsolti barátomra gondolsz? Fehér suzuki és kantáros nadrág? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Csak nem Zsolti barátomra gondolsz? Fehér suzuki és kantáros nadrág? ;) De-de:D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Örvendtem srácok. Jó kis este volt. Jó volt a hangulat. A Suzukis úr nem egyszerű csóka. Istenem ennyit nevetni :lol: :lol: :lol: :lol: Én is örülök, hogy taliztunk.Szép ótód van. ;) Bátyádat üdvözöljük, anno mikor még Ő is lógott a CP-ben, sokat dumáltunk vele meg Lalival is. Azokat a 18as görgőket meg vedd ki a gép alól, és tegyél be 205/50-15-ös kerekeket.Bőven elég az, ezek meg megmaradnak talira járós felniknek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Én is örülök, hogy taliztunk.Szép ótód van. ;) Bátyádat üdvözöljük, anno mikor még Ő is lógott a CP-ben, sokat dumáltunk vele meg Lalival is. Azokat a 18as görgőket meg vedd ki a gép alól, és tegyél be 205/50-15-ös kerekeket.Bőven elég az, ezek meg megmaradnak talira járós felniknek. ;) Köszönöm d dicséretet. Bratyónak átadom az üdvözletet. Az lesz egyébként, csak akkor teszem fel a 18-ast ha megyek a misére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Köszönöm d dicséretet. Bratyónak átadom az üdvözletet. Az lesz egyébként, csak akkor teszem fel a 18-ast ha megyek a misére ;) GSi felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Jó ez a póló! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Most volt nálam egy félegyházi srác fekete GSi belsőért és valszeg szerveztem egy új klubtagot. Jó arcnak tünt, igazi otthon faragós a skac is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Most volt nálam egy félegyházi srác fekete GSi belsőért és valszeg szerveztem egy új klubtagot. Jó arcnak tünt, igazi otthon faragós a skac is. ;) Udival kezet foghat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Udival kezet foghat! ;) Mondtam neki, hogy keresse fel, ha valami kell. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Valakinek van már személyes tapasztalata rönkhasító géppel? Jók azok valamire? Kezdem megunni a hasogatást, lehet be kellene ruházni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Valakinek van már személyes tapasztalata rönkhasító géppel? Jók azok valamire? Kezdem megunni a hasogatást, lehet be kellene ruházni? ;) ;) :lol: láttam már hogyan csinálják, csak beteszik a fát az meg felhasogatja, vagy két román meg két fejsze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Udival kezet foghat! ;) Jó nagy fos a fiat fényszórós üzemmódja. Az alap világítás 100/90-es izzóval még elmegy, de a refi...esküszöm a corsa TYC lámpái jobban nyomják távolságra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Wááá Kész a kuplungozás. Hát nem szretném az elkövetkezendő 2-3 évben újra csinálni, annyira megutáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 ;) ;) :lol: láttam már hogyan csinálják, csak beteszik a fát az meg felhasogatja, vagy két román meg két fejsze. Megkérdeztem a fehér suzukis barátomat és ő megkérdezte azt akinek már van ilyen :lol: Tehát minimum 5 tonnás de inkább 6 tonnást érdemes venni. A kisebb teljesítmény nem sokra való. Annyit viszont már nem biztos hogy megér, tehát marad a hasogatás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Megkérdeztem a fehér suzukis barátomat és ő megkérdezte azt akinek már van ilyen :lol: Tehát minimum 5 tonnás de inkább 6 tonnást érdemes venni. A kisebb teljesítmény nem sokra való. Annyit viszont már nem biztos hogy megér, tehát marad a hasogatás :lol: egy 8T-s csak 180-200 Ezer az sok? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Nem megy valaki Szegedre holnap, vagy holnapután? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts